Rainiz. kirjutas:Aiaiai kui ilus wrc masin on. Tahaks seda asfaltil näha. Kas velgede kujundus jääbki selliseks? Poistel alati valmis pandud kahte värvi veljed?
esimene pilt oli minu jaoks petlik. värvilahendus ikka sama jama, nagu olnud on. kahjuks. aga sisu loeb, loodab, et seda vw-ga võrdväärselt
>
0
Viimati muutis muhk, 09 Dets 2015, 12:48, muudetud 1 kord kokku.
Rainiz. kirjutas:Aiaiai kui ilus wrc masin on. Tahaks seda asfaltil näha. Kas velgede kujundus jääbki selliseks? Poistel alati valmis pandud kahte värvi veljed?
esimene pilt oli minu jaoks petlik. värvilahendus ikka sama jama, nagu olnud on. kahjuks. aga sisu loeb, loodab, et seda vw-ga võrdväärselt
Värvilahendust ma ei oodanudki muud. Lihtsalt arvasingi, et tuleb mida sama. Aga ilu juures ma ei räägi hetkel värvist, vaid auto füüsilisest disainist. See luukpära näeb hea jõuline välja.
Kolin kirjutas:Abbring hakkab sii sõitma WRC2 sarja Hyundai i20 R5
No kui Evans ka veel sinna läheb siis on see konkurents seal eriti tihe. Huvitav vaadata kuidas Kruuda ja Pärn seal hakkama saavad.
Kruudas ma ei kahtle. Kindlasti on ta top viie sõitja sellises konkurentsis. Aga Pärnal läheb raskeks punkti kohale sõita.
Nüüd jääb üle oodata veel teiste meeskondade liveryt.
VW ma arvan, et kõik jääb samaks.
Huvitav oleks teada millega M-Sport üllatab Neil igal aastal uus Livery.
Ning milline hakkab välja nägema Dmack meeskonna livery
BILLIOT Jérémie @planetemarcus 2m2 minutes ago
#WRC Rumours speak about Kubica return with DS3WRC with partial program Wrc 2016
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:
BILLIOT Jérémie @planetemarcus 2m2 minutes ago
#WRC Rumours speak about Kubica return with DS3WRC with partial program Wrc 2016
Kui see kõlakas peab paika, jääb vaid küsimus, kas Citroeni ametlikus tiimis või erasõitjana. Meeke lahkumisel meeskonnast, on prantslastel kogemustega meest vaja. Ma usun, et Kubica võiks auto arendamisel päris kõva käsi olla.
Huvitav kas nimed klaasil näitavad mis järjestuses sõitjad on, et Sordo esisõitja, Paddon teine ja Neuville oma nigelate selleaastaste esitlustega sootuks kolmanda sõitja staatusse jäänud?
aix kirjutas:Huvitav kas nimed klaasil näitavad mis järjestuses sõitjad on, et Sordo esisõitja, Paddon teine ja Neuville oma nigelate selleaastaste esitlustega sootuks kolmanda sõitja staatusse jäänud?
Nimed on täpselt nii nagu vaatad ja tahad mõista. Alustades altpoolt lugemist siis Neuville esimene ja Sordo kolmas.
Või vaata nii, et ülemine ja alumine on põhisõitja ja Paddon on seal kolmandaks vastavalt rallile.
Jne jne. Tõde on vaataja silmis
>
0
Viimati muutis viplala, 10 Dets 2015, 11:30, muudetud 1 kord kokku.