ohooo! ma ei saa küll oma aegu praegu vaadata, aga ss2 ja 2.27? proovisin eile korra ja TEED mööda sõites on 3 minuti ringis aeg päris hea ilmselt - ja ikka wrc-ga mitte b-grupiga.
ma arvan, et siin oleks uus teema lausa mida arendada - kas aeg, mis on sõidetud peale tugevat eeltööd kusagilt üle põldude ja läbi metsade, on ikka aeg, mille üle uhke olla (eeldusel et aeg 2.27 on nii sõidetud-vabalt võin ma ennast ka mahlamütsiks nimetada, kui see aeg on reeglite kohaselt sõidetud)
meenub muidugi ka meie rallidelt vähemalt 1 koht kus pikalt üle põllu on lastud täisgaasil, aga arvan, et diskussioonikoht on siin täiesti olemas.
naljakas on see et ma sõitsin need ajad välja haigena ja Ford Focusega ning ühtegi lõikamist ei olnud aga teelt vist käisin paar korda väljas (liiga suur kiirus)
Ainult Super Spetsiaal katse olen läbinud 1:33-ga. Ülehjäänud on 10 kuni 20 sekundiga minu omadest üle Äkki avaldad oma saladuse, settingud ja võimalikud cheatid mis kasutasid, kuna isegi lõikamisega pole ma nii kiirelt lennanud. Respect.
Õnnitlused Frank-oled tõesti väga kiire mees.
Seni teadaolevalt paimad ajad,kus ka kontrollitakse kuidas sõidetud on : http://www.hotlaps.de/ võrdluses oled parimatest maailmas Rootsi SS2 katsel 25 sek. kiirem.
Võrdluseks tõmba omale sealt pps.
>
0
Viimati muutis paevavaras, 18 Veebr 2003, 12:03, muudetud 1 kord kokku.
vabandust, aga see jutt tundub naiivne. julgen väita et kui ajasõiduks läheb siis "üle 10 korra järjest" sõidetakse nii või teisiti. settingud on ilmselt igaühel oma moodi nii et sealt ei kommenteeri midagi. samas pole seal ka midagi radikaalset, pigem nimetaksin sellist seadet väga minimaalseks. millest siis selline erinevus. ootan põnevusega...