üleeile ikka! aga pole mõtet taga nutta, küll meie meestel ka aeg.trxz kirjutas:poleks Ott eile katkestanud ..
XION Rally Argentina 2015 Day 3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: XION Rally Argentina 2015 Day 3
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Oi nüüd keeratakse Otil pinget veel peale sest Evansil ikka väga uskumatu hooaeg senini. 7. 6. 4. 3. koht midagi sellist ootasin ma Otilt. Aga Evansi stabiilsus on küll uskumatu, kui ta samamoodi jätkab siis ta jõuab küll kaugele arvestades seda, et uus ford järgmisel rallil rajal. Aga uue fordiga peab ta kahjuks leppima sellega, et Oti ebaõnn saab otsa ja tuleb hakata tolmu neelama:) Sest no k... Ott on Evansist kiirem!!!
Ära ole nii kindel, siiani on ikka Evans Otist palju parem ja stabiilsem olnud.snazz kirjutas:Oi nüüd keeratakse Otil pinget veel peale sest Evansil ikka väga uskumatu hooaeg senini. 7. 6. 4. 3. koht midagi sellist ootasin ma Otilt. Aga Evansi stabiilsus on küll uskumatu, kui ta samamoodi jätkab siis ta jõuab küll kaugele arvestades seda, et uus ford järgmisel rallil rajal. Aga uue fordiga peab ta kahjuks leppima sellega, et Oti ebaõnn saab otsa ja tuleb hakata tolmu neelama:) Sest no k... Ott on Evansist kiirem!!!
-
- Rallifoorum 24/7
Stabiilsem jah kuid mitte parem, Ott on alati enne katkestamisi Evansist eespool olnud ja me pole Oti tõelist kiirust veel näinud. Kui siis ainult Monte SSS1 katsel.(Jan) kirjutas:Ära ole nii kindel, siiani on ikka Evans Otist palju parem ja stabiilsem olnud.snazz kirjutas:Oi nüüd keeratakse Otil pinget veel peale sest Evansil ikka väga uskumatu hooaeg senini. 7. 6. 4. 3. koht midagi sellist ootasin ma Otilt. Aga Evansi stabiilsus on küll uskumatu, kui ta samamoodi jätkab siis ta jõuab küll kaugele arvestades seda, et uus ford järgmisel rallil rajal. Aga uue fordiga peab ta kahjuks leppima sellega, et Oti ebaõnn saab otsa ja tuleb hakata tolmu neelama:) Sest no k... Ott on Evansist kiirem!!!
Nagu eelkõnelejatest aru võib saada, lahendab uus auto kõik senised mured ... Edasi on elu lill !
see et Evans on teinud stabiilsemat sõitu ja on rajal püsinud tähendabki, et ta on parem ja suudab ralli lõpetada, kiirusest üksi on vähe kasu, kui teel ei püsi.soca kirjutas:Stabiilsem jah kuid mitte parem, Ott on alati enne katkestamisi Evansist eespool olnud ja me pole Oti tõelist kiirust veel näinud. Kui siis ainult Monte SSS1 katsel.(Jan) kirjutas:Ära ole nii kindel, siiani on ikka Evans Otist palju parem ja stabiilsem olnud.snazz kirjutas:Oi nüüd keeratakse Otil pinget veel peale sest Evansil ikka väga uskumatu hooaeg senini. 7. 6. 4. 3. koht midagi sellist ootasin ma Otilt. Aga Evansi stabiilsus on küll uskumatu, kui ta samamoodi jätkab siis ta jõuab küll kaugele arvestades seda, et uus ford järgmisel rallil rajal. Aga uue fordiga peab ta kahjuks leppima sellega, et Oti ebaõnn saab otsa ja tuleb hakata tolmu neelama:) Sest no k... Ott on Evansist kiirem!!!
-
- Rallifoorum 24/7
ok ma sain aru et kiiruselt parem aga see selleks.
M-Sport @MSportLtd 2m2 minutes ago
On the brink of an epic result for British rallying. New Zealand 2001 was the last time two Brits made the podium. Bring her home boys! #WRC
Liiga vara hõiskavad ma tunnen, et siin juhtub veel midagi.
On the brink of an epic result for British rallying. New Zealand 2001 was the last time two Brits made the podium. Bring her home boys! #WRC
Liiga vara hõiskavad ma tunnen, et siin juhtub veel midagi.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
See ralli on nii palju juba üllatunud, et peaks juhtuma ime, kui viimasel katsel midagi põnevat ei juhtu 

See oleks küll Evansile kingitus, sest enamus rallist katseajad 5.-7. ühel katsel ka 3.Lithium kirjutas:Mul on tunne, et Östberg võidab.. teiseks Evans..
VW Motorsport II all.viplala kirjutas:Kas Mikkelson saab meeskonnapunkte?
Parandage, kui eksin
Peale Meeki ja Östbergi on see ralli enamusele punkti saajatele kingitus.snazz kirjutas:See oleks küll Evansile kingitus, sest enamus rallist katseajad 5.-7. ühel katsel ka 3.Lithium kirjutas:Mul on tunne, et Östberg võidab.. teiseks Evans..
Ma loodan, et Citroeni mehed ei riku seda enda jaoks ära viimasel katsel.(Jan) kirjutas:Peale Meeki ja Östbergi on see ralli enamusele punkti saajatele kingitus.snazz kirjutas:See oleks küll Evansile kingitus, sest enamus rallist katseajad 5.-7. ühel katsel ka 3.Lithium kirjutas:Mul on tunne, et Östberg võidab.. teiseks Evans..
http://www.rallycrossrx.com/livestreamMakkro kirjutas:Vaadake rallikrossi MMi ka, väga põnev
Kell 18:00
Coverage of the Power Stage of the Rally Argentina, the fourth round of the season, held on the gravel roads of Villa Carlos Paz, Cordoba.
http://cricfree.tv/espn-live-stream-uk
Coverage of the Power Stage of the Rally Argentina, the fourth round of the season, held on the gravel roads of Villa Carlos Paz, Cordoba.
http://cricfree.tv/espn-live-stream-uk
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Vaadates otsepilt siis pole ime et eile mõni pealtvaataja alla aeti