Rallifoorumi äpp
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Rallifoorumi äpp
Olen mõelnud ,et meil siin foorumis liigub ka igast tarkasid ja ajalike inimesi .Ehk keegi oskaks foormist mingi äpi teha .Oleks hea telefonist hea kerge kohe leht avada ja lugeda . See lihtsalt väike selline arvamus . Ärge maha lööge .
Raskel ajal on rahvaralli ka ralli!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Re: Rallifoorumi äpp
Kahe käega poolt. Praegu on telefoni brauseris rallifoorumi sirvimine paras piin.-timtim kirjutas:Olen mõelnud ,et meil siin foorumis liigub ka igast tarkasid ja ajalike inimesi .Ehk keegi oskaks foormist mingi äpi teha .Oleks hea telefonist hea kerge kohe leht avada ja lugeda . See lihtsalt väike selline arvamus . Ärge maha lööge .

pole äppi vajagi, ainult miskit uuemat softi versiooni siinsele foorumile, mida oleks nutiföönis lihtsam sirvida.
Tapatalk on mõeldud foorumite jaoks, kuigi minu arust on selle kasutamine tsipa imelik
"Come on, you can see more than that"
-
mina kah kahe käega poolt! Ajad arenevad ja paratamatult kasutab suur hulk rahvast nutiseadmeid. Endalgi on vaja tihti rallit jälgida nutiseadmest ja jube tülikas on seal tegutseda. Meeletult hea variant oleks see äpp.
-
- Reactions: 1
Tapatalk on vist isegi tasuline?Frank kirjutas:Tapatalk on mõeldud foorumite jaoks, kuigi minu arust on selle kasutamine tsipa imelik
-
- Rallifoorum 24/7
Nõus. Mul oli tapatalk aga see seda foorumit ei toetanud vist nagu aru sain. Välismaist foorumit toetas ja seal oli päris hea käia küll sellega.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"