Mida arvad DTM-ist ?
Moderaatorid: Jaanus, Strike, mrali
Mida arvad DTM-ist ?
Olex tegelt päris põnev teada, mida rahvas üldse DTM-ist arvab ja teab. Mulle isiklikult on see sari hakanud hullumoodi meeldima. Kahju, et Eesti telekanalite eearve ei võimalda selle sarja ülekandeid. Põnevusest selles sarjas juba puudust ei tule.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: Mida arvad DTM-ist ?
Eestis on vist ainult Motors TV kaudu võimalik seda jälgida. Aga jah see sari avaldab kõvasti muljetRhys Fulber kirjutas:Olex tegelt päris põnev teada, mida rahvas üldse DTM-ist arvab ja teab. Mulle isiklikult on see sari hakanud hullumoodi meeldima. Kahju, et Eesti telekanalite eearve ei võimalda selle sarja ülekandeid. Põnevusest selles sarjas juba puudust ei tule.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Olen vaadanud mõnda DTM sõitu sel hooajal ja päris pänev on, eriti vihmas. Kahjuks on probleem selles, et suvel on niigi vähe aega telekat vaadata ja kuna see tuleb ainult Motors TV pealt, siis tavaliselt vaatan sõite korduses ja täiesti juhuslikult. Võibolla kui mõni Eesti kanal näitama hakkaks, siis vaataks regulaarselt, mine tea...
Alfa teeb siiani ringradadel teistele tuult alla. Euro STC s on ALfad päris kõvad konkurendid BMW le. A DTM on ülivinge. Olen seda jälginud niipalju, kui saanud juba aastaid. Siis kui veel on GTCC ja BTCC sarjade nö. hiilgeajad. Rootsis oli ka BTCC, kus 1998 ka mina kõikidel etappidel mehaanikuna kaasas viibisin. See on elamus, mis ei unune terve elu. Kui vaatad barjääri eest kuidas tullakse ja sõidetakse täiega nina eest mööda ja sa tead, et järgmise kurvi mahub vaid 2 autot, kuid enne kurvi on neid veel kõrvuti 4 jne...
Pühap. vist see DTM kokkuvõte seda peab kindlasti vaatama. Sel aastal üllatasid nooremad sõitjad Albers jne..
Ekström, kes sõidab DTM sarjas Red Bull Audiga oli Rootis 1998 samas meeskonnas Stig Blomqvistiga ja sõitis seal Ford Mondeoga. Oli päris kõva vastane juba sel ajal seal tiitli võitnud Fredrik Ekblomile (BMW).
Pühap. vist see DTM kokkuvõte seda peab kindlasti vaatama. Sel aastal üllatasid nooremad sõitjad Albers jne..
Ekström, kes sõidab DTM sarjas Red Bull Audiga oli Rootis 1998 samas meeskonnas Stig Blomqvistiga ja sõitis seal Ford Mondeoga. Oli päris kõva vastane juba sel ajal seal tiitli võitnud Fredrik Ekblomile (BMW).
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
See lugu teeb küll lausa kadedax.Strike kirjutas:Rootsis oli ka BTCC, kus 1998 ka mina kõikidel etappidel mehaanikuna kaasas viibisin. See on elamus, mis ei unune terve elu. Kui vaatad barjääri eest kuidas tullakse ja sõidetakse täiega nina eest mööda ja sa tead, et järgmise kurvi mahub vaid 2 autot, kuid enne kurvi on neid veel kõrvuti 4 jne...

Usun, et see lugu teeb kadedaks. See on iga autospordi fänni unistus näha selliseid võidusõite ja kui saad veel olla kaasas meeskonnaga, kes seal osaleb ja seda kõike näha pit lane lt see teeb asja veel põnevamaks.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Ei hakanud uut teemat tegema, aga lood on nüüd sedasi, et järgmine aasta hakatakse taas sedaan keredega masinatega DTM-sarjas sõitma. Opel toob rajale vähemalt 4 uut Vectra GTS-i. Audi võtab kasutusele A4 ja Mercedes C-klassi. Erasõitjad jätkavad tänavuste kupee keredega vähemalt järgmine aasta.
Allikas www.autosport.com
Allikas www.autosport.com
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Nõus kui juba lemmikutset rääkimiseks läks siis Alesi ja FässlerRhys Fulber kirjutas:Jah, rääkides lemmikutest, siis minu hing, vastupidiselt eespool kõnelejaga, kisub just sinna Mercedese poole. Samas olen suht liberaalne ka teiste tegijate suhtes.

Man and machine against mother nature!!!
Kus võib vaadata DTM ametliku kodukat vms?
Arvan, et Albers, Fässler, Ekström on ühed kindlamad tiitlipretendendid lisaks kindlasti Schneiderile. Ise ootak ka BMW d sinna sarja, kuid kahjuks seda ma lootma jäängi vist. Kahju on , et Winckelhock lõpetab. Checotto - Winkelhock olid Aiello kõige suuremad konkurendid, kui ta veel Peugeotiga sõitis Saksa Turismiautode sarja 2Liitiriste klassis.
Briti BTCC meistrilt Alani Menult ootaks järgmisel hooajal paremaid sõite, kui sel aastal.
Arvan, et Albers, Fässler, Ekström on ühed kindlamad tiitlipretendendid lisaks kindlasti Schneiderile. Ise ootak ka BMW d sinna sarja, kuid kahjuks seda ma lootma jäängi vist. Kahju on , et Winckelhock lõpetab. Checotto - Winkelhock olid Aiello kõige suuremad konkurendid, kui ta veel Peugeotiga sõitis Saksa Turismiautode sarja 2Liitiriste klassis.
Briti BTCC meistrilt Alani Menult ootaks järgmisel hooajal paremaid sõite, kui sel aastal.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P