Oeh jah. Olen ka ise neid videosid vaadanud ning igal rallil teeb Ott Raigole märkuse ala "loe kiiremini" vms .. Tundub justkui, et mehed teevad head nägu halva mängu juures - üheltpoolt on Raigo ilmselt tohutu arengu teinud, kuid samas.. eks nii need vead tulevad, kui paarimees jääb tempost maha, ei usalda Ott enam legendi ning..STI kirjutas:Lugemise probleemid kahjuks ikka jätkuvad, SS2 ca 14:45, Ott: "Sa hiljem ei taha lugeda"
Vodafone Rally de Portugal 2015 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Re: Vodafone Rally de Portugal 2015 Day 1
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
Raigol on ikkagi kogemusi ka veel vähe mm rallidel, alles teine hooaeg.MKD kirjutas:Oeh jah. Olen ka ise neid videosid vaadanud ning igal rallil teeb Ott Raigole märkuse ala "loe kiiremini" vms .. Tundub justkui, et mehed teevad head nägu halva mängu juures - üheltpoolt on Raigo ilmselt tohutu arengu teinud, kuid samas.. eks nii need vead tulevad, kui paarimees jääb tempost maha, ei usalda Ott enam legendi ning..STI kirjutas:Lugemise probleemid kahjuks ikka jätkuvad, SS2 ca 14:45, Ott: "Sa hiljem ei taha lugeda"
-
On muidugi, sellepärast ma ütlesin ka, et ta on kindlasti tohutu arengu teinud, kuid küsimus on selles, et kui tulevad pidevad vead, et mis siis edasi saab..(Jan) kirjutas:Raigol on ikkagi kogemusi ka veel vähe mm rallidel, alles teine hooaeg.MKD kirjutas:Oeh jah. Olen ka ise neid videosid vaadanud ning igal rallil teeb Ott Raigole märkuse ala "loe kiiremini" vms .. Tundub justkui, et mehed teevad head nägu halva mängu juures - üheltpoolt on Raigo ilmselt tohutu arengu teinud, kuid samas.. eks nii need vead tulevad, kui paarimees jääb tempost maha, ei usalda Ott enam legendi ning..STI kirjutas:Lugemise probleemid kahjuks ikka jätkuvad, SS2 ca 14:45, Ott: "Sa hiljem ei taha lugeda"
Eks see on selline raske teema..
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
- Rallifoorum 24/7
Tundub ka mulle et tehakse head nägu kuid tegelikult nii pole. Arvan et kui järgmine aasta Tänak jätkab sis on uus lugeja.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
#tyre information: Meeke/Neuville: 4 #michelin LTX Force S4+1H, Volkswagen/Ostberg: 2S+3H, Sordo/Paddon/Tanak: 5S http://t.co/K213oESYHe
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Aega on veel sellel aastal Raigol areneda, mees pidi väga töökas olema.soca kirjutas:Tundub ka mulle et tehakse head nägu kuid tegelikult nii pole. Arvan et kui järgmine aasta Tänak jätkab sis on uus lugeja.
Aga Mina ei usu seda. Pigem arvan, et vajavad lihtsalt rohkem kogemusi koostööks.
Kui Ott sõitis Kuldariga, siis oli sama jutt aga samas Kuldar on ikka väga paljudele kaarti lugenud.
Ehk siis minu arvamus, et ei Raigo ega Kuldar pole aeglane vaid koostöö vajab lihvimist.
Kui Ott sõitis Kuldariga, siis oli sama jutt aga samas Kuldar on ikka väga paljudele kaarti lugenud.
Ehk siis minu arvamus, et ei Raigo ega Kuldar pole aeglane vaid koostöö vajab lihvimist.
Arvan sama, aga kogemusi on tal ka veel vähe mm ralidelt, alles teine hooaeg.Esireket kirjutas:Aga Mina ei usu seda. Pigem arvan, et vajavad lihtsalt rohkem kogemusi koostööks.
Huvitav et Tänak 5softi, sellega võib näppu lõigata. Volksu järgi peaks rehve valima, kõige lihtsam. 

http://www.volkswagen-motorsport.com/in ... 92&ral=137blizzard kirjutas:Mis link hetkel splittide osas kõige paremini töötab?
-
WRC+ ChROMIGA perfektselt hooaja algusest saati.blizzard kirjutas:Mis link hetkel splittide osas kõige paremini töötab?
Väike EURO toetuseks ja voilaa
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Millegipärast ei tööta splitid volksu lehe
edit:nüüd töötavadl.
edit:nüüd töötavadl.
toimivad, vaata, et SS6 splitid oleksid.(Jan) kirjutas:Millegipärast ei tööta splitid volksu lehel.