83. Rallye Monte Carlo 2015
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: 83. Rallye Monte Carlo 2015
Teise päeva teema on meil eraldi
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
hallooooo
Man and machine against mother nature!!!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Ära nüüd imelikuks ka kätte ära mine. Tõde on valus kuulata aga tuleks võtta seda kui mees, mitte hakata mingit postitamise sisu postitamise ajaga seostama, nagu seal oleks mingi seos. Sinu 1.55 võib olla vabalt minu 20.55 aga selle peale ei jõudnud vast mõelda ?Lärri kirjutas:Ma alguses lugesin ja arvasin, et sinuga on mingi õnnetus juhtunud. Aga siis märkasin, et oled kirjutanud reede öösel kell 1.55 ... Saan aru ja annan andeks, eks sul ole endal ka hommikul halb kui ise uuesti loed.KidrA kirjutas:Kommenteerimast keeldumine on inimlik.Lärri kirjutas:Mina nimetasin jah teda preiliks kommentaaridest keeldumise tõttu. Ja jään selles osas enda juurde. Aga ropendamist samuti heaks ei kiida.
Ja mis puudutab teistele teele sihilikult lume kandmist, siis selle eest ei saa teda ka hukka mõista - kui kodanik sellise tegevusega ise kõige kiirema katseaja sõitis, siis tuleb au anda.
Siiski peaks praeguse asjade käigu juures tunnistama, et Loeb on klass omaette. Meeldib ta või ei meeldi, teised on tema kõrval õpipoisid.
Lume teele kandmises mina nii kindel poleks. Seal võis olla tegu ka Ogierile omapärase musta huumoriga. Isegi kui ta seda tegi siis Monte kitsastel teedel ja kui Loeb on stardinimekirjas nii palju tagapool, ei näeks selles erilist mõtet. Aga võimalusel kui sellega ei kaotaks ise aega, miks ka mitte sõita nagu Kubica.
Loeb võitis viimati Ogieri 2 aastat tagasi. Kui see on sinu jaoks klass omaette olemist siis soovitan reaalsusse tagasi tulla. Klass omaette olemist lõppes juba aastal 2011 kui Ogier hakkas Loebi ees rallivõite ära võtma.
[/quote]KidrA kirjutas:Ära nüüd imelikuks ka kätte ära mine. Tõde on valus kuulata aga tuleks võtta seda kui mees, mitte hakata mingit postitamise sisu postitamise ajaga seostama, nagu seal oleks mingi seos. Sinu 1.55 võib olla vabalt minu 20.55 aga selle peale ei jõudnud vast mõelda ?
Tibuke, selles ju häda ongi, et su postitusel ei olnud mingit sisu

Sina: kommenteerimast keeldumine on inimlik.
Mina: väitsin, et "preili Ogier". Kas preilid ei ole siis sinu jaoks inimesed või? Mõtle nüüd ikka enne kui ütled…
Sina: Ogier lume rajale kandmine oli OK.
Mina: palun loe mu algne postitus uuesti, seda ma ju väitsingi. Millest sa aru ei saanud?
Sina: Loeb ei ole klass omaette.
Mina: kui pensionär, kes eelmisel hooajal enam ühtki rallit kaasa ei teinud, tuleb ja lambist lüpsab väidetavalt maailma parima ralliauto roolis olevaid maailma parimaid piloote, siis … ? Oskad ehk kedagi samaväärset siia kõrvale tuua?
Nüüd võta peale ja kirjuta kolm lehekülge või rohkem. Ja ütle nagu jaksad, sest viimase sõna jätan lahkesti sulle

Crash Serderidis & close call Lo Fiego Rallye Monte-Carlo 2015
https://www.youtube.com/watch?v=woAN4zJ ... Jm1_g#t=13
https://www.youtube.com/watch?v=woAN4zJ ... Jm1_g#t=13