Kuna teema on muutunud üsna aktuaalseks ja kusagilt teiste teemade seest on raske leida vastuseid küsimustele, siis teen siia eraldi teema.
Olen ka esimene küsija :
Ma saan aru, et 5 EUR maksab 30-ne päevane kasutamise õigus. Seega kui ma ostan endale Rootsi Ralliks kasutamisõiguse 11.02.2015, siis kas ma saan jälgida sama raha eest ka 05.03 - 08.03.2015 toimuvat Mehhiko Rallit ... või tuleb ikkagi igaks ralliks uus "pilet" osta?
>
0
Viimati muutis Milor, 12 Jaan 2019, 00:39, muudetud 1 kord kokku.
Kuna teema on muutunud üsna aktuaalseks ja kusagilt teiste teemade seest on raske leida vastuseid küsimustele, siis teen siia eraldi teema.
Olen ka esimene küsija :
Ma saan aru, et 5 EUR maksab 30-ne päevane kasutamis õigus. Seega kui ma ostan endale Rootsi Ralliks kasutamisõiguse 11.02.2015, siis kas ma saan jälgida sama raha eest ka 05.03 - 08.03.2015 toimuvat Mehhiko Rallit ... või tuleb ikkagi igaks ralliks uus "pilet" osta?
Peaks nagu saama kui on ühe kuine pakett 5 euri. Vastasel juhul on tegemist pettusega
Noo ikka kuu kestab 30-31 päeva jah. Seal muidu see ka, et kui kuskilt mingit linnukest ära ei võta, siis hakkab automaatselt "piletit" uuendama kuu lõpus. Jälgige hoolega!
Aga 5 euri kuus - see ei tohiks ju küll kedagi rikkamaks ega väga vaesemaks teha. Klubis 1 kokteil
Aga mõelda, mitu koksi ühe õhtu jooksul ostad ...... Igal juhul tasub ennast see PLUSS ära.
Tann kirjutas:Aga 5 euri kuus - see ei tohiks ju küll kedagi rikkamaks ega väga vaesemaks teha. Klubis 1 kokteil
Aga mõelda, mitu koksi ühe õhtu jooksul ostad ...... Igal juhul tasub ennast see PLUSS ära.
Kindlasti tasub. Live katsed on ikka väga hea kvaliteediga. Ja loodame, et asi areneb veel edasi ka ja võimalusi tuleb järjest juurde.
>
0
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Tegin aasta alguses sooduskoodiga terveks aastaks ära, pole eriline summa mille üle juurelda.
Saab korralikku pilti kui on otseülekanded ja ei pea jantima, et kust ja kuidas näeb.
Lisaks muidugi kõik muud asjad.
Ma olen WRC+ kasutanud sellest ajast, kui ta avalikustati ning siiani võib tõesti rahule jääda, kohati on stabiilsusega probleeme ning "vidinaid", näiteks splitid sealsamas keskkonnas, võiks rohkem olla aga küllap needki tulevad. Viie euro eest kuus on see enam, kui küll. Juba ainuüksi HD otseülekannete, kokkuvõtete ning muude "erisaadete" eest tasub see raha end ära, muu sinna juurde on boonus
Kolin kirjutas:Kas selle plussi hankimiseks peab olema krediitkaart või saab ka panga ülekandega seda soetada?
Kuidas seal splittid töötava?
Accepted payment method online is Credit Card (Visa/Mastercard/American Express).
Purchases within the official WRC App are possible via Apple iTunes Store or Google Play Store.
minu teada saab ka paypaliga nüüd maksta.
splitte nad katsetasid kahel viimasel katsel Monte-Carlos, viimasel töötasid häst, eelviimasel oli alguses natuke segane aga eks alguse värk.
Märgin ära, et Swedil on olemas Deebet Pluss kaart, mis on olemuselt deebet, kuid internetis saab kasutada kui krediitkaarti. Broneeringud, piletid jne. Sealhulgas ka WRC+
Kolin kirjutas:Kas selle plussi hankimiseks peab olema krediitkaart või saab ka panga ülekandega seda soetada?
Kuidas seal splittid töötava?
Accepted payment method online is Credit Card (Visa/Mastercard/American Express).
Purchases within the official WRC App are possible via Apple iTunes Store or Google Play Store.
minu teada saab ka paypaliga nüüd maksta.
splitte nad katsetasid kahel viimasel katsel Monte-Carlos, viimasel töötasid häst, eelviimasel oli alguses natuke segane aga eks alguse värk.
Märgin ära, et Swedil on olemas Deebet Pluss kaart, mis on olemuselt deebet, kuid internetis saab kasutada kui krediitkaarti. Broneeringud, piletid jne. Sealhulgas ka WRC+
tean jah, endal on see sama kaart, kiidan. ma ei tea täpselt mis Kolinil on
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Kolin kirjutas:No siis jääb mule soetamata see +. mina omale küll nüüd mingit krediitkaarti sellepärast tegema ei hakka. Ei taha olla panga eest võlglane.
Tegemist ei ole mitte konkreetselt krediitkaardiga, vaid nö tavalise pangakaartiga, millele teller soovi korral lisab krediitkaardi võimaluse. Mina tegin selle omale ja väga mugav on näiteks ebayst asju osta, kui paypal konto olemas. WRC+ süsteemis toimiks ilmselt ka.
Kolin kirjutas:No siis jääb mule soetamata see +. mina omale küll nüüd mingit krediitkaarti sellepärast tegema ei hakka. Ei taha olla panga eest võlglane.