Päeva viimane läks käima
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rallijumal
Poistel läheb 4 täishooaeg WRC sarjades ja ikka vaja atra seada. Tehasemeeskonnas olles peab olema võimeline lammutama.Protm kirjutas:Lase poistel atra seda, hakkab tulema ka see top3Divine kirjutas:4-6 koha peale sõitmine on rohkem Prokopi teema, meite mees peaks top 3 aegadega olema, konstantselt.
I järgu kommentaator

Mine trolli kusagil delfis, tänks.
Fan of MM-Motorsport & Fair Recce
Rallifoorum 24/7

Pärnal oli hommikul probleeme tema ees startinud aeglasema autoga. Inimesed olid ka olnud rajal, keegi ei oodanud, et Pärn peale tema ees startinut autot nii kiiresti tuleb. Oli päris kuri olnud korraldajate peale. Hiljem sai lisa minuti juurde,et hiljem startida.
Diagnoos: rallisõltlane

Krt, Oti tracker jälle seisab...ilmselt tuleb ka see katse ilma splittideta üle elada
Edit: hakkas liikuma.
Edit: hakkas liikuma.
Rallifoorum 24/7

M-Sport ei ole tehasemeeskondDivine kirjutas:Poistel läheb 4 täishooaeg WRC sarjades ja ikka vaja atra seada. Tehasemeeskonnas olles peab olema võimeline lammutama.Protm kirjutas:Lase poistel atra seda, hakkab tulema ka see top3Divine kirjutas:4-6 koha peale sõitmine on rohkem Prokopi teema, meite mees peaks top 3 aegadega olema, konstantselt.
"Kui ei oleks rallit, siis ei oleks elu ka..." [Väike uhtikas; 8 a.]
Teises Latvala Ogierist 2,6 sekki kiirem

Ott läks
III järgu kommentaator

Latvala sai kurjaks, see ei lõppe hästi!

Ei läinud veelw0w kirjutas:Ott läks
Rallifoorum 24/7

ei taha see gps üldse otil liikuda 
Rallifoorum 24/7

Östbergi huvitavalt pole täna hädaldanud. Kuidagi liiga rõõmsalt kõlab seal raadios.

gps paneb viltu hetkel
Just see puhtalt erameeskonduhtikas kirjutas:M-Sport ei ole tehasemeeskondDivine kirjutas:
Poistel läheb 4 täishooaeg WRC sarjades ja ikka vaja atra seada. Tehasemeeskonnas olles peab olema võimeline lammutama.
Rallijumal
Sellega mis Ostberg just ütles," WRC ei tohiks olla vastupidavus ala", olen ma täiesti nõus. Üle pika aja selle mehe suust ka midagi normaalset tulnud. 
I järgu kommentaator

Aga Kolin teeme ära! Sixpack et Ogier ei võida! Rally Estonial saab kätte. Kuigi ma rallidel joomist ei salli aga me vist juba vanad ja väärikad mehed ,et viime õlled väärikalt koju.
Rallifoorum 24/7

sordo kaotab teises päris kõvasti...äkki võtab ott ära
Tuld. Teeme ära. Olen nõus. Usaldan oma kõhu tuult, et Ogier võidablaika kirjutas:Aga Kolin teeme ära! Sixpack et Ogier ei võida! Rally Estonial saab kätte. Kuigi ma rallidel joomist ei salli aga me vist juba vanad ja väärikad mehed ,et viime õlled väärikalt koju.
Viimati muutis Kolin, 12 Juun 2015, 20:26, muudetud 1 kord kokku.
Rallifoorum 24/7

ott läks alles nüüd peale?

jessnakeplissken kirjutas:ott läks alles nüüd peale?