Vodafone Rally de Portugal 2015 Day 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: Vodafone Rally de Portugal 2015 Day 1
Kas keegi adminnidest sellele Divinele bänni ei saaks teha siit foorumist? Küll oli hirvonen jobu, küll solberg võiks pensile minna, Neuville halvasti ja ühesõnaga koguaeg on midagi viga ja keegi loll. Ma tavaliselt ei lasku sellele tasandile aga nüüd viskas küll üle ära..kes sust arvamusliidri tegi?
Tanak "Quite nice, we had some misfires so it was a bit slow in places. A clean stage, no worries." #WRC #iRally #RallyPortugalnsa kirjutas:Ott rääkis, et tunne oli hea, aga kas ta ütles, et mingi misfire oli? Ei kuulnud hästi.
Kas nad peavad samade rehvidega homsetele esimestele katsetele minema?soca kirjutas:#tyres information: Paddon/Sordo 5 #Michelin LTX Force H4, Neuville/Citroen 3S+2H, Latvala/Mikkelsen 5S, Tanak: 3H+2S, Ogier/Evans 4S+1h
Rehvivalik päris erinev. Ott siis bertelliga paaris ja kohe teine paar. Pole vist siis midagi erilist loota, esimestel nagunii libedam jälle.
Ma sain aru, et kõigil on oma arvamus ja nägemus asjadest, kas siis see polegi koht kus enda mõtteterakesi võib jagada?priitp kirjutas:Kas keegi adminnidest sellele Divinele bänni ei saaks teha siit foorumist? Küll oli hirvonen jobu, küll solberg võiks pensile minna, Neuville halvasti ja ühesõnaga koguaeg on midagi viga ja keegi loll. Ma tavaliselt ei lasku sellele tasandile aga nüüd viskas küll üle ära..kes sust arvamusliidri tegi?
VW 1-2-3...same sh_t, different day
Mikkelsen on muidugi mikihiire kunn

Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Divine jah seda kõike võib siin teha, aga mitte halvustavalt! Respect peaks säilima nii sõitjate kui teiste foorumi kasutajate vastu.Divine kirjutas:Ma sain aru, et kõigil on oma arvamus ja nägemus asjadest, kas siis see polegi koht kus enda mõtteterakesi võib jagada?priitp kirjutas:Kas keegi adminnidest sellele Divinele bänni ei saaks teha siit foorumist? Küll oli hirvonen jobu, küll solberg võiks pensile minna, Neuville halvasti ja ühesõnaga koguaeg on midagi viga ja keegi loll. Ma tavaliselt ei lasku sellele tasandile aga nüüd viskas küll üle ära..kes sust arvamusliidri tegi?
Viimati muutis viplala, 21 Mai 2015, 20:59, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
VW 1,2,3 Ning kiireim Ford on Kubica
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Tavai ole vait nüüd ja jälgi rallit. Ralli on nautimiseks ju, mitte mingi sundvärk!Divine kirjutas:Ma sain aru, et kõigil on oma arvamus ja nägemus asjadest, kas siis see polegi koht kus enda mõtteterakesi võib jagada?priitp kirjutas:Kas keegi adminnidest sellele Divinele bänni ei saaks teha siit foorumist? Küll oli hirvonen jobu, küll solberg võiks pensile minna, Neuville halvasti ja ühesõnaga koguaeg on midagi viga ja keegi loll. Ma tavaliselt ei lasku sellele tasandile aga nüüd viskas küll üle ära..kes sust arvamusliidri tegi?
Loodetavasti üldse tänu uutele katsetele pole ühe mehe show.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
-
- Moderaator
- Kontakt:

No mis ma teha saan, kui Prokop pole midagi 4 aastaga WRC's sõites saavutanud, Bertelli polnud mitte keegi WRC2's. Hirvose kohta ma pole jobu kunagi öelnud. Ostberg on vinguja, sellega nõustuvad enamus. Ma lihtsalt ütlen kuidas asjad on. Tänaku hooaaega vaadates tuleb olla kriitiline tema suhtes, ei saa enam läbi lillede asju vaadata ja olla optimistlik ja toetav igakord kui midagi juhtub.
Võib-olla on vanaduskibedus mul või siis lihtsalt see, et olen pettunud Oti hooajaalgusest.
Võib-olla on vanaduskibedus mul või siis lihtsalt see, et olen pettunud Oti hooajaalgusest.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
No hard feelings.Mart_ kirjutas:VW 1-2-3...same sh_t, different day
Just a routine

-
- I järgu kommentaator
Homsed katsed on pikad ja küll siis juba näeb mida meie mehed uue Fordiga korda saadavad. Pakun ka, et Mikkelsenil on isu Ogierile kanna peale astuda, nii et sealt võib ka kõva võitlus tulla. Lisaks ka Neuville ja kes iganes veel üllatada võib. Tundub päris põnev ralli tulevat! 

-
- IV järgu kommentaator
pagan! kumb siis Otil oli..kas misfires või mixed tyres ??Kolin kirjutas:

-
- III järgu kommentaator
Arvan, et hädaldamiseks oleks siis põhjust kui Prokop ja Bertelli lõpetaks puhta sõiduga ralli Otist ees. 

-
- Moderaator
- Kontakt:
Egas ma ka enam ei saa aru.Soulbender kirjutas:pagan! kumb siis Otil oli..kas misfires või mixed tyres ??Kolin kirjutas:
-
- II järgu kommentaator
Rehviinfo järgi (Tanak: 3H+2S) eeldan ma et tegemist on variandiga "mixed Tyres".Kolin kirjutas:Egas ma ka enam ei saa aru.Soulbender kirjutas:pagan! kumb siis Otil oli..kas misfires või mixed tyres ??Kolin kirjutas: