WRC 2015 hooaeg
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
Re: WRC 2015 hooaeg
Tervitus,
kas keegi kursis, millal Soome etapi ajakava vms. infot tulema hakkab?
Kodulehel pole/eip leidnud mingit infot, et millal tavaliselt katsed jms. avalikustatakse?
Kodulehel pole/eip leidnud mingit infot, et millal tavaliselt katsed jms. avalikustatakse?
AutoralliSuurSõber
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ma arvan, et selleks on veel veidi vara
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Kuskil mai lõpus. On ka plaanis minna?skahar kirjutas:Tervitus,
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- IV järgu kommentaator
Eelmine aasta tuli norf rally guide 1 välja märtsi lopus. Ilmselt see aasta sama lugu. Rallipassi hind on välja öeldud - 65 €.
-
- Rallifoorum 24/7
Ahah, siis natuke veel kannatust.paevavaras kirjutas:Eelmine aasta tuli norf rally guide 1 välja märtsi lopus. Ilmselt see aasta sama lugu. Rallipassi hind on välja öeldud - 65 €.
No peab minema, sest sai siin 2014 veksel välja käidud, et kui meite omad WRCs siis...
ühesõnaga mine tea kunas/millal jälle meite omad WRCs sõidavad:) see on alati nagu loterii, et kõiksevägevam ka ei tea millal džäkk-pott tuleb, kindluse mõttes ikka ära vaadata seekord.
Katsete paiknevust tahaks teada, et kas siis saab Jyväskyläga hakkama või peab ikka kuhugi metsa suvila rentima (telgis 4-5päeva olla vist natuke narr?). Viimase variandi korral tuleb aga kiirelt tegutseda, nii mulle siin seletati.
AutoralliSuurSõber
-
- IV järgu kommentaator
Kui minek juba kindel ja ennemalt käinud pole, siis ralliturismi teemasse ja uus teema üles. Loe eelmiste aastate teemad läbi ja kui küsimusi üles jääb saad kindlasti soovitusi, kogenud käijaid siin kindlasti palju (mul endalgi sellel aastal väike juubel 20 a. tagasi sai esimest korda käidud soome rallit vaatamas).
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
soovitaks ka Poola rallit. Eelmine aasta sai külastatud. Ilm oli küll kehva, aga tavaliselt Poolas sellel ajal väga soe.
Majutus superodav. Jook ja söök ka odav.
Miinuseks Poola liiklus
Majutus superodav. Jook ja söök ka odav.
Miinuseks Poola liiklus

-
- Rallifoorum 24/7
Selge, lähen piilun sinna teemasse, tänud!
Poola 2015...asjal on jume, võtame plaani
Poola 2015...asjal on jume, võtame plaani
AutoralliSuurSõber
-
- Rallifoorum 24/7
seis peale Mehhikot
1 Ogier 81
2 Mikkelsen 47
3 Neuville 35
4 Ostberg 32
5 Evans 26
6 Latvala 19
7 Sordo 18
8 Prokop 14
9 Tänak 12
10 Paddon 10
- Meeke 10
1 VW I 99
2 HYUNDAI I 75
3 M-SPORT 48
4 CITROEN 42
5 JIPOCAR CZECH 20
6 VW II NR 15
7 HYUNDAI II NP 3
8 FWRT SRL 1
1 Ogier 81
2 Mikkelsen 47
3 Neuville 35
4 Ostberg 32
5 Evans 26
6 Latvala 19
7 Sordo 18
8 Prokop 14
9 Tänak 12
10 Paddon 10
- Meeke 10
1 VW I 99
2 HYUNDAI I 75
3 M-SPORT 48
4 CITROEN 42
5 JIPOCAR CZECH 20
6 VW II NR 15
7 HYUNDAI II NP 3
8 FWRT SRL 1
-
- I järgu kommentaator
Mikkelsen viimast aastat VW 2 tiimis ma arvan. Mees on väga head stabiilsust näidanud. Neuville on sama hea kui mitte parem söitja kui Ogier minu arust, auto on suht algeline veel, temast saab veel maailmameister kui see auto liikuma saadakse. Meeke ja Tänak peavad kõva tööd tegema, sellel hooajal, hetkel on kindlasti alla ootuste tulemused mõlemal mehel. Latvala jätkab oma vana "nokk kinni saba lahti" stabiilsust, taktika ja strateegia ei ole tema kõige tugevam pool. Ta peab aru saama, et kui ei jõua järgi siis peab teise või kolmanda koha punktid koju tooma, mitte veri ninast väljas kihutama ja kraavis lõpetama. Aga nagu näha, ei ole ta seda viimase kolme aasta jooksul veel ära õppinud.
Ülejäänud on teinud mis neilt oodatud.
-
- III järgu kommentaator
Ma olen oma peas ka hakanud paralleele Tänaku ja Meek'i vahel tooma. Mõlemad on võimelised sõitma ikka kolmikusse, aga suudavad eksida, ehk suure pinge all kipuvad apsud tulema. Mehhikos oli Meek peal jutuga, et võtab rahulikult, aga suutis ikkagi ära käkerdada, hinnates kurvi läbimise kiirust valesti.nsa kirjutas:Mikkelsen viimast aastat VW 2 tiimis ma arvan. Mees on väga head stabiilsust näidanud. Neuville on sama hea kui mitte parem söitja kui Ogier minu arust, auto on suht algeline veel, temast saab veel maailmameister kui see auto liikuma saadakse. Meeke ja Tänak peavad kõva tööd tegema, sellel hooajal, hetkel on kindlasti alla ootuste tulemused mõlemal mehel. Latvala jätkab oma vana "nokk kinni saba lahti" stabiilsust, taktika ja strateegia ei ole tema kõige tugevam pool. Ta peab aru saama, et kui ei jõua järgi siis peab teise või kolmanda koha punktid koju tooma, mitte veri ninast väljas kihutama ja kraavis lõpetama. Aga nagu näha, ei ole ta seda viimase kolme aasta jooksul veel ära õppinud.
Neuville on minule väga sümpaatse mulje jätnud. Tema suust tuleb tihti sõnapaar "Flat out!" ja tundub, et suudab sellise suhtumisega teel püsida. Näha on, ka videotest, et ta autoga tõesti viimasel piiril sõidab.
Üks sündmusterohke ralli möödas. Saame emotsioonid maha rahustada ja uut juba puhtalt lehelt jälgima hakata.
-
- I järgu kommentaator
Järgmise rallini on ainult masendavalt kaua aegaaadukesekene kirjutas:Ma olen oma peas ka hakanud paralleele Tänaku ja Meek'i vahel tooma. Mõlemad on võimelised sõitma ikka kolmikusse, aga suudavad eksida, ehk suure pinge all kipuvad apsud tulema. Mehhikos oli Meek peal jutuga, et võtab rahulikult, aga suutis ikkagi ära käkerdada, hinnates kurvi läbimise kiirust valesti.nsa kirjutas:Mikkelsen viimast aastat VW 2 tiimis ma arvan. Mees on väga head stabiilsust näidanud. Neuville on sama hea kui mitte parem söitja kui Ogier minu arust, auto on suht algeline veel, temast saab veel maailmameister kui see auto liikuma saadakse. Meeke ja Tänak peavad kõva tööd tegema, sellel hooajal, hetkel on kindlasti alla ootuste tulemused mõlemal mehel. Latvala jätkab oma vana "nokk kinni saba lahti" stabiilsust, taktika ja strateegia ei ole tema kõige tugevam pool. Ta peab aru saama, et kui ei jõua järgi siis peab teise või kolmanda koha punktid koju tooma, mitte veri ninast väljas kihutama ja kraavis lõpetama. Aga nagu näha, ei ole ta seda viimase kolme aasta jooksul veel ära õppinud.
Neuville on minule väga sümpaatse mulje jätnud. Tema suust tuleb tihti sõnapaar "Flat out!" ja tundub, et suudab sellise suhtumisega teel püsida. Näha on, ka videotest, et ta autoga tõesti viimasel piiril sõidab.
Üks sündmusterohke ralli möödas. Saame emotsioonid maha rahustada ja uut juba puhtalt lehelt jälgima hakata.

-
- Rallifoorum 24/7
Kõik need järgmised rallid kipuvad masendavalt pikkade vahedega olema, Argentiina nagu kohe seal samas kus praegu ollakse ja nii pikk vahe? Aru ma ei mõista.
Ma ei ole ka sellset aru saanud, miks peab Mehhiko ja Argentiina ralli vahe nii pikk olema. Kui nad juba on seal teisel pool lompi viksid mõlemad rallid jutti ära sõita.
-
- III järgu kommentaator
Annab võimaluse mõne nädalavahetuse arvuti tagant eemal ollansa kirjutas:Järgmise rallini on ainult masendavalt kaua aegaaadukesekene kirjutas:Ma olen oma peas ka hakanud paralleele Tänaku ja Meek'i vahel tooma. Mõlemad on võimelised sõitma ikka kolmikusse, aga suudavad eksida, ehk suure pinge all kipuvad apsud tulema. Mehhikos oli Meek peal jutuga, et võtab rahulikult, aga suutis ikkagi ära käkerdada, hinnates kurvi läbimise kiirust valesti.nsa kirjutas:Mikkelsen viimast aastat VW 2 tiimis ma arvan. Mees on väga head stabiilsust näidanud. Neuville on sama hea kui mitte parem söitja kui Ogier minu arust, auto on suht algeline veel, temast saab veel maailmameister kui see auto liikuma saadakse. Meeke ja Tänak peavad kõva tööd tegema, sellel hooajal, hetkel on kindlasti alla ootuste tulemused mõlemal mehel. Latvala jätkab oma vana "nokk kinni saba lahti" stabiilsust, taktika ja strateegia ei ole tema kõige tugevam pool. Ta peab aru saama, et kui ei jõua järgi siis peab teise või kolmanda koha punktid koju tooma, mitte veri ninast väljas kihutama ja kraavis lõpetama. Aga nagu näha, ei ole ta seda viimase kolme aasta jooksul veel ära õppinud.

Eks ma tegelikult ootan Portugali, seal Karl ja Sander ka. Saab näha, kuidas Sander vs WRC2 paremik liigub. Karli tase enamvähem teada ja kui auto ka hea, siis võiks oodata head tulemust.
Mul on tekkinud küsimus, miks Mikkelsen osadel rallidel VW II tiimi punktidele ei sõida?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Mulle tuletab Oti ja Neuville võrdlus meelde Markko ja Petteri omaaegset duelli, alati oli Solberg sammukese eespool.
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
-
- Rallifoorum 24/7
Ma hakkaks Otti ja Neuville'i võrdlema alles järgmisel hooajal (juhul kui see võimalikuks saab) või siis hooaja teises pooles. Neuvillel jookseb ikkagi juba neljas hooaeg, Otil alles teine kuid kui võrdluseks juba läks siis kui võrrelda mõlema teist hooaega:
Monte
Neuville - katkestamine viiendalt kohalt
Tänak - väljasõit neljandalt kohalt ning jätkamine rally2'ga
Rootsi
Neuville - 5.
Tänak - 4.
Mehhiko
Neuville - 3.
Tänak - väike suplus ning rally2.
2013 oli neljandaks etapiks Portugal
Neuville - väljasõit viiendalt kohalt ning rally2.
Tänak - ei tea veel
Monte
Neuville - katkestamine viiendalt kohalt
Tänak - väljasõit neljandalt kohalt ning jätkamine rally2'ga
Rootsi
Neuville - 5.
Tänak - 4.
Mehhiko
Neuville - 3.
Tänak - väike suplus ning rally2.
2013 oli neljandaks etapiks Portugal
Neuville - väljasõit viiendalt kohalt ning rally2.
Tänak - ei tea veel

No Neuville'i teine WRC hooaeg (2013) oli ikka kokkuvõttes väga võimas. Üldi teine koht kahe VW vahel. Arvan, et Tänak sel hooajal ühegi nipiga nii kõrgele ei küündi.
Nii et kui siin on argumendiks, et Neuville'l on juba neljas hooaeg ja Tänakul alles teine, siis belglane näitas, et juba oma teisel hooajal võib võimsalt sõita. Muuseas, sama tõestas ka Ogier, kellele teiseks WRC hooajaks oli 2010, mil ta juba etapivõite noppis.
Nii et kui siin on argumendiks, et Neuville'l on juba neljas hooaeg ja Tänakul alles teine, siis belglane näitas, et juba oma teisel hooajal võib võimsalt sõita. Muuseas, sama tõestas ka Ogier, kellele teiseks WRC hooajaks oli 2010, mil ta juba etapivõite noppis.
Ilmselt mõtled aastat 2001, kui Subarul oli valida, kas Märtin või Solberg panna tehasepunktidele sõitma, ja enamasti langes valik norralase kasuks. See oli üks kummaline hooaeg, kuna minu mälu järgi vaevasid Subarut ka rohked tehnilised probleemid. Või vähemalt Märtini Subarut, sest Burns tuli ju maailmameistriks!MKD kirjutas:Mulle tuletab Oti ja Neuville võrdlus meelde Markko ja Petteri omaaegset duelli, alati oli Solberg sammukese eespool.
Aga jah, Märtini ja Tänaku võrdluses peab paika see, mida keegi juba kusagil mingis teemas mainis - et Markkoga ei olnud "võssapanekute hirmu", sest üldjuhul oli ta kindla käega lisaks sellele, et ta ka kiire oli. Oma teisel WRC n-ö tehasehooajal - 2002 - lõpetas Märtin peaaegu kõik rallid, v.a ühe. Ja tollal ju superally't polnud.