Vist pole kõige õigem koht sellele postitusele, aga kes veel otsib, siis pakkuda majutuse broneering Poolas, Jasionowy Gaj (otsige booking.com-st), tuba kolmele kööginurga ja grillimisvõimalusega, 1-5 juuli 130 euri kokku. Kes soovib, andke teada, muudan bronni ära. Sinna peaks tegelikult mahtuma neli inimest.
Pühapäeval tühistan muidu.
Müüdud!
>
0
Viimati muutis rajanz, 27 Juun 2015, 14:01, muudetud 1 kord kokku.
domaza kirjutas:Kas keegi oskab öelda, kas VIP pileti ost oli 2014. aastal mõistlik tegu? Kas mikihiirekal olid siis kohad paremad ja süüa-juua anti normaalselt?
rajanz kirjutas:Vist pole kõige õigem koht sellele postitusele, aga kes veel otsib, siis pakkuda majutuse broneering Poolas, Jasionowy Gaj (otsige booking.com-st), tuba kolmele kööginurga ja grillimisvõimalusega, 1-5 juuli 130 euri kokku. Kes soovib, andke teada, muudan bronni ära. Sinna peaks tegelikult mahtuma neli inimest.
Pühapäeval tühistan muidu.
Homme kui arvutis olen kontrollin maakaarti ja äkki võtan ära.
Nonii, ongi see ralli nädal käes. Ise ootan siit rallilt top3 tulemust ja seda puhta sõiduga ja seda selle põhjal, et sardiinias oldi kiireimatel katsetel top3 sees ning kiireimal katsel tuli ka võit. Muret teeb ainult see, et ei olnud eraldi testi Poola jaoks, minnakse nii öelda külmalt peale sellisele kiirele rallile. Aga loeb tunde alguseni....
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Sardiinias tulemata jäänud poodium võiks tulla jah, kuigi jah, ka TOP5 oleks üldises plaanis rahuldav. Siiski, ma usun, et Otil jätkub enesekindlust ja Fordil kiirust, et ilus tulemus teha
Ja eriti tobe on see, et pileti võib ka netist osta - pilet saadetakse pdf-ina e-postiga ja see tuleb välja printida, aga käepaela vastu saab seda vahetada ikka ja ainult nendes kolmes kohas Mikoljakis. Rally Estonialt on neil ikka ühtteist õppida.