WRC hooaeg 2016
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC hooaeg 2016
Al-Rahji sõidab Fiesta WRC-ga Rootsi, Portugali, Itaalia, Poola, Soome ja Walesi rallid
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
https://translate.google.ee/translate?s ... edit-text=
Evans siis selle artikli põhjal tegemas 7 WRC2 etappi ja 7 WRC masinaga, esimene ralli WRC masinaga Mehhiko.
Evans siis selle artikli põhjal tegemas 7 WRC2 etappi ja 7 WRC masinaga, esimene ralli WRC masinaga Mehhiko.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Pole paha. Mitte küll päris nagu Tänaku 2014. aasta programm (tal polnud nii palju etappe WRC autoga), aga midagi sinna lähedale.soca kirjutas:https://translate.google.ee/translate?s ... edit-text=
-
- Rallifoorum 24/7
Super diil talle ma ütleks. Lõppude lõpuks teeb ikkagi terve hooaja kaasa, vahepeal tundus et mees on täiesti unustatud.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Seda ütles Papa kohe, et leiavad Evansile võimaluse sõita.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Mul kahjuks medalid otsas, muidu annaks üheLithium kirjutas:Kirjutasin kuu aega tagasi juba, et Evans sõidab WRC2ga hooaja..

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Ma ütleks ühe asja veel, selle eest annaksid kohe kaks, ise teeksid, värvilistest A4 paberitest ja lõikaksid Maximast ostetud Fiskarsi noaterijataga teritatud kääridega mulle trofee, laua viina pudeli kujulise ja kataksid selle üle mingi hea parfüümiga ja pakiksid selle suurde kasti ja kollase pakkepaberiga teeksid ka veel üle ning paneksid selle mu maja ette üle tee lume sisse koos küünlaga?Pints kirjutas:Mul kahjuks medalid otsas, muidu annaks üheLithium kirjutas:Kirjutasin kuu aega tagasi juba, et Evans sõidab WRC2ga hooaja..

Söörlöne!
Puhas kuldLithium kirjutas:Ma ütleks ühe asja veel, selle eest annaksid kohe kaks, ise teeksid, värvilistest A4 paberitest ja lõikaksid Maximast ostetud Fiskarsi noaterijataga teritatud kääridega mulle trofee, laua viina pudeli kujulise ja kataksid selle üle mingi hea parfüümiga ja pakiksid selle suurde kasti ja kollase pakkepaberiga teeksid ka veel üle ning paneksid selle mu maja ette üle tee lume sisse koos küünlaga?Pints kirjutas:Mul kahjuks medalid otsas, muidu annaks üheLithium kirjutas:Kirjutasin kuu aega tagasi juba, et Evans sõidab WRC2ga hooaja..

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Kes on Hyundai esisõitja?
Hyundai nominates Sordo as manufacturer lead!
Dani Sordo is picked as Hyundai's 'manufacturer-nominated driver' for the 2016 World Rally Championship, ahead of Thierry Neuville and Hayden Paddon.
http://www.crash.net/wrc/news/226005/1/ ... -lead.html
Dani Sordo is picked as Hyundai's 'manufacturer-nominated driver' for the 2016 World Rally Championship, ahead of Thierry Neuville and Hayden Paddon.
-
- Rallifoorum 24/7

Well deserved!viplala kirjutas:Kes on Hyundai esisõitja?
Naljakas...viplala kirjutas:Kes on Hyundai esisõitja?
Tegelikult... on see Neuville, kes ta on, aga sellest kolmikust on ta ainus tõeline universaal. Ehk Sordol on puudujääke kruusal ja Paddonil asfaldil. Ehk kui peaksin nimetama kellegi neist kolmeks põhisõitjaks terve hooaja peale, nimetaksin Neuville'i.
Raske on sellest otsusest midagi niimoodi arvata. Sest et Neuville ja Paddon on nooremad ja nende päralt peaks tegelikult tulevik olema.
Üks oletus on, et Neuville'i ja Paddoni rivaliteet on Hyundai sees mingeid n-ö sisepingeid tekitanud ning Hyundai otsus oli see lahendada nii, et kummalegi ei anta selleks hooajaks eelist/suuremat vastutust... ja las see Sordo sõidab igal etapil kindla peale tiimipunktidele ning noored andku täiega ja üritagu siis tõestada, kumb on #1...
Ma jään eriarvamusele ja väidan, et Neuville ei olnud mitte millegagi esisõitja kohta ära teeninud. Ma isegi ütleks, et ta ei saanud valikuski olla. Nii Sordo kui Paddon olid temast selgelt paremad ja kui Hyundai tahtis valida kogemuste ja tulevikumehe vahel, siis olidki sõelal Sordo ja Paddon. Neuville oma mulluse esitusega mahub kategooriasse "luhtunud lootused".jens kirjutas: Naljakas...
Tegelikult... on see Neuville, kes ta on, aga sellest kolmikust on ta ainus tõeline universaal. Ehk Sordol on puudujääke kruusal ja Paddonil asfaldil. Ehk kui peaksin nimetama kellegi neist kolmeks põhisõitjaks terve hooaja peale, nimetaksin Neuville'i.
Raske on sellest otsusest midagi niimoodi arvata. Sest et Neuville ja Paddon on nooremad ja nende päralt peaks tegelikult tulevik olema.
Üks oletus on, et Neuville'i ja Paddoni rivaliteet on Hyundai sees mingeid n-ö sisepingeid tekitanud ning Hyundai otsus oli see lahendada nii, et kummalegi ei anta selleks hooajaks eelist/suuremat vastutust... ja las see Sordo sõidab igal etapil kindla peale tiimipunktidele ning noored andku täiega ja üritagu siis tõestada, kumb on #1...
Ilmekas olil hooaja teine pool. Alates Saksamaast kogusid Sordo, Paddon ja Neuville punkte vastavalt 50:40:20. Siin polegi rohkemat lisada vaja.
-
- Rallifoorum 24/7
Paddon ja Neuville ei pidanud tõesti väidetavalt hästi läbi saama. Ma olen enam kui kindel et Neuville'i Hyundais järgmine hooaeg pole, ma arvan et poleks olnud ka see hooaeg kui ei oleks siduvat lepingut.
"Alates Saksamaast" on natukene meelevaldne valik. Arvestada tuleb kogu hooaega ja selles mõttes jäi see kolmik üsna üha pulga peale.Lärri kirjutas: Ma jään eriarvamusele ja väidan, et Neuville ei olnud mitte millegagi esisõitja kohta ära teeninud. Ma isegi ütleks, et ta ei saanud valikuski olla. Nii Sordo kui Paddon olid temast selgelt paremad ja kui Hyundai tahtis valida kogemuste ja tulevikumehe vahel, siis olidki sõelal Sordo ja Paddon. Neuville oma mulluse esitusega mahub kategooriasse "luhtunud lootused".
Ilmekas olil hooaja teine pool. Alates Saksamaast kogusid Sordo, Paddon ja Neuville punkte vastavalt 50:40:20. Siin polegi rohkemat lisada vaja.

Aga eks vaatame, mida 2016 toob. Vaevalt et see Neuville nii lootusetu juhtum on nagu sa kirjeldad. Aga Hyundai atmosfäär ei pruugi talle tõesti sobida ja ta võib siirduda Toyotasse (?) paremaid jahimaid otsima.
Aga eks ennegi ole sõitjad teatud automarkide roolis ebaõnnestunud - Burns ja Märtin ei liikunud Peugeot' ning Mäkinen Subaru roolis.
http://www.wrc.com/en/wrc/news/january- ... 2-12-.html
80km katse pühapäeval võib päris palju üldseisu mõjutada, eriti mehhikos
80km katse pühapäeval võib päris palju üldseisu mõjutada, eriti mehhikos
-
- Rallifoorum 24/7
Kas ikka on ? https://translate.google.ee/translate?s ... edit-text=RL5 kirjutas:Peaks ikka korras olema ju.soca kirjutas:see m-sporti ja FIA jama pole veel lõppenud
https://translate.google.ee/translate?s ... edit-text=
https://twitter.com/OfficialWRC/status/ ... 5176470528
On ikka viitsimist sellel Wilsonil.
Milles see vaidlus siis lõpuks seisneb? Et olla tehasetiim peab osalema igal etapil?
-
- Rallifoorum 24/7
Jah, kuid juttude kohaselt tahab Wilson Hiinat vahele jätta, vähemalt alguses see oli nii. Nüüd tundub pigem, et on ka muid küsimusi Wilsonil selle tehasetiimi registreerimise kohta.raulito kirjutas:Milles see vaidlus siis lõpuks seisneb? Et olla tehasetiim peab osalema igal etapil?