Henning üle pika aja kirjas. Kas jääb see ralli viimaseks WRC sarjas Otile ja Raigole või on põhjust ka järgmine hooaeg foorumlastel meie meestele pöialt hoida?
>
0
Viimati muutis soca, 11 Nov 2015, 10:32, muudetud 4 korda kokku.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Õnnejumal võiks seekord siis Tänaku poolt olla - kui kõik tema kasuks mängiks, alates ilmast lõpetades sellega, et sõidujoonel ei ole kivi, mis vedrustuse lõhuks, siis mina usun, et tuleb mitte hea vaid väga hea tulemus.
Krt, mina ka kogu südamest loodan, et sellest tuleb Oti ralli Kõik eeldused on ju selleks olemas - kruus, stardipositsioon, Walesi katsed peaks Otile istuma ja tal on ka palju tõestada kõigile skeptikutele. Kui ainult liiga palju vihma ei saja, siis läheb tagant startijatel raskeks.
>
0
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
maailmameister kirjutas:Krt, mina ka kogu südamest loodan, et sellest tuleb Oti ralli Kõik eeldused on ju selleks olemas - kruus, stardipositsioon, Walesi katsed peaks Otile istuma ja tal on ka palju tõestada kõigile skeptikutele. Kui ainult liiga palju vihma ei saja, siis läheb tagant startijatel raskeks.
Ottil pole valikut st. tuleb sõita Kubica sõidustiilis (kas käsi .... või ....). Kui vaid saaksime talle ralli lõpuni kaasa elada, siis on ta VW meestele tõsiseks nuhtluseks.
Nagu kuskil teises teemas mainiti, siis tiim võib testida oma kodumaal ilma, et need testipäevad läheksid ametliku 42 päeva alla. Mis minujaoks tähendab, et M-Sport saaks ja võiks nö. "oksendamiseni" testida Inglismaal. Mis kindlasti oleks kasuks. Latvala ju mainis, et VW enne GB testi ei tee ja selletõttu teeb Latvala oma Audiga kuskil rallil "kruusatesti". M-Sportil on eelis enne GB'd. Loodan, et nad seda kasutavad.
Evans ja Ott mõlemad testisid nii eile kui ka üleeile ja järgmine nädal testitakse kaa kuid vahetavad asukohta nii et korralik test enne rallit mis on väga hea.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
soca kirjutas:Evans ja Ott mõlemad testisid nii eile kui ka üleeile ja järgmine nädal testitakse kaa kuid vahetavad asukohta nii et korralik test enne rallit mis on väga hea.
Kas mingit foto- või videomaterjali testidest ei ole olemas?
Ma ei usu küll, et testil auto katusele keeramine muudaks kuidagigi meeskonna seisukohti enne rallit, juhtub ikka ja kõik lähevad spordimehelikult edasi.
On ka teistel juhtunud, kunagi käkkis ju Märtin Mini ainsa testiauto ära