loodan minna. Autot pole käepärast ja seega on üpris raske ühelt katselt teisele minna. Kas keegi oskab soovitada kuidas peaks toimima. Muide sooviks veel teada kus on kõige mõtekam ja ohutum olla.

Mul on tegelikult täpselt sama mure...Aga autu on olemas.Kahjuks täis.Kaido kirjutas: Kas on kedagi kes on sinna see aasta minemas? Mina igastahes
loodan minna. Autot pole käepärast ja seega on üpris raske ühelt katselt teisele minna. Kas keegi oskab soovitada kuidas peaks toimima. Muide sooviks veel teada kus on kõige mõtekam ja ohutum olla.
Ette tänades.
Suvi juba käes, aga ööbimise kohapealt soovitan populaarset suusakeskust nimega Himos. Kui minna mingi kambaga ei tule see eriti kallis, aga iseasi kas sel ajal seal veel mõni vaba mökk veel on. Aga tasuks uurida kuna see asub üpris nn rallikeskuses.tax kirjutas:Eks ma oota suveni, siis hakkan plaane kokku panema
Kes mökkit tahab kinni panna see on lootusetult hiljaks jäänud. Himosel on kõik mökkid juba ammu kinni ja 2004 a. soovitati aasta alguses kohe ära broneerida järgmiseks Suurajoks. A ega selle pärast ometi keegi minematta ei jäta. Kui on selline ilm nagu eelmine aasta siis ongi telgis parem magada - ei ole nii palavTan kirjutas:Suvi juba käes, aga ööbimise kohapealt soovitan populaarset suusakeskust nimega Himos. Kui minna mingi kambaga ei tule see eriti kallis, aga iseasi kas sel ajal seal veel mõni vaba mökk veel on. Aga tasuks uurida kuna see asub üpris nn rallikeskuses.tax kirjutas:Eks ma oota suveni, siis hakkan plaane kokku panema
On on, Ruutulippust tuttava Erkki Vanhaneniga eesotsas ja väga normaalne. Tähendab, soome keele oskajale väga normaalne, inglise keeles enamjaolt tulemusi ja lühiuudiseid.kakuke kirjutas:Kes teab, kas Soome ralli ajal on kohapeal Ralliraadio "On Air" ka, et saaks koha tavalise raadioga kuulata?