Just täpselt nii ongiSoulbender kirjutas:Kleepsud on katmata..number juba peal...ilmselt ainult reklaami otstarbel..ehk on auto teisel küljel Evansi number ja nimi. Arvan, et Otile antakse ralliks ikka uuem masin.

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Just täpselt nii ongiSoulbender kirjutas:Kleepsud on katmata..number juba peal...ilmselt ainult reklaami otstarbel..ehk on auto teisel küljel Evansi number ja nimi. Arvan, et Otile antakse ralliks ikka uuem masin.
Pigem nii ongi !Soulbender kirjutas:Kleepsud on katmata..number juba peal...ilmselt ainult reklaami otstarbel..ehk on auto teisel küljel Evansi number ja nimi. Arvan, et Otile antakse ralliks ikka uuem masin.
??? Vaadake ikka ralli lõpptulemust, Montes oli mees 4. kolme Volkswageni taga.MKD kirjutas:Kui Mads Rootsis ka ei suuda konkurentsivõimeline olla, võib mehe maha kanda. Ma usun siiski, et suudab natukene kiirust näidata..
See on juba nagu Hirvoneni kritiseerimine möödunudaastal et on aeglane ja vana aga hooaja üldtabelis oli parim VW kolmiku järel.allar9944 kirjutas:??? Vaadake ikka ralli lõpptulemust, Montes oli mees 4. kolme Volkswageni taga.MKD kirjutas:Kui Mads Rootsis ka ei suuda konkurentsivõimeline olla, võib mehe maha kanda. Ma usun siiski, et suudab natukene kiirust näidata..
Ma eeldan, et tiimi ei huvita see mitu katset võidetakse vaid ikka see mis kohal lõpetatakse ja palju punkte koju tuuakse. (Kuigi Montes ta vist ei sõitnud punktidele)
Täitsa nõus Hirvoneni paralleeliga. Ja usun, et see ka kulmineerub samasuguse põlvepõntsuga tagumikku, mis Madsi aastaks 2016 pensionile lennutab.raulito kirjutas:See on juba nagu Hirvoneni kritiseerimine möödunudaastal et on aeglane ja vana aga hooaja üldtabelis oli parim VW kolmiku järel.allar9944 kirjutas:??? Vaadake ikka ralli lõpptulemust, Montes oli mees 4. kolme Volkswageni taga.MKD kirjutas:Kui Mads Rootsis ka ei suuda konkurentsivõimeline olla, võib mehe maha kanda. Ma usun siiski, et suudab natukene kiirust näidata..
Ma eeldan, et tiimi ei huvita see mitu katset võidetakse vaid ikka see mis kohal lõpetatakse ja palju punkte koju tuuakse. (Kuigi Montes ta vist ei sõitnud punktidele)
Pole vaja liigselt erutuda ning hakata ketrama seda teemat, et "miks te kritiseerite, mees toob punktid ju koju".. See on rallifoorum ning foorum ongi täpselt see koht, kus selliseid asju arutada. Ma ütlesin väga selgelt, et kui Mads ei suuda Rootsis ka head kiirust näidata, siis kus siis veel.. Selliste kogemustepagasiga mees peaks suutma ikkagi tunduvalt paremat kiirust näidata. Puhtalt protokolli järgi järelduste tegemine on selline .. Järvela ja Leheste rallikommentaaride valdkonda kuuluv jura.jens kirjutas:Sohh... Mõnda sõitjat on hakatud kritiseerima juba enne kui ralli alatagi on jõudnud.
Nõustun täielikult.MKD kirjutas:Pole vaja liigselt erutuda ning hakata ketrama seda teemat, et "miks te kritiseerite, mees toob punktid ju koju".. See on rallifoorum ning foorum ongi täpselt see koht, kus selliseid asju arutada. Ma ütlesin väga selgelt, et kui Mads ei suuda Rootsis ka head kiirust näidata, siis kus siis veel.. Selliste kogemustepagasiga mees peaks suutma ikkagi tunduvalt paremat kiirust näidata. Puhtalt protokolli järgi järelduste tegemine on selline .. Järvela ja Leheste rallikommentaaride valdkonda kuuluv jura.jens kirjutas:Sohh... Mõnda sõitjat on hakatud kritiseerima juba enne kui ralli alatagi on jõudnud.
Mees võis ju neljas olla kohe peale Volkswageneid, kuid kas tema kiirus väljendub neljandas kohas, selles ma kahtlen sügavalt. Mulle lihtsalt ei meeldi mehed, kes koguaeg ning pidevalt veavad ralli ajal mingit vinguviiulit, küll on seadistus vale ning on autol mingi müstiline kotermann, mis kiiresti sõita ei lase. Olen nõus, et neljas on hea koht, kuid ta saavutas selle neljanda koha pigem tänu teiste ebaõnnele, kui oma kiirusele..
Täiesti mõttetu fakt. Enamus aastaid on Montes teine koht sama palju võitjale kaotanud.Kolin kirjutas:Montes neljas koht koatas võitjale 2:43,6.
Mida kõrgemad on vallid, seda raskem on sealt tagasi rajale saada.Kolin kirjutas:Mida rohkem lund seda parem on see Tänakule. Tänu uuele stardijärjekorra reeglile saab Ott sootsalt positsioonilt kaks päeva startida.