skahar kirjutas:just lõppesid err ak uudised ja mis te arvate mitu sekundit eetriaega sai siis ERC kajastus?
no comments
Mis see hea põhjus oleks selle külaralli kajastamiseks?
eeee...et nagu kaasmaalased euroopa meistrivõistlustel?
Anna andeks aga ei jaga sinu küünilisust ja minu jaoks on asi naljast kaugel.
Ei ole küüniline. Olen pragmaatiline. Selle mõttetu sarja jälgijaid on Eestis arusaadavalt väga vähe ja sestap pole asi väärt eetri raiskamist. Iseasi muidugi kui palju väärib seda eetrit nii mõnigi teine nurgatagune spordiala või amatöörsportlane.
Kui ERR ei kajastaks WRC-sarja, siis oleks põhjust sügavalt kuri olla.
Uudiste eesmärk peaks olema maailma tippspordi ja Eesti sportlaste tegemistest ülevaate andmine. Antud juhul, isegi kui keegi isiklikult ei pea sellest sarjast midagi (Kuidas sa siia teemasse üldse oskasid tulla?), on Euroopa mõistes tegemist suurema meediakajastusega üritusega, kui seda oli EM laskesuusatamises Otepääl.
umm kirjutas:Uudiste eesmärk peaks olema maailma tippspordi ja Eesti sportlaste tegemistest ülevaate andmine. Antud juhul, isegi kui keegi isiklikult ei pea sellest sarjast midagi (Kuidas sa siia teemasse üldse oskasid tulla?), on Euroopa mõistes tegemist suurema meediakajastusega üritusega, kui seda oli EM laskesuusatamises Otepääl.
OK, ehk ma ei väljendunud piisavalt arusaadavalt. On kaks olulist põhjust, miks ERR ei pidanudki seda asja näitama: 1) olematu konkurents 2) olematu publikuhuvi (ehk siis vaatajahuvi). See, kas mind või sind huvitab, ei loe. Kui loeks, siis oleks samapalju õigust kirikabe fännidel kui nad juhutmisi nõuaksid oma mõttemusklite demonstreerimiseks rahvusringhäälingu eetrit. Ja kõnnikepitajatel. Ja kurnimängijatel. Ja nii edasi.
>
0
Viimati muutis Lärri, 08 Veebr 2015, 00:24, muudetud 1 kord kokku.
Boonuseks nö. eetri puudusele, oli tänane eetriaeg ju pikem kui argiselt, näidati ei tea mida kõike
(osa uudiseid oli juba nädala keskel ära). Selle 10-15sek oleks saand sinna kenasti sisse lasta ja mainida, et meite ekipaaž on ralli teisel kohal hetkel...
Olgugi, et Latgalide etapp on selline mannetu (kui kõrvutada meite RE-ga:), aga siiski se ei saa olla vabandus, kui ikkagi ollakse rahvusvahelisel areenil.
Ma lähen rahunen maha ja homme, täna elame poistele kaasa ikkagi.
Keegi võiks jah, Plangile hommikul nii 7 ajal helistada küll, mul pole ta numbrit...
ASRT mehhaanikud võiksid homme hommikul šampa pudeli avada suure pauguga kui Siim hotellitoast välja tuleb õigel ajal. Päris koom oleks seda kokkuvõtte videosse panna. Mitte halva pärast aga hea huumor oleks küll.