VW saaga kogub kõvasti tuure.
Tänaku teema all oli info, et VW grupp lõpetab Porsche GT programmi. http://www.motorsport-total.com/wec/new ... 10305.html
Juhul, kui nüüd VW peaks tegema ka korrektiive WRC sarjas ja näiteks loobutakse ühest autost ja sõitjast siis, kes see olla võiks? Latvala, Mikkelsen? Ogieri välistaks.
Kas vabanev sõitja võiks kaarte segada ja mõjutada Wilsoni valikuid?
See on puhas spekulatsioon siin minu poolt!
Loodan, et VW ikka edasi jääks kolme autoga. Kõige parem varinat oleks see, et antud olukord annaks tõuke, et VW hakkaks oma autosid müüma/rentima - väga tahaks näha, et Kubica saaks VW rooli, saaks kohese võrdluse Fordiga.
Teine variant on see, et tõmmatakse järgmisel aastal 2017 aasta auto arendamist natuke koomale - ka see oleks tore, annaks teistele tiimidele võimaluse aastal 2017 VW vastu saada.
Selge on see et kui volkari skandaal selle kontserni põhja kõrvetab pannakse see ralli pood kohe kinni ka,tõenäoliselt Wilson seda ka salamisi loodab.Ford on samas oma sõitjate valikuga tihti viimase hetkeni venitanud ja tundub et see aasta pole erand.Kuigi ma loodan et kui Tänak Walesis ära ei käperda peaks hea tulemus kindel olema,mis peaks siis ka tulevaks hooajaks koha kindlustama.
Wilsoniga seoses hakkasin siin mõtlema, et millal viimati ei jõudnud Fordi piloot top6 hulka hooaja kokkuvõttes ja minu mälu vähemalt sellist asja ei mäleta. Selles mõttes tuleb Wilsonile suht tume hooaeg ja ei ma ei näe ka selle paranemist vähemalt järgmisel aastal kui volkar on püüdmatus kauguses, Hyundai masinad peaks kõigi kuulujuttude põhjal väga konkurentsivõimeliseks saama ja Citroeni piloodid teevad lihtsalt paremat tööd. Ja ongi juba nii, et top8 saamiseks läheb ka raskeks : D
KidrA kirjutas:Wilsoniga seoses hakkasin siin mõtlema, et millal viimati ei jõudnud Fordi piloot top6 hulka hooaja kokkuvõttes ja minu mälu vähemalt sellist asja ei mäleta. Selles mõttes tuleb Wilsonile suht tume hooaeg ja ei ma ei näe ka selle paranemist vähemalt järgmisel aastal kui volkar on püüdmatus kauguses, Hyundai masinad peaks kõigi kuulujuttude põhjal väga konkurentsivõimeliseks saama ja Citroeni piloodid teevad lihtsalt paremat tööd. Ja ongi juba nii, et top8 saamiseks läheb ka raskeks : D
Google translate järgi tundub Matton optimistlik Cirtöeni jätkamise osas. Ja vihjab, et jätkamise korral oleks Citröen Neuvilli jaoks kõige parem valik 2017ndaks.
Seda 80km purakat on juba pikemat aega plaanitud. Kahju, et see on pandud viimasele päevale. Senini pole tulnud. Lisaks on veel ühel päeval kaks 60km katset.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
FIA tahab teha rallisi põnevamaks aga lasevad korraldada 80km katseid kus tulevad väga suured vahed. Kõige põnevam pealtvaatajatele oleks, kui oleks palju lühikesi katseid (10-15 km, vahed oleks väiksed katsetel ) ja 1,2 pikka katset. FIAs tuleks teha suurpuhastus kui on soovi sporti parandada aga kahjuks seda vist ei juhtu.
Tuhman kirjutas:FIA tahab teha rallisi põnevamaks aga lasevad korraldada 80km katseid kus tulevad väga suured vahed. Kõige põnevam pealtvaatajatele oleks, kui oleks palju lühikesi katseid (10-15 km, vahed oleks väiksed katsetel ) ja 1,2 pikka katset. FIAs tuleks teha suurpuhastus kui on soovi sporti parandada aga kahjuks seda vist ei juhtu.
ja kindlasti ära kaotada see tobedus, et pikkade päevade keskel pole servist..
Tuhman kirjutas:FIA tahab teha rallisi põnevamaks aga lasevad korraldada 80km katseid kus tulevad väga suured vahed. Kõige põnevam pealtvaatajatele oleks, kui oleks palju lühikesi katseid (10-15 km, vahed oleks väiksed katsetel ) ja 1,2 pikka katset. FIAs tuleks teha suurpuhastus kui on soovi sporti parandada aga kahjuks seda vist ei juhtu.
Kuidas oleks 3-5km katsetega, siis oleks vahed veel väiksemad katsetel?