Hea tähelepanek! Olen ka ise selle peale mõelnud. Niimoodi segapudru kokku keetes, kaotab video minu jaoks kvaliteedist kõvasti ja vaatamine võib jääda kõvasti lühikesemaks kui video kogupikkus on. Sooviks näha kas ühte kohta või vähemalt sõitjaid mingis järjestuses aga enamus on mingi täielik pudru ja kapsad. Sellepärast on testi videosid teinekord rahulikum vaadata kui pole mitme koha vahel tõmblemist.mcwax kirjutas: Mulle kui videovõhikule tunduks küll ääretult loogiline, et videos oleks kas:
1 - ühe koha pealt läbimise järjekorras kõik masinad (annaks meeldiva võrdluse kuidas keegi sõidab), siis järgmise koha pealt, jne.
2 - ühe mehe sõit kõikidest kohtadest (hea neile kes mingi kindla mehe sõitu soovivad jälgida), siis järgmise mehe sõit samamoodi, jne.
Meie videomeistrid - oskab keegi seletada, miks pannakse kõik niimoodi läbisegi nagu pudru ja kapsad? Isegi tehniliselt peaks olema ju lihtsam samast kohast võetud videos järjest tulnud masinad ka niimoodi videosse laduda?
Kõige hullem, mida teha annab muidugi, on WRC videole muusika taustaks panna. Need videod jäävad mul tavaliselt 2-3 sekundi pikkuseks vaatamiseks. Muusika pärast olen loobunud ka ühe eestlase rallimehe videode vaatamisest. Igasugu aegluubis kaadrid on ka out. Siin foorumis palju kiidetud bestofrallylive videod jäävad ka 3 sekundi pikkuseks, sest seal on kõik eelnevalt mainitud miinused