VRally3 PC
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Olen PlayStation2 peal asja katsetanud. Asja juhildavus on ikka täiesti võimatu. Kui oled umbes pool tundi seda mänginud ja peale seda võtad kätte Colin-i või WRC, siis läheb jälle tükk harjumist, et nendega tunnetust kätte saada. Hea oli jah see, et sai sõita karjääri, kus pidi end suht heast küljest näitama, et mõnda kõvemasse tiimi saada. Huvitav oli ka see, et hooaja jooxul saabus koguaeg sulle e-maile, milles vahest mõni teine tiim tegi sulle oma pakkumisi või hoopis said sõimukirja tiimikaaslaselt jne. Üldpilt aga suht lahja.
ei saa aru, kuidas siukse juhitavusega mingit karjääri läbida saab 

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
-
- Reactions: 0
Oi-oi kui vilets mäng oli... Juhitavus on lihtsalt hirmus, 4WD-ga on pea võimatu kiiresti sõita... Legend on täiesti paigast ära (st. enamvähem kõiki kurve tuleb võta umbes 2 käiku suurema kiirusega kui kaardilugeja soovitab). Kui 1600 autoga on peale mõnigast möllamist ikka auto käitumine nii-või-naa pidi kontrolli alla saada, siis WRC klassi ära parem oma nina pista...
Kõige selle juures ei kompenseeri igasugune lagunemine ja graafika mitte s....gi. Ei tahagi kohe midagi positiivset välja mõtlema hakata.
Kokkuvõtvalt - kahtlemata üks viletsamaid rallimänge mida mina kunagi proovinud olen.
Kõige selle juures ei kompenseeri igasugune lagunemine ja graafika mitte s....gi. Ei tahagi kohe midagi positiivset välja mõtlema hakata.
Kokkuvõtvalt - kahtlemata üks viletsamaid rallimänge mida mina kunagi proovinud olen.
-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
mängul juhitavus on jama(klaviatuuriga igatahes) aga kummaline on see, et nagu mingi hasart on sees jaikka mängin. ikka jupp aega läks, et 1600 klassist edasi saada.. ikka tuli mingi jabur väljasõit ja katkestamine
yhel rallil ssõitsin kohe hooldusele järgnenud katse lõpus ratta alt ja kuna oli 2 katset järjest, siis läbisin järgmise 3-l rattal...
midagi selles mängus siiski on mis köidab... maitea täpselt mis...
yhel rallil ssõitsin kohe hooldusele järgnenud katse lõpus ratta alt ja kuna oli 2 katset järjest, siis läbisin järgmise 3-l rattal...

midagi selles mängus siiski on mis köidab... maitea täpselt mis...
krt, millega pärast on ka ikka siuke tunne, et peaks fulli ära proovima, aga demot sõites oli küll nii, et pidin rooli koguaeg ühest otsast teise pöörama, et autot teel hoida ja mingit pikemat aega sõites väsiks kohe täica ära.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
See ju tegelt suht lahe. Et käed ära väsivad. Arvutimäng võikski olla sportRudiTurbo kirjutas:krt, millega pärast on ka ikka siuke tunne, et peaks fulli ära proovima, aga demot sõites oli küll nii, et pidin rooli koguaeg ühest otsast teise pöörama, et autot teel hoida ja mingit pikemat aega sõites väsiks kohe täica ära.

gaas on endiselt laiffi