kas keegi targem teab katsete kohta rääkida ka midagi v ? Vähe ütlevad mulle need kilomeetrid.Tahaks endale mingid plaanid ära teha kuhu katsetele laupäeval jõuab ja mis ajaks praami pilet tagasi teha .Ehk siis sooviks ,et keegi avaldaks katsete nimed mulle.(Undva,Kaugatoma jne )
-timtim kirjutas:kas keegi targem teab katsete kohta rääkida ka midagi v ? Vähe ütlevad mulle need kilomeetrid.Tahaks endale mingid plaanid ära teha kuhu katsetele laupäeval jõuab ja mis ajaks praami pilet tagasi teha .Ehk siis sooviks ,et keegi avaldaks katsete nimed mulle.(Undva,Kaugatoma jne )
-timtim kirjutas:kas keegi targem teab katsete kohta rääkida ka midagi v ? Vähe ütlevad mulle need kilomeetrid.Tahaks endale mingid plaanid ära teha kuhu katsetele laupäeval jõuab ja mis ajaks praami pilet tagasi teha .Ehk siis sooviks ,et keegi avaldaks katsete nimed mulle.(Undva,Kaugatoma jne )
kui ostad kolmanpää autulehe siis tead kuhu minna
Nii kaua vb isegi ei pea ootama. Rally Guide 2 dokumendis on tavaliselt katsete alg - ja lõpukoordinaadid kirjas. Saab pildi ette mis/kus/kuidas. Seda ei ole veel aga välja pandud. Muidugi kava ise on kõige asisem selle koha pealt.
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
kui ostad kolmanpää autulehe siis tead kuhu minna
Nii kaua vb isegi ei pea ootama. Rally Guide 2 dokumendis on tavaliselt katsete alg - ja lõpukoordinaadid kirjas. Saab pildi ette mis/kus/kuidas. Seda ei ole veel aga välja pandud. Muidugi kava ise on kõige asisem selle koha pealt.
katsed on juba teada, kohalikus lehes on ilusti kõik kirjas
Lisasin esimesse posti ralliraadio lingi ja kohaliku sageduse. Samuti lingi Kuressaare kesklinna veebikaamerale, millelt on võimalik jälgida stardi ja finishi poodiumi.
Infoks veel niipalju, et poodium on suurem analoogselt eelmisele aastale ja karikad jagatakse seal samas.
>
0
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.