Hispaania edukaim rallisõitja Carlos Sainz lausus hiljuti, et ta võtab uuesti arutlusele oma varem välja käidud avalduse lahkuda WRC-st 2004 hooaja lõppedes. Sainz-i moraal sai tugevalt kannatada ka sel õnnetul Wales-i rallil, kus õnnetus võttis t`alt võimaluse tulla maailmameistriks.
"Sel hetkel ei olnud ma just mitte eriti õnnelik. Loomulikult aja möödudes moraal taastub ja oled taas valmis võitlema. Ma pole poliitik: kui kord juba midagi lubad, tuleb ka sellest kinni hoida. Minu kirg on ralli. Viimased kaks-kolm aastat on minult aina küsitud, et millal ma siis ometi lõpetan. Istudes oma toas ma vahel mõtlen, et milleks küll nad seda kogu aeg küsivad? Kas ma olen tõesti siis aeglane? Ma võitlen väga tugevas ja võitvas tiimis.
On ilmselge, et varsti tuleb mul siiski lõpetada, aga ma ei saa lubada, et see juhtub järgmine aasta. Üks on selge: ma jätkan ja jätkan Citroen-iga. Usun tähtsaim mulle endale, on omada motivatsiooni ja olla kiire rajal. Seega pole mu lahkumine sarjast veel 100% otsustatud" sõnas Sainz
Allikas: www.worldrallynews.com
Sainz kõhkleb
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- IV järgu kommentaator
- Reactions: 0
ma eriti ei kujutaks seda sarja ilma temata ette väga hea ja sümpaatne sõitja, kahju kui ta lahkuks. ta on ju sarja tipus mis selleste ise juba vana mees teistega võrreldes, kuid kiirust mehel jäktub ja minu meelest võiks ta sõita veel mitu head hooaaega kui motivatsiooni on.
aga jah kui ta ise nimodi mõtleb pole midagi teha. viimastel aegadel on ka selline asi olnud ju et jäänud mitmeid kordi teiseks kolmandaks mm-arvestuses võib-olla see ka mõjutab.
ja kõik sõltub hooajast 2004
aga jah kui ta ise nimodi mõtleb pole midagi teha. viimastel aegadel on ka selline asi olnud ju et jäänud mitmeid kordi teiseks kolmandaks mm-arvestuses võib-olla see ka mõjutab.
ja kõik sõltub hooajast 2004