OMV PWRC valik
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Sakslane Sebastian Vollak on siis testide võitja!
Ma arvan, et selline valik on kõigi jaoks väga suur üllatus. Mees sõitis esimest korda testidel nelikveolise masinaga ja osutus väljavalituks palju tugevamate konkurentide ees. Võtab sõnatuks
allikas: http://www.rallye-magazin.de/
Ma arvan, et selline valik on kõigi jaoks väga suur üllatus. Mees sõitis esimest korda testidel nelikveolise masinaga ja osutus väljavalituks palju tugevamate konkurentide ees. Võtab sõnatuks

allikas: http://www.rallye-magazin.de/
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ei pidanud tugevamate konkurentidega silmas ainult Lauri vaid pigem ikka Johanssoni, Cserhalmit, Pesticciot, Thompsonit, Bettegat ja Prokopi. Kõik need mehed on minu meelest juba midagi saavutanud. Ei taha küll Vollakit maha teha, kuid tal on veel väga palju vaja tõestada PWRC-s ja ma arvan, et läheb paar-kolm rallit aega enne kui üldse mingeid tulemusi temalt loota on.mcwax kirjutas:olem kriitisilised: siin eelmises teatest võib justkui välja lugeda, et jälle üks "testimine" toimus? Ehk mängiti kellelegi suure rahva esindajale lihtsalt koht kätte? Samas ei tea neist teistest eriti palju, nii et mitte eriti tõsiselt võtta seda kommentaari.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ärgem olgem nii kriitilised.Lugesin rallye1.de-st just Stohli ja Paasoneni kommentaare.Muuhulgas mainiti ka,et tegu oli Vollaki ESIMESE korraga sõita nelikveolise ralliautoga.Kui sellise konkurentsi seast valituks osutuda,ei saa olla tegemist kehvakese piloodiga.Ja veel,MM-ile oleks tõesti vaja ka (mõtlen ikka tehasetiimi) ka tugevat Saksamaa pilooti,mis aitaks ehk ka sääl ralli populaarsust tõsta (üldiselt tean sealse vormel-1 näite põhjal,mida üks tippsõitja-antud juhul M.Schumacher-võib mingi ala populaarsusele teha).Üksik MM-etapp ei aita.xaus kirjutas:Ei pidanud tugevamate konkurentidega silmas ainult Lauri vaid pigem ikka Johanssoni, Cserhalmit, Pesticciot, Thompsonit, Bettegat ja Prokopi. Kõik need mehed on minu meelest juba midagi saavutanud. Ei taha küll Vollakit maha teha, kuid tal on veel väga palju vaja tõestada PWRC-s ja ma arvan, et läheb paar-kolm rallit aega enne kui üldse mingeid tulemusi temalt loota on.mcwax kirjutas:olem kriitisilised: siin eelmises teatest võib justkui välja lugeda, et jälle üks "testimine" toimus? Ehk mängiti kellelegi suure rahva esindajale lihtsalt koht kätte? Samas ei tea neist teistest eriti palju, nii et mitte eriti tõsiselt võtta seda kommentaari.
Panen siia lühikokkuvõtte Vollaku elukäigust:
Sebastian Vollak
Rahvus: sakslane
Sündis: 4. märtsil 1983
Pikkus: 178 cm
Kaal: 78 kg
Amet: väljaõppelt müügimees (mobiilid), hetkel otsib tööd
Hobid: mootorrattad ja sport
Keeled: saksa ja inglise
Suurimad saavutused:
2001 - 7. koht Saksa MV rühmas N3 (Seat); 2. koht Seati trofee arvestuses
2002 - 5. koht ADAC Rally Junior Cupil Saksamaal; 2. koht VW Polo arvestuses
2003 - 3. koht ADAC Junior Cupil, 1. koht Junior Cupi sügisestel meistrivõistlustel
Lemmikrallid: Saksamaa, Uus-Meremaa ja Monte Carlo
Sebastian Vollak
Rahvus: sakslane
Sündis: 4. märtsil 1983
Pikkus: 178 cm
Kaal: 78 kg
Amet: väljaõppelt müügimees (mobiilid), hetkel otsib tööd
Hobid: mootorrattad ja sport
Keeled: saksa ja inglise
Suurimad saavutused:
2001 - 7. koht Saksa MV rühmas N3 (Seat); 2. koht Seati trofee arvestuses
2002 - 5. koht ADAC Rally Junior Cupil Saksamaal; 2. koht VW Polo arvestuses
2003 - 3. koht ADAC Junior Cupil, 1. koht Junior Cupi sügisestel meistrivõistlustel
Lemmikrallid: Saksamaa, Uus-Meremaa ja Monte Carlo
-
- I järgu kommentaator
- Kontakt:
Eks ikka turu suurus määrab peamise valiku, Saksamaa või Eesti, eriti kui lugeda seda:
Sebastian Vollak ei ole minu meelest millegagi silma jäänud. Mees sõitis tänavu Saksamaal N2 klassi Pologa. Midagi erilist ta ei ole võitnud, küll on stabiilselt punkte korjanud. Eelmise aasta Saksa MM-etapi lõpetas Pologa viimaste seas.
http://weasel.student.utwente.nl/~rally ... verid=4305
Sebastian Vollak ei ole minu meelest millegagi silma jäänud. Mees sõitis tänavu Saksamaal N2 klassi Pologa. Midagi erilist ta ei ole võitnud, küll on stabiilselt punkte korjanud. Eelmise aasta Saksa MM-etapi lõpetas Pologa viimaste seas.
http://weasel.student.utwente.nl/~rally ... verid=4305
Parem sõita, kui kahetseda...
-
- Moderaator
- Kontakt:
Soome ralli.net foorumis kirjutas väga lugupeetud postitaja sellist infot:
OMV testidel olevat kaks meest teistest peajagu üle olnud. Rootslane Tobias Johansson ja eestlane Andrus Laur. Johansson olevat isegi Manfred Stohli aja ümber sõitnud.
Vollak osutus siiski valituks tänu temas leiduvale potentsiaalile ja majanduslikult oli tema valimine OMV-le kasulik.
PS! See pole minu arvamus vaid kopeering ralli.net foorumist.
OMV testidel olevat kaks meest teistest peajagu üle olnud. Rootslane Tobias Johansson ja eestlane Andrus Laur. Johansson olevat isegi Manfred Stohli aja ümber sõitnud.
Vollak osutus siiski valituks tänu temas leiduvale potentsiaalile ja majanduslikult oli tema valimine OMV-le kasulik.
PS! See pole minu arvamus vaid kopeering ralli.net foorumist.
OMV le on Vollaki palkamine kindlasti kasulik just majandusliku poole pealt. Kuna Vollak on MM sarja ainus piloot hetkel ja OMV õlid müüvad saksas jne..
Kahju, et Andrus sinna ei saanud, kuid nagu eile talle endalegi ütlesin siis, et küll neid võimalusi loodetavasti veel tuleb ja kõik on alles ees.
Kahju, et Andrus sinna ei saanud, kuid nagu eile talle endalegi ütlesin siis, et küll neid võimalusi loodetavasti veel tuleb ja kõik on alles ees.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P