WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
alex
Reactions: 0

Postitus Postitas alex »

johunn kirjutas:kahjuks tutvusi ei ole :P a mängu isu niiii suuur... kas siin keegi ei võiks vihjeid jagada, et kust seda saaks kohe kindlalt... ja muide kas kohe see laup 22nov?? minuteada pidi mäng ametlikult alles 26nov välja tulema.
Usun, et see mäng jõuab igasse poodi, kuhu on tellitud.
johunn
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas johunn »

kas kohe see laupäev siis we?
alex

Postitus Postitas alex »

johunn kirjutas:kas kohe see laupäev siis we?
no nii mulle öeldi.... aga enne ei saa kinnitada, kui karp pole minu käes.
johunn

nu eks siis tuleb kah kaubamajja või stockmanni valvesse minna, et mitte ilma jääda :P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Äkki keegi annab teada kui on mängu omale saanud. Siis tean ka tellida ja kas saab ka mitmekesi meitrivõistlusi sõita 8)
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Arvan, et seekord saan meistrivõistlusi sõita ainult kahekesi. Kui eelmisel mängul oli 1-4 players siis nüüd 1-2 väidetavalt.
Ja ametlik daatum peaks olema ikkagi 22nov. Kuigi Evos leht kirjutab muud, aga wrc andmetel on see tulemas juba see laup. :) Ei jõua ära oodata, et endale juba varajane jõulukink teha!!! Loodetavasti on see katuse panemise effekt veic paremaks läinud. See oli ainus, mis vahel WRC II häiris. Kui paned katuse ja auto käib õhus miljon korda üle katuse ja maas ka rullib nagu mingi plekkpurk mida on väga kõvasti jalaga löödud :)
Kuidas WRC II lemmik rallidega on sõbrad? Mis on seal mängus lemmik ja kui suurelt olete võitnud mõne ralli Expert tasemega ja kas keegi on suutnud võita experdiga kõik 14 etappi ka?
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

http://www.wrc3-thegame.com/

Siit siis saab näha, missugused näevad välja autod, extreem autod ja veel mõned videod mängu kohta.

Fordi meeskonna sõitjatena näeme veel lisaks Markkole ja Duvalile Hirvoneni. huvitav oleks näha, kas tema auto on siis Battery disainiga? Ja Mitsu tiimis Alister McRae ja Jani Paasonen. Peugeot on esindatu täies kooseisus 4 sõitjaga. Ja päris huvitavad tunduvad need extreem autod ja concept autod.

ja ikkagi annab kodukas infoks, et saab mängijaid olla 1-4, seega tundub, et hooaega saab ikka sõita koos sõpradega. YES

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Mõned screenshotid: Finish näeb nüüd ikka reaalne välja, mitte ei sõida hooga seina lõpus. Duvali auto Markko Focuse disainiga? Ja car menu tundub ka päris äge
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Michael Park R.I.P
sandario
algaja kommentaator
algaja kommentaator

Postitus Postitas sandario »

Kolin kirjutas:
Strike kirjutas: Muide Colin kas Expert tasemega suudad võita kõik rallid WRCII?
Olen üksikuid rallisid proovinud nt. Soome ,Hispaania ja Austraalia. Nendest kaks ma suutsin küll võita. :lol: Soome tuli ikka ülinapilt alla seki kuna ei leidnud õiget seadet. Aga Hispaania oli ikka võimas võit. Kuna seade oli perfektne auto seisis nagu naelutatult teel. Muide sõitsin Citroeniga. Austraaliast ma võitu ei saanud aga esikolmikusse ma igatahes jõutsin. Proffesionaliga sõites enam pinget ei pakku aga kui nats ise reegleid muuta siis on asi huvitav. Me siin sõpradega mängisime ja üheks reegli muudatuseks oli see, et kui auto jääb külili või katusele või kraavi nii, et ilma autot rajale tõstmata edasi sõita ei saa siis tuleb katkestada. Nii oli ikka päris huvitav mängida. Katkestamisi tuli ikka päris palju. :P
no siis sa oled küll üks kobakäpp et ei suuda experdiga kõiki rallisid võita :shock: :shock: :shock:
sandario
algaja kommentaator
algaja kommentaator

wrc

Postitus Postitas sandario »

Strike kirjutas:Arvan, et seekord saan meistrivõistlusi sõita ainult kahekesi. Kui eelmisel mängul oli 1-4 players siis nüüd 1-2 väidetavalt.
Ja ametlik daatum peaks olema ikkagi 22nov. Kuigi Evos leht kirjutab muud, aga wrc andmetel on see tulemas juba see laup. :) Ei jõua ära oodata, et endale juba varajane jõulukink teha!!! Loodetavasti on see katuse panemise effekt veic paremaks läinud. See oli ainus, mis vahel WRC II häiris. Kui paned katuse ja auto käib õhus miljon korda üle katuse ja maas ka rullib nagu mingi plekkpurk mida on väga kõvasti jalaga löödud :)
Kuidas WRC II lemmik rallidega on sõbrad? Mis on seal mängus lemmik ja kui suurelt olete võitnud mõne ralli Expert tasemega ja kas keegi on suutnud võita experdiga kõik 14 etappi ka?
Jah olen võitnud küll kõiki rallisid ja suurim vahe oli soome rallil mingi minut kolmkümmend.
Strike
Moderaator
Moderaator

Re: wrc

sandario kirjutas:Jah olen võitnud küll kõiki rallisid ja suurim vahe oli soome rallil mingi minut kolmkümmend.
No mul pole lõpuni kannatust jätkunud Küprosel,et Expert tasemega võita. Kõik ülejäänud on võidetavad. Ja soomes mu suurim edu olnud 2.10

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

sandario kirjutas:no siis sa oled küll üks kobakäpp et ei suuda experdiga kõiki rallisid võita :shock: :shock: :shock:
Ma millegi pärast kahtlen, et sa ültse seda mängu mänginud oled. Expert tasemast rääkimatta. Kui oletki siis ei tasu teisi sõimama hakkata. :evil: Kui sa mu teisi postitusi lugenud oled siis saad aru miks ma nii kõva käsi kui sa omastarust oled. Kuna mul endal ei ole seda mängu siis ei sa ma ka pidevalt seda mängida. Kui ma ka niivisi päevast päeva mängiks siis ehk suudaks ka paremini mängida.

Ültse ma vaatan sa suht uus tegija siin foorumis kui sa veel aru saanud ei ole siis siin fooru mis käivad viisakad tegelased kes ei sõima ja halvusta teisi kohe omal teisel postitusel. :?
Strike
Moderaator
Moderaator

kolin sinuga 100% päri. New guy in town kohe teisi halvustama. HÄBI

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Re: wrc

sandario kirjutas:
Jah olen võitnud küll kõiki rallisid ja suurim vahe oli soome rallil mingi minut kolmkümmend.
Kahjuks ei avalda su tulemused mulle muljet kuna vähe usutav. :roll:. Ehk oled mänginud kõige nõrgema tasemega, et sellised tulemused saanud oled :wink:

Ok ma ei nori tüli. Lihtsalt püüan sulle selgaks teha, et me ei halvusta siin kedagi. :)
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Küsimus oleks selline, et kui valid menüüst autot siis mida see "spidomeeter" seal üleval vasakul teeb?

Minuteada on Märtini-Duvali autodega nii, et mõlemad võivad sõita mõlema disainiga masinatega s.t. menüüs saab valida kahe disaini vahel. Battery disain võiks ka olla :twisted:
gaas on endiselt laiffi
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Erki kirjutas:Küsimus oleks selline, et kui valid menüüst autot siis mida see "spidomeeter" seal üleval vasakul teeb?
Ma arvan, et see ei ole spidomeeter vaid see näitab ajalimiiti kui sa autole setupid teed võis siis remondid. :?
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Kas ma seda Imprezat ei saagi sättida või remontida? Muideks selles mängus on suht vähe setupi valikuid. Aind vedru, pidurid ja vist käiguvahetuse kiirus. Ja igalühel on vaid 3 valikut :? Mulle jääb cmr2-s vahepeal käiguvahetuse setupis need 5 valikutki väheks :P
gaas on endiselt laiffi
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Erki kirjutas:Kas ma seda Imprezat ei saagi sättida või remontida? Muideks selles mängus on suht vähe setupi valikuid. Aind vedru, pidurid ja vist käiguvahetuse kiirus. Ja igalühel on vaid 3 valikut :? Mulle jääb cmr2-s vahepeal käiguvahetuse setupis need 5 valikutki väheks :P
Eks selle setupi värgi kohta saame rohken infot kui meestel mängud käes.
Kui muidugi kellelgi siis aega siin infi andmas käia on :P
johunn

Ega juhuslikult kellelgi juba ole mängu?? käisin täna kaupsis ja stockis, a neil seal veel ei olnud.
Erki
Kiddo soon 5000!

Postitus Postitas Erki »

Teatud välismaa foorumis mõnedel on juba käes ja arvamused on head :)
gaas on endiselt laiffi
Vasta