MKD kirjutas:Ma ei usu küll, et testil auto katusele keeramine muudaks kuidagigi meeskonna seisukohti enne rallit, juhtub ikka ja kõik lähevad spordimehelikult edasi.
Sama siin. Ei ole nüüd mõttet näha tonti seal, kus seda ei ole. Kes teeb, sellel juhtub - lihtne. Parim näide vast ongi Latvala intsident Korsikal ja temal ei olnud see kaugeltki esimene kord.
Pluss veel see, et nuta või naera, aga Tänakut ei ole crashid vaimselt väga morjendanud
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Kui stardipositsiooni ja ilmaga veab, siis võib siit loota küll miskit vahvat. vaevalt sinna kulgema minnakse, vaja ikka poodiumile saada ja iile täpp panna hooajale.
skahar kirjutas:Kui stardipositsiooni ja ilmaga veab, siis võib siit loota küll miskit vahvat. vaevalt sinna kulgema minnakse, vaja ikka poodiumile saada ja iile täpp panna hooajale.
Nii palju kui praegust ilmateadet uskuda, siis on ikka väga vihmane reede, laupäev-pühapäev on natuke paremad. Peab lootma, et nädala pärast lubatakse kuivemat ilma.
Ei lubata reedel ju hullu vihma. Vähemalt norrakas ja accuweather ei luba. Gismeteo lubab vähest vihma. Aga selge see, et nii pikka ilmateadet ei saa uskuda.
>
0
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Vaadates eelmise aasta tulemusi ning pikalt analüüsides kogu rallit, siis oleks rahul, kui Ott parimale volkswagenile kaotaks maksimaalselt 1min30sek, sest tagant startides pole mitte mingit lootust puhta sõiduga ralli võidu või isegi poodiumi peale sõita. Ma loodan, et ma eksin.
Ärge siis võlla tõmmake.
Peace!
Pessimistid! Poodium kindlasti ning kui väga ei saja siis ka võit! Kui peaks sadama palju siis 4-5. Eelmise aasta dmackide tulemust pole mõtet vaadata.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"