Usun, et see mäng jõuab igasse poodi, kuhu on tellitud.johunn kirjutas:kahjuks tutvusi ei olea mängu isu niiii suuur... kas siin keegi ei võiks vihjeid jagada, et kust seda saaks kohe kindlalt... ja muide kas kohe see laup 22nov?? minuteada pidi mäng ametlikult alles 26nov välja tulema.
WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Reactions: 0
Arvan, et seekord saan meistrivõistlusi sõita ainult kahekesi. Kui eelmisel mängul oli 1-4 players siis nüüd 1-2 väidetavalt.
Ja ametlik daatum peaks olema ikkagi 22nov. Kuigi Evos leht kirjutab muud, aga wrc andmetel on see tulemas juba see laup.
Ei jõua ära oodata, et endale juba varajane jõulukink teha!!! Loodetavasti on see katuse panemise effekt veic paremaks läinud. See oli ainus, mis vahel WRC II häiris. Kui paned katuse ja auto käib õhus miljon korda üle katuse ja maas ka rullib nagu mingi plekkpurk mida on väga kõvasti jalaga löödud 
Kuidas WRC II lemmik rallidega on sõbrad? Mis on seal mängus lemmik ja kui suurelt olete võitnud mõne ralli Expert tasemega ja kas keegi on suutnud võita experdiga kõik 14 etappi ka?
Ja ametlik daatum peaks olema ikkagi 22nov. Kuigi Evos leht kirjutab muud, aga wrc andmetel on see tulemas juba see laup.

Kuidas WRC II lemmik rallidega on sõbrad? Mis on seal mängus lemmik ja kui suurelt olete võitnud mõne ralli Expert tasemega ja kas keegi on suutnud võita experdiga kõik 14 etappi ka?
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
http://www.wrc3-thegame.com/
Siit siis saab näha, missugused näevad välja autod, extreem autod ja veel mõned videod mängu kohta.
Fordi meeskonna sõitjatena näeme veel lisaks Markkole ja Duvalile Hirvoneni. huvitav oleks näha, kas tema auto on siis Battery disainiga? Ja Mitsu tiimis Alister McRae ja Jani Paasonen. Peugeot on esindatu täies kooseisus 4 sõitjaga. Ja päris huvitavad tunduvad need extreem autod ja concept autod.
ja ikkagi annab kodukas infoks, et saab mängijaid olla 1-4, seega tundub, et hooaega saab ikka sõita koos sõpradega. YES
Siit siis saab näha, missugused näevad välja autod, extreem autod ja veel mõned videod mängu kohta.
Fordi meeskonna sõitjatena näeme veel lisaks Markkole ja Duvalile Hirvoneni. huvitav oleks näha, kas tema auto on siis Battery disainiga? Ja Mitsu tiimis Alister McRae ja Jani Paasonen. Peugeot on esindatu täies kooseisus 4 sõitjaga. Ja päris huvitavad tunduvad need extreem autod ja concept autod.
ja ikkagi annab kodukas infoks, et saab mängijaid olla 1-4, seega tundub, et hooaega saab ikka sõita koos sõpradega. YES
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- algaja kommentaator
no siis sa oled küll üks kobakäpp et ei suuda experdiga kõiki rallisid võitaKolin kirjutas:Olen üksikuid rallisid proovinud nt. Soome ,Hispaania ja Austraalia. Nendest kaks ma suutsin küll võita.Strike kirjutas: Muide Colin kas Expert tasemega suudad võita kõik rallid WRCII?Soome tuli ikka ülinapilt alla seki kuna ei leidnud õiget seadet. Aga Hispaania oli ikka võimas võit. Kuna seade oli perfektne auto seisis nagu naelutatult teel. Muide sõitsin Citroeniga. Austraaliast ma võitu ei saanud aga esikolmikusse ma igatahes jõutsin. Proffesionaliga sõites enam pinget ei pakku aga kui nats ise reegleid muuta siis on asi huvitav. Me siin sõpradega mängisime ja üheks reegli muudatuseks oli see, et kui auto jääb külili või katusele või kraavi nii, et ilma autot rajale tõstmata edasi sõita ei saa siis tuleb katkestada. Nii oli ikka päris huvitav mängida. Katkestamisi tuli ikka päris palju.

-
- algaja kommentaator
wrc
Jah olen võitnud küll kõiki rallisid ja suurim vahe oli soome rallil mingi minut kolmkümmend.Strike kirjutas:Arvan, et seekord saan meistrivõistlusi sõita ainult kahekesi. Kui eelmisel mängul oli 1-4 players siis nüüd 1-2 väidetavalt.
Ja ametlik daatum peaks olema ikkagi 22nov. Kuigi Evos leht kirjutab muud, aga wrc andmetel on see tulemas juba see laup.Ei jõua ära oodata, et endale juba varajane jõulukink teha!!! Loodetavasti on see katuse panemise effekt veic paremaks läinud. See oli ainus, mis vahel WRC II häiris. Kui paned katuse ja auto käib õhus miljon korda üle katuse ja maas ka rullib nagu mingi plekkpurk mida on väga kõvasti jalaga löödud
Re: wrc
No mul pole lõpuni kannatust jätkunud Küprosel,et Expert tasemega võita. Kõik ülejäänud on võidetavad. Ja soomes mu suurim edu olnud 2.10sandario kirjutas:Jah olen võitnud küll kõiki rallisid ja suurim vahe oli soome rallil mingi minut kolmkümmend.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ma millegi pärast kahtlen, et sa ültse seda mängu mänginud oled. Expert tasemast rääkimatta. Kui oletki siis ei tasu teisi sõimama hakkata.sandario kirjutas:no siis sa oled küll üks kobakäpp et ei suuda experdiga kõiki rallisid võita![]()
![]()

Ültse ma vaatan sa suht uus tegija siin foorumis kui sa veel aru saanud ei ole siis siin fooru mis käivad viisakad tegelased kes ei sõima ja halvusta teisi kohe omal teisel postitusel.

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Re: wrc
Kahjuks ei avalda su tulemused mulle muljet kuna vähe usutav.sandario kirjutas:
Jah olen võitnud küll kõiki rallisid ja suurim vahe oli soome rallil mingi minut kolmkümmend.

Ok ma ei nori tüli. Lihtsalt püüan sulle selgaks teha, et me ei halvusta siin kedagi.

-
- Moderaator
- Kontakt:
Ma arvan, et see ei ole spidomeeter vaid see näitab ajalimiiti kui sa autole setupid teed võis siis remondid.Erki kirjutas:Küsimus oleks selline, et kui valid menüüst autot siis mida see "spidomeeter" seal üleval vasakul teeb?

-
- Moderaator
- Kontakt:
Eks selle setupi värgi kohta saame rohken infot kui meestel mängud käes.Erki kirjutas:Kas ma seda Imprezat ei saagi sättida või remontida? Muideks selles mängus on suht vähe setupi valikuid. Aind vedru, pidurid ja vist käiguvahetuse kiirus. Ja igalühel on vaid 3 valikutMulle jääb cmr2-s vahepeal käiguvahetuse setupis need 5 valikutki väheks
Kui muidugi kellelgi siis aega siin infi andmas käia on