WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
johunn
Diagnoos: rallisõltlane
Reactions: 0

Postitus Postitas johunn »

kaupsist sain 1099 eegu eest... maybe kusagil odavam
Sigrid
algaja kommentaator
algaja kommentaator

Postitus Postitas Sigrid »

1020- maksin.
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Osaa kus te maxite selle eest. Aga jah see on seda raha väärt. No nii mul nüüd nvahetus seljataga nagu teil kõigilgi eeldatavasti:) Pühendusin see nvahetus siis WRC3 mängimisele. Sain siis Focusega sõidetud kõik 14 etappi ja võita kõik need. 140 pja hooaja kindel esikoht tuli professional tasemega. Kõik EVOd ka lahti. Nüüd sõidan Skodaga ka kõik evod lahti siis Citroen ja Subaru jne... Igati korralik mäng ikkagi Eriti meeldisis Saksamaa ja Soome ralli. Soomes proovisin sõita ka expert tasemega. Ja võitsin pea minutiga. Kas see on norm või oli neil probleeme eks siis ole see näha, kui millalgi hakkan hooaega sõitma experdiga. Enne sõidan kõikidel evod lahti. Keegi kuskil kunagi küsis, et mis see auto menüüs tähendab seal see 00000km jne.. Siis see tähendab seda, kui palju sa oled mingi autoga sõitnud. Focuse taga hetkel 760 km mul sõidetud jne...
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Ja võrreldes teistega on Markko tehtud mängu päris "küsija". Peale Monte ralli alguse 2 katset on ta hetkel 3s kaotades liidrile 4 sekiga (siis mulle ) :)

Michael Park R.I.P
johunn

ei jõua lihtsalt nii palju mängida kui tahaks... weekendil sai sõpradega katsetatud 4 player mode'i, see oli päris lõbus, ainult et autode läbisõit sellega ei kasva :( peab ikka ise kõikide autodega sõitma, et evod lahti saada.
Strike
Moderaator
Moderaator

Oled sa kindel, et ei kasva?Ma eile proovisin ka 4 erineva pilliga tallata. On hea endal katset õppida ja erinevaid autosi testida. Eile sõitsin Monte 4 katset ära ei vaadanud, kas ka km sellega kasvas kõikidel, kui ei siis on küll jama. Ja ju ma siis pean kõik pillid eraldi lahti sõitma. :)

Michael Park R.I.P
johunn

kindlalt ei kasvanud... tegime esimese ralli erinevate autodega ja siis kõik 4 peugeot'ga ja läbisõit ei kasvanud :( lootsin et saan kah teiste autodega läbisõitu suurendada niimoodi, aga nyyd vict peab akkama kõikidega eraldi champi sõitma... õnneks vähemalt quick race ja time trial suurendavad läbisõitu. ja kui championshipis loadida uuesti, kui sõit tuksi läind, siis need kilomeetrid, mida juba läbind oled säilivad.
Strike
Moderaator
Moderaator

Tegelt see hea, et saab tallata erinevate autodega. Subaru on Montes hea.
Experti enne ei tahagi just sellepärast alustada, et kui Markkoga olen ära lõpetanud hooaja siis edasi pean jälle alustama nö. 0st ja experdilt tagasi minna professionali peale ei ole väga põnev. Seega siis kogun kilomeetreid professional tasemega kuni kõikide Evode olemas (va ehk Mitsu mis mulle eriti ei meeldi sest jurad sõitjad seal).

Michael Park R.I.P
sandario
algaja kommentaator
algaja kommentaator

Postitus Postitas sandario »

Tere siis ka minu poolt. Olen nüüd wrc3 mänginud viis päeva. Üli kõva mäng, rajad on tunduvalt paremad. Prof. klassiga tegin meistrivõistused läbi, võitsi kõik rallid. Experdiga kõiki ei võitnud, aga meistrix tulin ikka, kogusin vist mingi 106 punkti. Punkte noppisin igalt rallilt. Ei võitnud türgis, kreekas, rootsis, argentiinas ja küprosel, kuigi kõik maad on võidetavad (suutsin ise paar räka viga teha) Hea on see, et kõik autod püsivad konkurentsis ka viimasel päeval, mida ei saa öelda wrc2 kohta, kus viimasel päeval kärises vahe meeletult. Focusega olen ma nüüd läbi kimanud mingi 2000 kilti. >Sain lahti ka extrem auto ja concept auto. Veel on mul viis punkti olemas Subarul aga teised tahavad lahti sõitmist. Lemmik maad olid Soome ja Inglismaa ja afaldi rallid, kus focus on minu meelest super hea.
Keegi vist eespool küsis, et kas lahja autoga on midagi experdi klassis teha- ega suurt ei ole. Aga prof. tasub küll proovida.
Meeldiv on ka see, et auto ei käitu künklikel teedel nagu kummipall.
Head mängimist kõigile, tervitades sandario
Strike
Moderaator
Moderaator

Igati nõus viimase kommentaariga. Focus on hea asfaldil. Mulle meeldis eriti Soome ja Saksamaa. Inglismaa oli ka suhteliselt vinge, kuigi alguses kui oled just lõpetanud 3 asfaldirallit on keeruline ennast kruusal jälle tõestada, aga SS2 on juba see mure ka lahendatud. :)

Michael Park R.I.P
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Homme saab olema see päev, mil WRC 3 koos tuttuue PS2 konsooliga astub mu käte vahele. Küüned juba küünarnukkideni ära näritud :D
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Rhys Fulber kirjutas:Homme saab olema see päev, mil WRC 3 koos tuttuue PS2 konsooliga astub mu käte vahele. Küüned juba küünarnukkideni ära näritud :D
See on tõesti hea päev :lol:
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
sandario
algaja kommentaator
algaja kommentaator

Postitus Postitas sandario »

Strike kirjutas:Igati nõus viimase kommentaariga. Focus on hea asfaldil. Mulle meeldis eriti Soome ja Saksamaa. Inglismaa oli ka suhteliselt vinge, kuigi alguses kui oled just lõpetanud 3 asfaldirallit on keeruline ennast kruusal jälle tõestada, aga SS2 on juba see mure ka lahendatud. :)
Minu meelest on Inglismaa 100% paremad rajad kui wrc2, kus need olid kitsad ja mitte nauditavad sõita, mida ei saa aga öelda wrc 3 kohta. Tegelikult on kõik wrc3 rajad lihtsalt super head. Edasiminek on märgatav. :) :) :)
Strike
Moderaator
Moderaator

sandario kirjutas:
Minu meelest on Inglismaa 100% paremad rajad kui wrc2, kus need olid kitsad ja mitte nauditavad sõita, mida ei saa aga öelda wrc 3 kohta. Tegelikult on kõik wrc3 rajad lihtsalt super head. Edasiminek on märgatav. :) :) :)[/quote]

Edasiminek on väga suur võrreldes WRC II, kuigi ka see mäng oli juba liiga hea, et tõsi olla. JAh ja Walesi ralli on tõesti võrreldes WRC II päris nauditavaks läinud just selles osas, et tee on laiem ja nüüd palgihunnikud teeääres kuhu saab sisse sõita hooga kui see peaks liiga suur olema jne.. :) Ühesõnaga VINGE!!!

Michael Park R.I.P
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Lõpux õnnestus ka mul siis see kaua oodatud mäng kätte saada. Ütleme siis nii, et asi oli igati ootamist väärt. Seni proovitu põhjal, on kõik tõeliselt vinge. Esimese hooga jäi natuke hinge peale see, et seadeid saab teha nii minimaalselt. Huvitav on see, et seadete segemise saab ka mehhaanikute hoolde jätta. Esimesed 5 maad sõidetud ja mulje väga hea.
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Üldiselt mäng ku selline on väääääga häää. Ainult üks asi on nats imelik nimelt auto juhitavus auto taga osa vänderdab nii mis hirmus aga sellega harjub ära. Aga ikkagi. ei tea kui need nii nimetatud evod lahti sõita kas juhitavus ka paraneb. Muidu mäng väga hea :oops:
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator

Need Evod Fordil mul kõik lahti ja nüüd siis hakkasin sõitma Fabiaga, et need lahti saada jne.. Juhitavus alguses ilma nendeta ongi raske ja auto vänderdab käes kui valesti vähe kurvi satud, aga evod olemas käitub auto teel nagu peab ja selline asi nagu vänderdamine kaob.
Kahju, et ei saa neid km juurde kui sõita sõpradega hooaega ja evosi ei avane. Seega peab kõikide autodega millel soov evosi omada individuaalselt lahti sõitma. Peale Skodat, Subaru siis Citroen jne...
Ilma evodeta expert tasemega pole teha midagi praktiliselt. Evodega võib professional tasemel lubada endale katsel 2-3 suurt viga ja ikka võita ilma evodeta samal tasemel ei võida ikka küll peale vigu enam.

Michael Park R.I.P
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Selline küsimus selle mängu kohta, et seal on 14 etappi, kuid kui palju LK-sid ühel rallil on ja kui pikad need on?

P.S. Lugedes teie kommentaare siin, on tõsine mõte soetada omale PS2 ja WRC3 ;)
Strike
Moderaator
Moderaator

Jälgija kirjutas:Selline küsimus selle mängu kohta, et seal on 14 etappi, kuid kui palju LK-sid ühel rallil on ja kui pikad need on?

P.S. Lugedes teie kommentaare siin, on tõsine mõte soetada omale PS2 ja WRC3 ;)
Katseid on vastavalt tasemele. Professional tasemel on 3 võistluspäeva ja igal päeval 2 katset seega kokku 6 SS-i. Expert tasemel on kokku 3 katset päeva kohta ja rallil kokku 9 katset. Kõige kergema amatöör tasemega peaks olema 1 katse päeva kohta, mai tea ma pole kunagi seda taset mänginud. :)
No WRC3 tasub igaljuhul soetada, sest see on küll 101% hetkel maailma parim rallimäng, aga noh see on minu isiklik arvamus.

Michael Park R.I.P
johunn

erinevaid katseid on 5, neli nendest on ka tagurpidi sõidetavad ja viies on enamustel rallidel paarisrada, mõnel puhul ka tavaline lisakatse, ühesõnaga 9 erinevat katset riigi kohta... katsete pikkused varieeruvad erinevates riikides, aga keskmiselt on kokku kuskil 60-70 km riigi kohta... kõige pikem katse on vist argentiinas - 11km, aga kõikidel rallidel on umbes 10km pikkuseid katseid... novice tasemega tuleb igas riigis läbida 3 katset, proffis 6 katset, arvatavasti experdis, siis 9, aga pole veel sinna jõudnud, 3 rallit veel teha.
lemmikud siiamaani on kindlalt Monte, San Remo ja Kreeka, seal onhuvitavad tingimused, lisavad sõidule huvitavust, Argentiina oli kah päris hea, aga kui, siin osadele meeldisid Soome ja Saksamaa, siis mulle need kyll mingit eriliselt head muljet ei jätnud... kerge oli võita, ja katsed peamiselt sirged paari mahapöördega, ilusad ja tõelised kyll, aga igavad sõita... see on aint minu arvamus :P
Vasta