Aga mine tea, äkki Dmack kõva hüppe teinud ja tuleb hoopis mõni kruusaralli võit?soca kirjutas:Ma arvan ka, et katsevõite tuleb kindlasti. Lihtsalt kuna hetkel nende rehvide olukorda ei tea siis hoian pigem ootused hästi madalad.

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Aga mine tea, äkki Dmack kõva hüppe teinud ja tuleb hoopis mõni kruusaralli võit?soca kirjutas:Ma arvan ka, et katsevõite tuleb kindlasti. Lihtsalt kuna hetkel nende rehvide olukorda ei tea siis hoian pigem ootused hästi madalad.
usu mind, need mehed teavad rohkem kui siia kirjutavadCTR kirjutas:polnud ju väga mingit undercover infot.. see et keegi ütleb, et ärge muretsega ja küll sõidab pole veel väga tõsine ,,salainfo''
aga all in all super uudis, et Tänak kõik etapid wrcga kaasa teeb
Kas polnud toona isegi 5 aastane leping Tänakul. Aga kuna Camill peksab rahahunnikuga Wilsonit seega ei tohiks 2 aastaga probleeme olla.aadukesekene kirjutas:Twitteris liigub jutt, et Camillil kahe aastane diil. Teades Wilsonit, ei ole see vist määrav. Oli ka Tänak minu mälu järgi 2012 kolme aasta projekt.
Parem kui see autotek tiim mis neid 2014 hooaeg teenindas, selle kohta ei käinud just head jutud ja võttis ju üheks etapiks Ott sinna tiimi OTracingu noore mehhaaniku kaasa kes tegi seal paljudele vendadele silmad ette.Milor kirjutas:Natukese kriibib see, et insener ja mehaanikud on samad. Kuidagi ei tekita sellist kindlus- ja turvatunnet. (pisike kivike ja poldid pooleks)
Kas see oli ka nendele esimene hooaeg?
Mart_ kirjutas:Kaardilugeja Raigo Mõlder: tõestamist on veel palju
Kohalikus spordiportaalis intervjuu Raigoga. Lisaks koorub sealt välja, et plaanitakse see nädal Montes testida!
Kedagi nendest kolmest?nsa kirjutas:Östberg jäi kaardilugejast ilma. Even Management võttis üle Anderssoni, aga ei ole veel öelnud kelle kõrvale ta istuma läheb.
või...blizzard kirjutas:Kedagi nendest kolmest?nsa kirjutas:Östberg jäi kaardilugejast ilma. Even Management võttis üle Anderssoni, aga ei ole veel öelnud kelle kõrvale ta istuma läheb.