Kas tead vastust?
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Kuna siin arvas mitu inimest osa vastusest ära, siis ma loodan, et ei pahandata kui ma panen uue küsimuse:
Carlos Sainz võitis 1995. aastal Portugali ralli, kuid tal oli õnne, et üldse lõpuni jõudis. Mis juhtus Sainzi autoga viimasel katsel?
PS! Sama küsimus on praegu üleval ka rallyforum.com-is, vaatame kummas foorumis vastus kiiremini leitakse
Carlos Sainz võitis 1995. aastal Portugali ralli, kuid tal oli õnne, et üldse lõpuni jõudis. Mis juhtus Sainzi autoga viimasel katsel?
PS! Sama küsimus on praegu üleval ka rallyforum.com-is, vaatame kummas foorumis vastus kiiremini leitakse

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Riputaks siis uue küsimuse,kui ei pahandata,siis jälle Dakari-teemalise:
Nagu teada,on Mitsubishi kõige edukam mark Dakari ajaloos 8 üldvõiduga,järgnevad Peugeot ja Citroen kumbki 4 võiduga.Küsiks aga,mis mark on veoautode arvestuses kõige enam klassivõite (6)saavutanud.Vihjeks niipalju,et marki saab otsida selle aasta stardinimekirja veoautode osast,seega näiteks Volvo on otsekohe vale.
EDIT:Tegu Tehhi automargiga.
Nagu teada,on Mitsubishi kõige edukam mark Dakari ajaloos 8 üldvõiduga,järgnevad Peugeot ja Citroen kumbki 4 võiduga.Küsiks aga,mis mark on veoautode arvestuses kõige enam klassivõite (6)saavutanud.Vihjeks niipalju,et marki saab otsida selle aasta stardinimekirja veoautode osast,seega näiteks Volvo on otsekohe vale.
EDIT:Tegu Tehhi automargiga.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Tatra on täiesti õige(kõik korrad on juhiks olnud Loprais).Minu allikas oli küsimuse tegemisel: http://www.tatra.cz/czff/top/sp_usp/newdakar/text5.html
vw04 võib uue küsimuse välja käia.
vw04 võib uue küsimuse välja käia.