WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Mängida saab seda 1-4 nagu WRC II. Arvan, et Stockis on see juba täna müügil. Hinda ei oska ma küll öelda arvan, et u. 900 kanti või veidi rohkem. Võrreldes WRC II on graafika parem kuigi jah juba seal oli hea. Auto juhitavus on esialgu raske, a taseme tõustes pidavat paremaks minema. Inglismaa ralli kohta ei oska midagi öelda, kuna ei saanud seda eile proovida see on lukus hetkel. Täna hakkan hooaega sõita ehk ehk siis reedel olen juba targem selles osas. Ralli eeltutvustus kui vanasti oli päris video siis nüüd on virtuaal video. Monte tutvustuses sõidab Ford, Rootsis Mitsu jne....
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
***** ei jõua ära oodata, millal mängu saan. Kui ma loen neid kommentaare, mis on wrc3 kohta kirjutatud siis ma muutun lausa närviliseks, et mul veel seda mängu ei ole. Loodan varsti saada.
Homme lähen vst tallinna seda ostma, tellisi küll anttilast aga need on seal nii uimased, et ei jõua ära oodta millal see ükskord jõuab. Loodan, et homme Tallinnast ikka kätte saan.
Ahh jaa, kuidas on selle parimate aegade peale sõitmine, kas ma saan ikka ainult teatud kohast seda teha (see on tobe minu meelest), või salvestab ta automaatselt aja ära kui ma rallit sõidan.
Teid kõiki tervitades sandario
Homme lähen vst tallinna seda ostma, tellisi küll anttilast aga need on seal nii uimased, et ei jõua ära oodta millal see ükskord jõuab. Loodan, et homme Tallinnast ikka kätte saan.
Ahh jaa, kuidas on selle parimate aegade peale sõitmine, kas ma saan ikka ainult teatud kohast seda teha (see on tobe minu meelest), või salvestab ta automaatselt aja ära kui ma rallit sõidan.
kle millises anttilas see on selles jõulu omas on ju wrc 2sandario kirjutas:***** ei jõua ära oodata, millal mängu saan. Kui ma loen neid kommentaare, mis on wrc3 kohta kirjutatud siis ma muutun lausa närviliseks, et mul veel seda mängu ei ole. Loodan varsti saada.
go märtin go
-
- algaja kommentaator
- Reactions: 0
Selle mingis püsikliendi omas, mis pärast seda jõulukataloogi tuli, selline õhemossu kirjutas:kle millises anttilas see on selles jõulu omas on ju wrc 2sandario kirjutas:***** ei jõua ära oodata, millal mängu saan. Kui ma loen neid kommentaare, mis on wrc3 kohta kirjutatud siis ma muutun lausa närviliseks, et mul veel seda mängu ei ole. Loodan varsti saada.
Soovitan vaadata mängu Kaubamajast, Stockist ja ka Prismast.
Eile siis alustasin hooaega. Sõitsin Montes 2 katset ära professinaliga. Selgeks sai see, et kui esimese katse sõitsin pea vigadeta ja võitsin ja teisel tegin ühe suure vea siis sellise sõiduga olen hetkel alles komas.
A igati tegija ja ootan juba päeva lõppu, et saaks koju mängima ja hooaega jätkama.
Eile siis alustasin hooaega. Sõitsin Montes 2 katset ära professinaliga. Selgeks sai see, et kui esimese katse sõitsin pea vigadeta ja võitsin ja teisel tegin ühe suure vea siis sellise sõiduga olen hetkel alles komas.
A igati tegija ja ootan juba päeva lõppu, et saaks koju mängima ja hooaega jätkama.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
täna igaljuhul oli kaubamajas olemas... ylikõva mäng!!! alustasin pro tasemega hooaega. kohe mis silma hakkab on see, et Monaco rallil on teekatet arendatud edasi, kohati lumi kohati asfalt, kui WRC2 see mingit rolli ei mänginud, et tee ääres lumi oli, siis nyyd ikka lume peal peab palju hoolikam olema. eks siin vaikselt püüan championshipi edasi teha... ei kujuta ette, kui rasked siis veel expert ja extreme tase on. peab päris Märtin olema et läbi teha vict.
Kui palju mängu eest raha välja pidid andma?johunn kirjutas:täna igaljuhul oli kaubamajas olemas... ylikõva mäng!!! alustasin pro tasemega hooaega. kohe mis silma hakkab on see, et Monaco rallil on teekatet arendatud edasi, kohati lumi kohati asfalt, kui WRC2 see mingit rolli ei mänginud, et tee ääres lumi oli, siis nyyd ikka lume peal peab palju hoolikam olema. eks siin vaikselt püüan championshipi edasi teha... ei kujuta ette, kui rasked siis veel expert ja extreme tase on. peab päris Märtin olema et läbi teha vict.
Sõitsin siis ka eile 2 rallit lõpuni. Pro tasemega. Hetkel Markkol peale 2 etappi 20 p

Montes on jah vingelt tehtud need teed, et vahepeal lumi ja jää jne..
Peale 2 etappi sain mingi Fordi evolutionsi lahti. Aru ei saanud, et midagi muutund oleks a ehk täna Türgis siis selgub, kas läks paremaks midagi ka sellest.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
need evod avanevad läbisõiduga, kui oli sõidetud autoga 100km tuli esimene lahti, nyyd on nac yle 200 sõidetud, sain just teise kah lahti... kõikides modedes võib läbisõitu kasvatada.
just sain türgi kah läbi, tuli mitu korda ikka restarti panna... kaardilugejat on ikka väga vaja kuulata, eriti ristmikel. ilma radasid tundmata on ikka suht võimatu head aega saada.
just sain türgi kah läbi, tuli mitu korda ikka restarti panna... kaardilugejat on ikka väga vaja kuulata, eriti ristmikel. ilma radasid tundmata on ikka suht võimatu head aega saada.