WRC hooaeg 2016
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: WRC hooaeg 2016
Luky läheb siis ERC tiitlit püüdma. Lõpuks saab teda RE-l ka korraliku masinaga näha.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Pontus Tidemand @PontusTidemand 26m26 minutes ago
BIG NEWS! Teaming up with Jonas Andersson! Best of luck to @EmilAx1 for new assignments!
Hoopis siis Tidemand sai Anderssoni endale
BIG NEWS! Teaming up with Jonas Andersson! Best of luck to @EmilAx1 for new assignments!
Hoopis siis Tidemand sai Anderssoni endale
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Õiges otsus Andersoni poolt, Kindlasti oli see ka rahaline otsus kuna vaevalt et M-sport väga suurt palka hakkab maksma. Pontuses ka kindlasti rohkem arenguruumi ja mingi seotus ikkagi VW grupiga.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Siis oli juttudel tõepõhi taga.
Östberg ja Tidemand vahetasid lugejaid
Östberg ja Tidemand vahetasid lugejaid
Söörlöne!
-
- Rallifoorum 24/7
Oleks äkki õiges teemas.Strike kirjutas:Luk sõidab viimase info kohaselt terve 2016 hooaja Fiesta R5 ga ERC s
-
- Rallifoorum 24/7
Meeke Toyotasse http://beta.autosport.com/news/report.p ... a-wrc-deal
Selle hooaja lõpp on ikka üllatusi täis
Selle hooaja lõpp on ikka üllatusi täis
Kes seda Citroeni siis testima hakkab? Vanameister Loeb ise või?
Suurte kogemustega ralliturist
-
- Rallifoorum 24/7
See on hea küsimus jah. 2017 siis kaks vaba kohta seal olemas kuid Matton on öelnud et tahab neuville 2017 hooajaks sinna.
njah kuna 2017 cidrunil wtcc sari kaob ära , mine tea ehk tõesti Löeb tuleb tagasi wrc.-se
Tandem Loeb-Tänakjanpoiss kirjutas:njah kuna 2017 cidrunil wtcc sari kaob ära , mine tea ehk tõesti Löeb tuleb tagasi wrc.-se

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Kui nüüd tõesti Meeke ennast Toyotaga seob siis võiks Kubical avaneda võimalus ja ulatada oma abistav käsi 206 aastaks Citroenile.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Mehhico rallilon ikka tõelised purakad katsed. Kaks 42km katset, kaks 54km katset ja üks 80km purakas

Man and machine against mother nature!!!
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Becks grillib Wilsonit, Camillit ja Östbergi: http://www.wrc.com/en/wrc/media/podcast ... -80--.html
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Huvitavad faktid(?) tulid intervjuust välja. Camilliga hakati läbirääkimisi pidama peale Hispaania etappi. Samal ajal kui Ott tegi lepingu Dmackiga. Kas see oli Oti sundkäik või Wilsoni? Wilson väitis veel et Camilli ei too kopikatki raha kaasa, mida on küll väga raske uskuda...STI kirjutas:Becks grillib Wilsonit, Camillit ja Östbergi: http://www.wrc.com/en/wrc/media/podcast ... -80--.html
-
- Rallifoorum 24/7
Wilson siis õnnelik, et kolmanda korraga õnnestus endale prantslane saada (Loeb ja Ogier luhtusid) ning on väga hea tunne, et sellest mehest saab maailmameister. Esimesel hooajal mingeid ime tulemusi Camililt ei oota.
Mulle jääb veel mulje intervjuust, et esimene hooaja pool on kindel m-sportil kuid hooaja teine pool veel pole.
Otist ja Dmackist ei räägi pmt midagi, ei tundu eriti huvitavat kah. Mainib ainult, et hea meel, et üks tootja ja konkurents juures.
Vaatasin ka just Camili tulemused üle ja mehe areng on ikka päris hea tegelikult, pmt tuli mees metsast WRC2 sarja see hooaeg ja kiirus polnud üldse paha, asfaltil tunneb mees ennast kindlamalt sest asfalti rallidel oli suht head katseajad ning saksas oli mees üldis teine. Kruusal on arenemist küllaga kuid hooaja lõpus walesis näitas ka sellel pinnasel juba head minekut. Kuid jah sellist üleolekut kiiruses pole näidanud nagu Ott SWRC sarjas või WRC2's 2014. Montes võib mees täitsa üllatada juba, WRC2's võttis nii mõnedki katsevõidud seal see hooaeg.
EKs näha mis temast saab, ootan põnevusega.
Mulle jääb veel mulje intervjuust, et esimene hooaja pool on kindel m-sportil kuid hooaja teine pool veel pole.
Otist ja Dmackist ei räägi pmt midagi, ei tundu eriti huvitavat kah. Mainib ainult, et hea meel, et üks tootja ja konkurents juures.
Vaatasin ka just Camili tulemused üle ja mehe areng on ikka päris hea tegelikult, pmt tuli mees metsast WRC2 sarja see hooaeg ja kiirus polnud üldse paha, asfaltil tunneb mees ennast kindlamalt sest asfalti rallidel oli suht head katseajad ning saksas oli mees üldis teine. Kruusal on arenemist küllaga kuid hooaja lõpus walesis näitas ka sellel pinnasel juba head minekut. Kuid jah sellist üleolekut kiiruses pole näidanud nagu Ott SWRC sarjas või WRC2's 2014. Montes võib mees täitsa üllatada juba, WRC2's võttis nii mõnedki katsevõidud seal see hooaeg.
EKs näha mis temast saab, ootan põnevusega.
Võib-olla on viga minus, aga kui ma kuulen või loen kusagilt Eric Camilli nime, siis meenub mulle vaid üks mälestus ja ei midagi muud. See video: https://www.youtube.com/watch?v=E2Mw2IFKZXk
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ma polegi üksi! Minu ainus mälestus on kah just see video!Pärtel kirjutas:Võib-olla on viga minus, aga kui ma kuulen või loen kusagilt Eric Camilli nime, siis meenub mulle vaid üks mälestus ja ei midagi muud. See video: https://www.youtube.com/watch?v=E2Mw2IFKZXk

Ma arvan, et siin peitubki kogu loo võti. Nimelt see üleolek kiiruses ei tähendanud ju tegelikult midagi, sest see üleolek tuli tihti selle arvelt, et sõideti üle oma võimete. Camilli seevastu näitab oma esimese hooaja kohta WRC2 klassis ikka super minekut, seda rajal püsides. Ehk tema kiirus on "for real".soca kirjutas:Kuid jah sellist üleolekut kiiruses pole näidanud nagu Ott SWRC sarjas või WRC2's 2014.
...aga põnev saab järgmise hooaja vaatamine tõepoolest olema. Tänakul peaks nüüd piisavalt kogemusi olema, et see lõpuks ka ära realiseerida, sest aeg selleks hakkab muidu otsa saama aga D-Mack on suur küsimärk. Tänaku sõidustiil on samuti üsna külg ees ja rehvi kulutav, mitte nagu Ogieril, kes sõidaks mööda rööpaid ja kulutab rehvi vähem. Samuti ootan Tänaku vs Camilli teemasid siin foorumis. Olen kindel, et keegi saab peale rallisid endale p***rahe kaela. Kas siis Tänak, kui peaks Camillile alla jääma või siis Camilli koos Wilsoniga, kui Tänak peaks Camillile tagatulesid näitama.
Vaadates Camilli viimaseid tulemusi ja ka testivideot WRC'ga siis ma päris kindel polegi, mis rallidel saama hakkab.
Vaadates Camilli viimaseid tulemusi ja ka testivideot WRC'ga siis ma päris kindel polegi, mis rallidel saama hakkab.