Üks asi on nn publiku katse mis avab ralli. Aga teha selliseid katseid keset rallit on täiesti mõttetu(see minu arvamus). Ükski tõeline ralli fänn ei lähe seda vaatama ju. Timo ja Karli vb saavad pilti teha seal mis ei kannata vaadata.Mistral kirjutas:Ükski katse pole mõtetu igal katsel on eesmärk. (ala rahvast meelitada rallile). PS 2004 käkkis nt Soomes Killeril (nn mõtetu katse) ära Hirvonen ja mõjutas sellega nii mõengi mehe tulemust.Rebane kirjutas:Täiesti mõttetu katse ju
Rally Sweden 2015 DAY 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Sweden 2015 DAY 2
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
ok sul jah õigus. Aga tundus nii naljakas su postitus. Ära pane pahaks SÕBERviplala kirjutas:Naljatilgad vaadake nüüd ise kuidas ja kes on seal top 3 katsel
http://www.ewrc-results.com/results.php ... weden-2015

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ma ise tegelt loodan, et Mikkelsen võidaks. Kuigi suurt vahet pole. Kuna Neuville on juba rallivõidu saavutanud, aga Mikkelsen pole.Kolin kirjutas:Kohe hakkab päeva pikim katse. Saab näha palju Ogier seal kaotab. Loodan, et Neuville Mikkelseni ära neelab
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
siis esinelik ju johhaidiiviplala kirjutas:Naljatilgad vaadake nüüd ise kuidas ja kes on seal top 3 katsel
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Ja hästi istub...Kolin kirjutas:Live mapp näitab, et bertelli ikka istub seal kraavis
http://www.ewrc-results.com/quickp/1912 ... aa4xnw.jpg
Ja miks siis tõeline rallifänn ei lähe mikihiirt vaatama?
Olgu katse 2 km, 20 km või 200 km, sina näed ju alati oma kolmesadat meetrit
Olgu katse 2 km, 20 km või 200 km, sina näed ju alati oma kolmesadat meetrit

Suurte kogemustega ralliturist
-
- Rallifoorum 24/7
ega ma paha pärast viplala, see oli hea nali, ikka veel itsitan selle peale.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- II järgu kommentaator
Mitu tundi sellest nüüd möödas on? Ilmselt on Bertelli juba fännidega sõbrunenud ja joovad praegu koos õlut ja laulavad lõkkelaule.Kolin kirjutas:Live mapp näitab, et bertelli ikka istub seal kraavis
wrc+ nüüd onboardid kuni SS 14. Vaatasin Oti hüppe ka ära. Ja nagu Raigo ütles emaüssa maandud, pehme. siis raputas teda päris korralikult. Ei tea mitu korda siis ema teda maha loopis lapsepõlves 

Jah, ega enam vahet pole, kas kaotad 1 tund või 2 tundi. Võib vahepeal aja maha võtta.Võsavormel kirjutas:Mitu tundi sellest nüüd möödas on? Ilmselt on Bertelli juba fännidega sõbrunenud ja joovad praegu koos õlut ja laulavad lõkkelaule.Kolin kirjutas:Live mapp näitab, et bertelli ikka istub seal kraavis

Nagu klassikud ütlevad, see selline 50/60 olukordsoca kirjutas:ega ma paha pärast viplala, see oli hea nali, ikka veel itsitan selle peale.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
See katse võiks tagurpidi olla, siis oleks päris huvitav, sest esimestel tuleks korralikult uusi vagusid künda 

Ott Tänak on rallisõitja - mitte meelelahutaja.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Kui 4 mees top3 ajaga siis on ikka top3 - on kolm aega. Jopenpohh!!snakeplissken kirjutas:siis esinelik ju johhaidiiviplala kirjutas:Naljatilgad vaadake nüüd ise kuidas ja kes on seal top 3 katsel
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Offtopic aga kes vingus mujal foorumis, kui mina virtuaalralli teemal sõna võtsinMilor kirjutas:Huvitav? Kes siin vinguma hakkas?kambuu kirjutas:krt sa oled nagu mingi eit vingud siin. ise suur mees jubaMilor kirjutas:Ott andis Ogierile ära! Kas see võrdlus sobib KidrA`le????
mind lihtsalt huvitas, et kellele ma võin kaasa elada ja keda kellega võrrelda, et mõni teine foorumlane vinguma ei hakkaks?
Ma ei saa aru<?

Aga tagasi ralli juurde nüüd

Diagnoos- Rallisõltlane
-
- II järgu kommentaator