III järgu kommentaator

Mul oleks selline kysimus, et mis te arvate sellest, et kas annab need torud golf 2 sisse mahutada, kui need on olnud eelnevalt samaari sees???
III järgu kommentaator

Golf 1-te annab kindlasti .. aga see toru sul ikka õiges mõõdus ?Driver1 kirjutas:Mul oleks selline kysimus, et mis te arvate sellest, et kas annab need torud golf 2 sisse mahutada, kui need on olnud eelnevalt samaari sees???
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Nohh turvapuuri torul teatud mõõdud .. peakaar peab olema 45 .. ja puur peab olema valmistatud ka kindla joonise kohaselt ja tõmmatud torust ... võta mõni EAL aastaraamat, seat saad vajalikud joonised ja mõõdud.Driver1 kirjutas:MIs mõttes õiges mõõdus??? selles ongi asi et ma mõõtu ei tea aga ma tean et see raam on hetkel samaaris sees ja äkki ta sobib ka golfi ilma suuremate pingutusteta?
III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

III järgu kommentaator

Veelkord annan nõu, ära tee midagi ise, kui pole keevitaja. Tõsisema katuse puhul võib nõrgem keevisõmblus järgi anda ja lahtine toru ots võib teha autos ***** teab mida. Olen kuulnud juhusest, kus mingil eesti rallil... vist tartu kandis kunagi N-liidu ajal, sai kaardilugeja surma, kui poltühendusega toru lahti murdus ja mehel läbi kõri tungis.Driver1 kirjutas:No nii...aga kui saada kuskilt väänatud torud siis võiks ise ju mingi skeemi järgi sisse panna...või kui nyyd kellegil lased panna siis mis maksma läheb selline odavam?
III järgu kommentaator

V järgu kommentaator

III järgu kommentaator