WRC hooaeg 2016
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Re: WRC hooaeg 2016
teeme rallid veel lühemaks siis ogier ei paneks enam kõikidele nii pika puuga ära
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
ärge nüüd üle ka dramatiseerige
. Minule endale meeldiks ka kui katsete pikkusteks oleks 15-50 km. Lühemaid ja pikemaid pole vaja, lühemad siis ainult linnakatsed. Stardijärjestus võiks olla minu meelest sama nagu eelmine hooaeg ehk et ainult esimesel päeval starditakse üldjärjestuse alusel või siis see 2012 hooaja süsteem kui sõitjad ise valisid.

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
Stardijärjekord võiks loosiga ollasoca kirjutas:ärge nüüd üle ka dramatiseerige. Minule endale meeldiks ka kui katsete pikkusteks oleks 15-50 km. Lühemaid ja pikemaid pole vaja, lühemad siis ainult linnakatsed. Stardijärjestus võiks olla minu meelest sama nagu eelmine hooaeg ehk et ainult esimesel päeval starditakse üldjärjestuse alusel või siis see 2012 hooaja süsteem kui sõitjad ise valisid.

-
- III järgu kommentaator
Olekski vahed väiksemad aga see oleks lihtsalt lollus. Tuletan meelde selle aasta Korsika rallit kus olid ainult pikad katsed ja mis oli kõige mõttetum ralli sellel sajandil.Frank kirjutas:Kuidas oleks 3-5km katsetega, siis oleks vahed veel väiksemad katsetel?Tuhman kirjutas:FIA tahab teha rallisi põnevamaks aga lasevad korraldada 80km katseid kus tulevad väga suured vahed. Kõige põnevam pealtvaatajatele oleks, kui oleks palju lühikesi katseid (10-15 km, vahed oleks väiksed katsetel ) ja 1,2 pikka katset. FIAs tuleks teha suurpuhastus kui on soovi sporti parandada aga kahjuks seda vist ei juhtu.
Stardijärjekord võiks olla samamoodi nagu ERC on. See on kõige ausam sõitjate suhtes aga FIA probleem on hetkel Ogieri aeglustamine.
Mida sa norid, ma küll Tuhmaniga nõus. Pikad katsed ei müü ja pole ka huvitavad, keegi ei pressi seal maksimumiga.Frank kirjutas:Kuidas oleks 3-5km katsetega, siis oleks vahed veel väiksemad katsetel?Tuhman kirjutas:FIA tahab teha rallisi põnevamaks aga lasevad korraldada 80km katseid kus tulevad väga suured vahed. Kõige põnevam pealtvaatajatele oleks, kui oleks palju lühikesi katseid (10-15 km, vahed oleks väiksed katsetel ) ja 1,2 pikka katset. FIAs tuleks teha suurpuhastus kui on soovi sporti parandada aga kahjuks seda vist ei juhtu.
Kestvusrallisarju on maailmas küllaga. F1-ga saab teatud paralleleele tõmmata - kütuse ning rehvide säästmine, pole ju huvitav.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Kunagi vist isegi oli loosiga. Iga päeva lõpus loosisid piloodid omale järgmise päeva stardi koha. Loosimise järjekord oli ralli paremus järjekordcalderon kirjutas:Stardijärjekord võiks loosiga ollasoca kirjutas:ärge nüüd üle ka dramatiseerige. Minule endale meeldiks ka kui katsete pikkusteks oleks 15-50 km. Lühemaid ja pikemaid pole vaja, lühemad siis ainult linnakatsed. Stardijärjestus võiks olla minu meelest sama nagu eelmine hooaeg ehk et ainult esimesel päeval starditakse üldjärjestuse alusel või siis see 2012 hooaja süsteem kui sõitjad ise valisid.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
Eks nende pikkade katsete kõige suurem häda on see, et kui peaks üks/kaks ära jääma, siis on kohe väga suur osa rallist nahkas.
Aga väide et pikkadel ei pushita - sellega küll nõus ei saa olla. Elu näitab, et vähemalt üks kodanik Ogier on just see mees kes pikkadel katsetel räigeid vahesid suudab sisse sõita.
Minule pikad katsed meeldivad. Kas nüüd just 80km, aga selline tore 35-50 on küll mõnus vaheldus lühematele. Minule isiklikult ei tundu liiga põnev jälgida neid 6-8km katseid, kus kogu top8 on 4-5 sekundi sees. Jääb selline tunne nagu... nagu poleks vahet. Punni palju punnid, ikka võtad tagasi max 2 sekundit. Pikal kastel saab ikka võita korralikult sekundeid...
Aga väide et pikkadel ei pushita - sellega küll nõus ei saa olla. Elu näitab, et vähemalt üks kodanik Ogier on just see mees kes pikkadel katsetel räigeid vahesid suudab sisse sõita.
Minule pikad katsed meeldivad. Kas nüüd just 80km, aga selline tore 35-50 on küll mõnus vaheldus lühematele. Minule isiklikult ei tundu liiga põnev jälgida neid 6-8km katseid, kus kogu top8 on 4-5 sekundi sees. Jääb selline tunne nagu... nagu poleks vahet. Punni palju punnid, ikka võtad tagasi max 2 sekundit. Pikal kastel saab ikka võita korralikult sekundeid...
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Wales Rally GB: News in brief
Breen väidab, et tal järgmiseks aastaks mingid suured diilid susisevad.
Lisaks Hyundai twitteris selline postitus:
Hyundai Motorsport @HyundaiWRC · 10m10 minutes ago Wales, United Kingdom
This weekend we are proudly supporting @Jaffa_Fund! @WalesRallyGB @RallyDai @OfficialWRC

Silly season: Breen Hyundaisse, Neuville M-Sporti
Breen väidab, et tal järgmiseks aastaks mingid suured diilid susisevad.
Lisaks Hyundai twitteris selline postitus:
Hyundai Motorsport @HyundaiWRC · 10m10 minutes ago Wales, United Kingdom
This weekend we are proudly supporting @Jaffa_Fund! @WalesRallyGB @RallyDai @OfficialWRC

Silly season: Breen Hyundaisse, Neuville M-Sporti

Kas keegi oskab minu küsimusele vastata - kas ka hooajal 2016 starditakse rallidel kaks esimest päeva üldise pingerea järgi või tuleb muudatus. Kuigi algne mõte 2015 aasta stardijärjekorral oli hoida Ogieri tagasi, siis minu meelest andis see paljudel rallidel talle veel lihtsama võimaluse võita(asfaldi etapid, Rootsi osaliselt, GB). Ainuke ralli, kus võis sellest võitja muutuda oli Portugal, aga ka see pole kindel. Võiks olla ikka ainult üks päev ja edasi juba pööratud järjestuses.
-
- Rallifoorum 24/7
täpselt ei mäleta aga minu arust jäi samaks see stardijäjrekord.
A current M-Sport client is bringing money to the table and will be part of a 3 car WRC Team in 2016
ja Neuville kommenteeris eile powerstage ajal belgia tv's ning ütles et ei oota suuri muutusi järgmiseks hooajaks sõitjate turul, küll aga 2017.
A current M-Sport client is bringing money to the table and will be part of a 3 car WRC Team in 2016
ja Neuville kommenteeris eile powerstage ajal belgia tv's ning ütles et ei oota suuri muutusi järgmiseks hooajaks sõitjate turul, küll aga 2017.
Ehk siis hetkel tekib üks koht juurde? Aga see ilmselt vist Dmack'i värk? Ja sel juhul läheb sinna rooli Ketomaa
kas see inglise keelsest rallifoorumist või mõni muu allikas sellel?soca kirjutas:A current M-Sport client is bringing money to the table and will be part of a 3 car WRC Team in 2016
-
- Rallifoorum 24/7
inglise keelsest foorumist jah, hetkel m-spordi kliendid Prokop, Kubica ja Bertelli. Keegi neist kolmest peab see siis olema kes raha letti lööb.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ma teeks ka panuse Bertelli peale, kes on aeglane, kuid raha sel perekonnal jagub 

Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
Colin Clark @voiceofrally 25m25 minutes ago
Interesting rumours this morning suggesting a sponsorship deal between M-Sport and @fuckmatie37. Mentions possibility of three car team
https://twitter.com/voiceofrally/status ... 4216204289
Interesting rumours this morning suggesting a sponsorship deal between M-Sport and @fuckmatie37. Mentions possibility of three car team
https://twitter.com/voiceofrally/status ... 4216204289
Siis peab Tänak abielluma Bertelli õegaMKD kirjutas:Ma teeks ka panuse Bertelli peale, kes on aeglane, kuid raha sel perekonnal jagub

Eestis on vist selles vallas ainus näide Sten Pentus keda äi sponsoreeris? Kahjuks puudus talent.
polügaamia vist keelatud kõikides Euroopa riikides...raulito kirjutas:Siis peab Tänak abielluma Bertelli õegaMKD kirjutas:Ma teeks ka panuse Bertelli peale, kes on aeglane, kuid raha sel perekonnal jagub
Eestis on vist selles vallas ainus näide Sten Pentus keda äi sponsoreeris? Kahjuks puudus talent.
Samas, ei leia põhjust, miks ei võiks tekkida olukord, kus kolmas sõitja maksab kinni vähemalt ühe kiire sõitja koha, kel endal raha pole (olgu siis selleks näiteks tänak). paljudes vormeliklassides on see näiteks tavaline.