Lotos Rally Poland 2015 Day 3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Lotos Rally Poland 2015 Day 3
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kusagil kommenteeriti ühte hüppe pilti- "Tanak Airlines"
rattaga on kah hea sõita
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
No ma julgeks väita, et tervet rallit ta ikka jõhkral riski piiril ei sõitnud.mcwax kirjutas:Vaadates sõidustiili, siis tuleb ikkagi jääda kahe jalaga maa peale. Tänak sõitis ikka jõhkra riski piiril selle ralli - piltlikult öelda, võttis autost 105% välja. Samamoodi ei ole võimalik sõita ülejäänud hooaega, ilma eksimusteta. Ogier kindlasti ei pidanud niipalju riskima, et ikkagi oma PS võit saada - see oleks olnud tema poolt arutu. Ja sealt need võidud talle tulevad - ei ole vaja koguaeg viimase piiri peal riskida, selleks, et teistega samas tempos, või kiiremini, liikuda.
Õnneks on jäänud ainult küllalt kiired kruusarallid ja seal saab meie poiss vast jälle kenasti Fordiga ka tegusid teha. Nikerdamise rallidel ilmselt hetkel VW'le ja Ogierile lihtsalt pole vastast.
Asfalt on jälle hoopis omaette ooper. Kindlasti Tänak seal kehv ei ole, ja minu meelest Ogier omakorda asfaltil nii domineeriv pole kui oli Seb Esimene. Aga potentsiaali näikse küll olevat ka asfaltil top3 sisse sõita (kui riskida lubatakse).
See et onboard kaamerast on näha, et rooliga rapsib, võib tulla teeoludest, mis tema stardi ajaks, erinevalt Ogieri stardi hetkset, oli juba piisavalt rööpas. Momente ju tegelikult ei olnudki...
Sellisel juhul ütleks et jõhkramalt riskisid Meeke, Neuville ja Latvala...
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
No okei...see jah... Aga seda ei saa vist nimetada jõhkra riski tulemuseks...Füürer kirjutas:Tegelikult üks spinn laupäeva hommikul ju oli, õnneks väikese kiiruse juures.aix kirjutas:Momente ju tegelikult ei olnudki...

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kas võistluse lõppedes kah pressikas oli?
Kui on siis seda oleks muidugi hea näha/kuulda...
-
- II järgu kommentaator
Videot kahjuks pole, aga olemas teksti kujul http://www.fia.com/news/2015-rally-pola ... conferenceaix kirjutas:Kas võistluse lõppedes kah pressikas oli?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Hüppevõistlused Poolas.
http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=55471
http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=55471
Põrinaid oli vähe kuulda - igav.
Ma küll ei ole politsei ega FBI portreteerija aga kui koguda kokku kõik Sinu sapised kommentaarid siis ise pakuks nii.
Elab koos emaga
Valge peaga
Autojuhiload puuduvad
Vallaline kuna kardab naisi
Lemmik mäng on tetris
Lemmik värv on ruuduline
Töötu aga CV on saadetud paljudesse poodidesse
Kriminaalselt veel karistamata
-igav
Ma küll ei ole politsei ega FBI portreteerija aga kui koguda kokku kõik Sinu sapised kommentaarid siis ise pakuks nii.
Elab koos emaga
Valge peaga
Autojuhiload puuduvad
Lemmik mäng on tetris
Lemmik värv on ruuduline
-igav
mkm kirjutas:Põrinaid oli vähe kuulda - igav.
Elab koos emaga
Valge peaga
Autojuhiload puuduvad
Lemmik mäng on tetris
Lemmik värv on ruuduline
-igav

mkm kirjutas:Põrinaid oli vähe kuulda - igav.
Elab koos emaga
Valge peaga
Autojuhiload puuduvad
Lemmik mäng on tetris
Lemmik värv on ruuduline
-igav

Ütleme nii, et ma olen siis vist üks neist autoralli fännidest, kellele ei meeldi, kui rallivideo taustaks käib mingi leelotamine.
Oldschool for life.
Eks ta maitse asi lõpuks ole. Ma ei suuda samuti neid rallivideosid vaadata, mis on aegluubis ja muusika taustaks mängimas. Ei tekita absoluutselt mingit emotsiooni. Enne käin ralli pildigalerii 10 korda läbi kui vaatan üle 2 sekundi aegluubis liikuvaid WRC masinaid mingi hittloo saatel : )
Mulle meeldib su optimism.soca kirjutas:Ogier paneb alati 100% power stageil, tema enda sõnad, kindlasti ta siin ei kruisind.
Igatahes kindel on see, et Tänak on üks kiiremaid või isegi kiireim vend sellistel sõitja rallidel nagu Poola, Soome jne. Pikk tee on veel minna sellistel karmimatel rallidel nagu Mehhiko, Argentiina, Sardiinia kus see kiirus nii hea veel ei ole ja tundub üldse, et M-sportil on veel masinaga tööd küll teha sest kipub ikka neil linnakatsetel ja aeglasematel rallidel kuidagi kehva olema.

Mis puudutab sõidustiili, siis Tänak võis riske võtta, aga minu arust see (riskide hulk) sõltub ka sellest, kui 'mugavalt' sa end trassil/konkreetsel rallil tunned. Mis tähendab, et Oti jaoks Poolas riskantselt (näiliselt riskantselt?) sõita on OK, aga kusagil Argentinas ja Mehhikos tähendaks selline lähenemine üle võlli kihutamist.
Ahjaa, märkimist väärivad ka veel Mikkelsen ja Paddon. Mikkelsen alistas sel rallil puhtalt Latvala ning oli Ogieril tõsiselt lähedal. Kui lumerallid välja jätta, ei meenugi niivõrd kõva etteastet noorelt norralaselt. Esimene etapivõit ei jäänud kaugele! Kuigi Tänak ja Paddon pole ka veel võitnud. Terve hulk kiireid sõitjaid, kes jahivad võite.
Paddon on nüüd kaks rallit järjest alistanud Neuville'i, mis on üpris märkimisväärne tendents. Ja Thierry pole papist poiss! Huvitav on ka see, kas Hyundai paneb Paddoni ülejäänud hooajaks kruusal tehasepunktidele sõitma? See on umbes see, mis juhtus 2001, kui Peugeot' tehasepunktidele sõitjatena alustasid Grönholm ja Auriol (Panizzi asfaldil), aga kuna kruusal osutus Rovanperä Auriolist kindlalt paremaks, pandi soomlane tiimipunktidele sõitma (kusagil hooaja keskelt).
See näide on muidugi üsna ajast ja arust, aga ehk osad mäletavad.

Paddon on nüüd kaks rallit järjest alistanud Neuville'i, mis on üpris märkimisväärne tendents. Ja Thierry pole papist poiss! Huvitav on ka see, kas Hyundai paneb Paddoni ülejäänud hooajaks kruusal tehasepunktidele sõitma? See on umbes see, mis juhtus 2001, kui Peugeot' tehasepunktidele sõitjatena alustasid Grönholm ja Auriol (Panizzi asfaldil), aga kuna kruusal osutus Rovanperä Auriolist kindlalt paremaks, pandi soomlane tiimipunktidele sõitma (kusagil hooaja keskelt).

Üks näide on selle hooaja monte rallist, kus Citröen Pani Loeb tiimipunktidele sõitma Östbergi asemel.jens kirjutas:Ahjaa, märkimist väärivad ka veel Mikkelsen ja Paddon. Mikkelsen alistas sel rallil puhtalt Latvala ning oli Ogieril tõsiselt lähedal. Kui lumerallid välja jätta, ei meenugi niivõrd kõva etteastet noorelt norralaselt. Esimene etapivõit ei jäänud kaugele! Kuigi Tänak ja Paddon pole ka veel võitnud. Terve hulk kiireid sõitjaid, kes jahivad võite.
Panin ka Poola rallist pisikese video kokku
https://youtu.be/QuyPAWzfe44
https://youtu.be/QuyPAWzfe44
Positiivse üllajanana peaks ära märkima ka Kubica. Hoidis masina teel, jätis seljataha Østberg ja Sordo ning ka Meekele kaotas ainult 10,6sek