Rally Sweden 2015 DAY 3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Re: Rally Sweden 2015 DAY 3
Oleks Ott Montes lõpetanud 4ndal kohal ja siin lõpetaks ka 4ndana, siis oleks Markko koopia 2003. 

Viimati muutis Lithium, 15 Veebr 2015, 11:35, muudetud 1 kord kokku.
Söörlöne!
Keegi viimase katse live pildi lingi ka leidnud on?
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
Loodame, et Mehhikos saab Ott juba võidu sõita, see teiste ebaõnnepelt sõit ei paku eriti põnevust.
Vahula kirjutas:Huvitav kas Latvala tahab oma leiu PS võiduks ära vormistada. Viimane tuleb ikka väga põnev. Ei suuda välja mõelda mis sõitjate ja tiimide peades kõik läbi käivad. Millised strateegiad välja mõeldakse.
Ma panustan Latvalale!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Kui nüüd selle esi kolmiku sees oleks Ott, siis mina vist küll viimase katse lõppu ei näeks...(kui siis ainult hipodroomi kõrvalt rohelise aia tagant...) 

-
- Rallifoorum 24/7
Ma arvan, et enne uue auto tulekut väga ei sõida võidu. Mehhikos kindlasti parem seis juba stardipos pärast, kangesti meenutab see hooaeg tõesti 2003 hooaega nagu Lithium välja tõi.(Jan) kirjutas:Loodame, et Mehhikos saab Ott juba võidu sõita, see teiste ebaõnnepelt sõit ei paku eriti põnevust.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Sinna oleks siis ka suurt ekraani vaja, et me kõik ilusti ära mahuks vaatama!aix kirjutas:Kui nüüd selle esi kolmiku sees oleks Ott, siis mina vist küll viimase katse lõppu ei näeks...(kui siis ainult hipodroomi kõrvalt rohelise aia tagant...)
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Olen pikemat aega mõtelnud, mis "Z" kategooria piduriklotse raalikatel küll kasutatakse, et need alati sedasi vilistavad.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
eks need saavad nii kõva koormust, et hakkavadki peale paari katset vilistama
See peaks ikka turbo olema mis vilistabMilor kirjutas:Olen pikemat aega mõtelnud, mis "Z" kategooria piduriklotse raalikatel küll kasutatakse, et need alati sedasi vilistavad.

-
- Rallifoorum 24/7
No keraamiline reissing ketas ja reissing klots kipuvadki sellist häält tegema.
-
veel üks kandidaat rallifoorumi kullafondiPints kirjutas:See peaks ikka turbo olema mis vilistabMilor kirjutas:Olen pikemat aega mõtelnud, mis "Z" kategooria piduriklotse raalikatel küll kasutatakse, et need alati sedasi vilistavad.

Nagu arvata võis, ründab Ogier viimasel päeval. Ning ta on nüüd tõesti hästi tulnud. Ainus küsimus jääb, kas ülesande täitmiseks jääb kiiruskatseid tema jaoks natukene väheseks. Ainult kolm viimasel päeval. Võiks rohkem olla.
http://www.sportcategory.com/c-10.html Peaks üle kandma siit viimast.
„See on pea, mitte jalg, mis on tööriistaks iga võidusõitja eduni. Vähesed mõistavad seda” (Peter Sauber)
-
Youtub`i pole veel Mikkelseni SS20 lendavat finishit (mis Colini nõnda pöördesse ajas) laetuda, kas mõnda teise kanalisse samuti pole?
Kindlasti oli seal inimesi, kes seda filmis.
Kindlasti oli seal inimesi, kes seda filmis.
Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Mehhikos paraku see vana Fiesta ei ole konkurantsis. Sealon kõrguste vahe väga suur. Fiesta niigi lahja. seal tuleb jalaga hoogu juurde anda.soca kirjutas:Ma arvan, et enne uue auto tulekut väga ei sõida võidu. Mehhikos kindlasti parem seis juba stardipos pärast, kangesti meenutab see hooaeg tõesti 2003 hooaega nagu Lithium välja tõi.(Jan) kirjutas:Loodame, et Mehhikos saab Ott juba võidu sõita, see teiste ebaõnnepelt sõit ei paku eriti põnevust.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Piduriklotsid koosnevad friksoonmaterjalist ja seda siduvast ainest (mingi orgaaniline aine). Kui pidureid kasutatakse nii intensiivselt nagu need autod siis pidurid kuumenevad päris palju ja see orgaaniline aine seal vahepeal hakkab eritama gaase jahtudes mis ladestuvad klotsi peale. See tekitab vile ja sellest saab lahti paar korda kõvasti pidurdades (see gaasist tekkinud kile hõõrutakse maha).Milor kirjutas:Olen pikemat aega mõtelnud, mis "Z" kategooria piduriklotse raalikatel küll kasutatakse, et need alati sedasi vilistavad.
WRC ei kasuta keraamilisi pidureid, ei kesta sellistes oludes need.