Näete ka sealt midagi? HEtkel tühjus mul justkui ...Rebane kirjutas:http://www.volkswagen-motorsport.com/index.php?id=392Vahula kirjutas:Kust hea splitte vaadata on? Ma ei suuda mingil põhjusel VW lehelt enam seda kohta leida.Või on asi hommikus ja joomata kohvis.
Neste Oil Rally Finland 2015 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Re: Neste Oil Rally Finland 2015 Day 1
Neid saad ikka tagant järgi vaadatadomaza kirjutas:Kas see WRC+ "Onboard action" live-s ei jooksegi? Hetkel seal mingid Poola ralli asjad ...

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
Siit volksvageni lehelt küll splitte ei näe.Rebane kirjutas:http://www.volkswagen-motorsport.com/index.php?id=392Vahula kirjutas:Kust hea splitte vaadata on? Ma ei suuda mingil põhjusel VW lehelt enam seda kohta leida.Või on asi hommikus ja joomata kohvis.
-
Siit päris LIVE ei näe jah. Saad tagant järele vaadata.domaza kirjutas:Kas see WRC+ "Onboard action" live-s ei jooksegi? Hetkel seal mingid Poola ralli asjad ...
Ma vaatan ka et VW leht vist maas. Pole isegi Stage valikuse tulnud.
-
- Kontakt:
Eesti mehed oma lahenduse maha müüma neile, mida Pärnal ja Jeetsil see aasta kasutatudTann kirjutas:Siit päris LIVE ei näe jah. Saad tagant järele vaadata.domaza kirjutas:Kas see WRC+ "Onboard action" live-s ei jooksegi? Hetkel seal mingid Poola ralli asjad ...

Paremat vw lehte pole. Vast saavad ikka asja jooksma(Jan) kirjutas:Siit volksvageni lehelt küll splitte ei näe.Rebane kirjutas:http://www.volkswagen-motorsport.com/index.php?id=392Vahula kirjutas:Kust hea splitte vaadata on? Ma ei suuda mingil põhjusel VW lehelt enam seda kohta leida.Või on asi hommikus ja joomata kohvis.
-
see soomlaste kohalik leht edastab katseaegu väga-väga kiiresti aga splitte kahjuks ei ole jälgimiseks seal
-
Mikkelsen kaotas Ogierile 7,3 s. Liiga palju kuidagi lühikese katse kohta.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Mikkelsen ja Östberg on kül kuidagi liiga rahulikult alustanud. Või siis Ogier kasutab seda "niiske" raja eelist ja vajutab maksimumi välja hetkel
Viimati muutis viplala, 31 Juul 2015, 08:41, muudetud 1 kord kokku.
Päris korralikud vahed selle 14km katse kohta. Nii võib õhtuks mõni mees minutitega kaotada.