Allu12 kirjutas:kuulge millal shakedown on? siis on kirjas et 10:00 aga pole nagu kuskil veel täheldanud, et midagi toimuks. ja homme esimene katse ju juba 11:27 - enne seda nad ju ikka shakedowni ei sõida?!
Allu12 kirjutas:kuulge millal shakedown on? siis on kirjas et 10:00 aga pole nagu kuskil veel täheldanud, et midagi toimuks. ja homme esimene katse ju juba 11:27 - enne seda nad ju ikka shakedowni ei sõida?!
Täna alles kolmapäev ju
oh õigus jah, ei suuda vist asja lihtsalt ära oodata
Kellel veel Walesiks WRC+ pole võib kasutada mul WRC5 mängu vahel olnud sooduskoodi 6J4MA9JL (0,99€ 1 kuu). Plaanisin ise kasutada, aga sisse logides avastasin, et endal veel tellimus aktiivne. Ei lugenud regades korralikult tingimusi läbi ja 4 kuud enda teadmata 4,99€ kuus pangakontolt maha tiksunud.
WRC+ võtab jah automaatselt raha maha kui pole ise lõpetanud. Mul ka tiksub maha. Sisuliselt kaks rallit viie euro eest pole palju maksta. Suvel korra lõpetasin kui pikem paus oli
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Linari on kuum teema täna
Uskumatu, et sellisel tasemel, aga eks Itaallased ise ka rohkem hädas oma kuumavereliste "intelligentsete" fännidega. (Loodame, et ikka on nii, mitte mõne konkurendi algatus).
Täna alles kolmapäev ju
oh õigus jah, ei suuda vist asja lihtsalt ära oodata
Lappasin juba eelmine neljapäev kogu oma "varustuse" laiali ja ei saanud kohe aru,miks midagi ei toimu.
Paneme siis jutu ka juurde sellele pildile M-SPORT SUPPORT AUTOSPORT INTERNATIONAL AT WALES RALLY GB http://www.m-sport.co.uk/m-sport-news/f ... ly-gb.html
Tekkis küsimus selle MW jutu osas??? ".... Elfyn's Fiesta will be one of the most photographed cars .... " Kas kuskil on mõni uuring tehtud .
Tegelikult ju vahet pole mis kirjad ja disain nendel autodel on, pärast esimest kahte kilomeetrit on sellise ilmaga kõik autod suhteliselt ühte värvi. Aga pilti võib ju ikka teha.
SLy kirjutas:Kellel veel Walesiks WRC+ pole võib kasutada mul WRC5 mängu vahel olnud sooduskoodi 6J4MA9JL (0,99€ 1 kuu). Plaanisin ise kasutada, aga sisse logides avastasin, et endal veel tellimus aktiivne. Ei lugenud regades korralikult tingimusi läbi ja 4 kuud enda teadmata 4,99€ kuus pangakontolt maha tiksunud.
Tänud, kood kasutatud!
>
0
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast