Strike kirjutas:... loodetavasti see sobib kõigile ja tohtisin seda vanast harjumusest teha
Jaajaa. Kõik on jube vihased, et selle siia lisasid
Vastupidi. Arvan, et iga rallisõber ootab Sinu eelvaadet nagu väike laps ootab lund enne jõule
Super-luks
No eks ikka ma pole nüüd peaaegu terve hooaeg siia midagi pikemat kirjutanud ja siis viisakas ikka luba ka paluda
Igatahes tore on lugeda, et mu kirjutised siiani RF oodatud on. Proovin sel hooajal veidi rohkem jälle ka RF veergudel MM-rallide kirjutisi avaldada ning jätkata ka Eesti kaardilugejate intervjuude sarjaga.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:Hommikust ja kena hooaja algust kõigile! Loetud tunnid ja siis see algab, MM-hooaeg 2016!
Lisasin teema avapostitusele enda kirjutatud read, loodetavasti see sobib kõigile ja tohtisin seda vanast harjumusest teha
Väga mõnus lugemine. Tänud Strike
Aga palun, rõõm minu poolne, et on endiselt lugejaid.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike kirjutas:... loodetavasti see sobib kõigile ja tohtisin seda vanast harjumusest teha
Jaajaa. Kõik on jube vihased, et selle siia lisasid
Vastupidi. Arvan, et iga rallisõber ootab Sinu eelvaadet nagu väike laps ootab lund enne jõule
Super-luks
No eks ikka ma pole nüüd peaaegu terve hooaeg siia midagi pikemat kirjutanud ja siis viisakas ikka luba ka paluda
Igatahes tore on lugeda, et mu kirjutised siiani RF oodatud on. Proovin sel hooajal veidi rohkem jälle ka RF veergudel MM-rallide kirjutisi avaldada ning jätkata ka Eesti kaardilugejate intervjuude sarjaga.
Kaardilugejate intervjuud on asjalikud ja ehk isegi inspireerivad - plaanin enda ralliblogisse analoogset asja teha, kuigi kaardilugejate "turule" ma ei sekku ning pigem vaataks Eestist välja. Sinu kirjutatud ralli eelvaated on väga head foorumisse teema alustuseks
Seda dmacki rehvi jäi ikka omajagu sinna maha, nagu ka teistel michelini ,kerge moment oli ka olnud, videokorduses näitas kui sai õhuga täidetud reklaam tahvli raskusele pihta.
Tundub, et WRC+ mehed on nats napsu võtnud uue hooaja alguse puhul.
Lülitasin taas wrc+ sisse ja oh imet, kui vaadata GPS positsioone, siis kõik masinad on Service alal, aga Oti masin seisab GPS i järgi kuskil mägede vahel SP eemal ehk siis Oti GPS saaga saab ka sellel hooajal jätku.
Samuti tuleb WRC+ ralliraadiost idanaabri raadio, ja kui kui klikata Oti nime, siis tundub, nagu rehvid oleks MICHELIN.
Aga muidu head hooaja algust ja mõnusat närvikõdi.
Manused
Capture.JPG (33.45 KiB) Vaadatud 5043 korda
>
0
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Esimese postituse järgi hakkab 1. katse kell 21:18. WRC+ väidab, et esimese katse ülekanne algab juba 20:00 (eesti aja järgi, kohaliku aja järgi kell 19:00). Kui minna lehele, kust peaks hakkama ülekanne, siis see näitab, et ülekande alguseni on tund ja kolm minutit (ehk selle järgi ka kell 20:00). Mis see õige info siis on?
viplala kirjutas:Pole varem tähele pannud aga võrreldes teistega on Evansi autol teistmoodi lisatuled. On see mingi uus lahendus või katsetus? Evansi auto
R5'l ongi sellised lisatuled minu teada, teised seal kõrval on wrc'd ju
viplala kirjutas:Pole varem tähele pannud aga võrreldes teistega on Evansi autol teistmoodi lisatuled. On see mingi uus lahendus või katsetus? Evansi auto
Teised autod
Ma pakuks, et r5 tel on need LED tuled leiutatud, aga WRC mitte Neid Led tulesid on näiteks Saaremaa rallil Timmu ja Pärn kasutanud.
Saatsin wrc+ tiimile kirja Tänaku kohta, eks näis. Teised sõitjad kõik on Monacos ja nüüd liiguvad katse peale aga Tänaku masin tõesti kuskil üldse kaugel eemal võsa vahel ja kiirus 0.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"