83. Rallye Monte Carlo 2015 III päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: 83. Rallye Monte Carlo 2015 III päev
Sõitja nime all live mapsis kust saad vaadata ka katse lõppaegasid ja üldseisu. SInna üks kellake juurde lisandunud.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Mis rehvid kellelgi all üldse on, Otil on 4 softi ja 2ss vist?
Huvitav tahtsin WRC+ sisselogida ja tuleb selline kiri "Unfortunately, due to existing rights obligations, the WRC+ services are currently not available in your country. Please leave your E-Mail address and we will inform you as soon as circumstances change."
Kas keegi oskab aidata?
Kas keegi oskab aidata?
Ralli võib vahest kah teine elu eesmärk olla
Mis riigis sa viibi antud hetkel?kaits kirjutas:Huvitav tahtsin WRC+ sisselogida ja tuleb selline kiri "Unfortunately, due to existing rights obligations, the WRC+ services are currently not available in your country. Please leave your E-Mail address and we will inform you as soon as circumstances change."
Kas keegi oskab aidata?
Eesti, Tallinn, Nõmmemuhk kirjutas:Mis riigis sa viibi antud hetkel?kaits kirjutas:Huvitav tahtsin WRC+ sisselogida ja tuleb selline kiri "Unfortunately, due to existing rights obligations, the WRC+ services are currently not available in your country. Please leave your E-Mail address and we will inform you as soon as circumstances change."
Kas keegi oskab aidata?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Ei leia seda kellakest, ainutl viis buttonit SEADED, KATSEAEG, ÜLD, FSCREEN ja INFOsoca kirjutas:Sõitja nime all live mapsis kust saad vaadata ka katse lõppaegasid ja üldseisu. SInna üks kellake juurde lisandunud.
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
hmm. proovi arvutile resa teha või midagi. ilmselt jebib ip-aadressiga. alustuseks võid ka brauseri lihtsalt kinni panna. see plus peaks nüüd ikka pea kõikides euroopa riikides töötama ma olen aru saanud. teleõigusi arvestades siis.kaits kirjutas:Eesti, Tallinn, Nõmmemuhk kirjutas:Mis riigis sa viibi antud hetkel?kaits kirjutas:Huvitav tahtsin WRC+ sisselogida ja tuleb selline kiri "Unfortunately, due to existing rights obligations, the WRC+ services are currently not available in your country. Please leave your E-Mail address and we will inform you as soon as circumstances change."
Kas keegi oskab aidata?
Info nupu kõrval peaks see olema.Mistral kirjutas:Ei leia seda kellakest, ainutl viis buttonit SEADED, KATSEAEG, ÜLD, FSCREEN ja INFOsoca kirjutas:Sõitja nime all live mapsis kust saad vaadata ka katse lõppaegasid ja üldseisu. SInna üks kellake juurde lisandunud.
Ogier: 3 Super soft + 2 soft Latvala: 4 SS + 2S Mikkelsen: 3 SS + 2S Tanak: 4S + 2SS Evans: 4SS + 2S Hyudai/Citroen: 6sDivine kirjutas:Mis rehvid kellelgi all üldse on, Otil on 4 softi ja 2ss vist?
Malcolm Wilson ütles WRC ralliraadiole, et hoolimata probleemidest, ei oodanud ta Tänakult ja Evansilt nii head sõitu.
Viimati muutis randos, 25 Jaan 2015, 11:30, muudetud 1 kord kokku.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Nagu näha seal tühjusruus kirjutas:Info nupu kõrval peaks see olema.Mistral kirjutas:Ei leia seda kellakest, ainutl viis buttonit SEADED, KATSEAEG, ÜLD, FSCREEN ja INFOsoca kirjutas:Sõitja nime all live mapsis kust saad vaadata ka katse lõppaegasid ja üldseisu. SInna üks kellake juurde lisandunud.
- Manused
-
- Capture.JPG (15.48 KiB) Vaadatud 4656 korda
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Eesti, Tallinn, Nõmme[/quote]
hmm. proovi arvutile resa teha või midagi. ilmselt jebib ip-aadressiga. alustuseks võid ka brauseri lihtsalt kinni panna. see plus peaks nüüd ikka pea kõikides euroopa riikides töötama ma olen aru saanud. teleõigusi arvestades siis.[/quote]
Ei mõju restart ei Firefoxile ega explorerile
hmm. proovi arvutile resa teha või midagi. ilmselt jebib ip-aadressiga. alustuseks võid ka brauseri lihtsalt kinni panna. see plus peaks nüüd ikka pea kõikides euroopa riikides töötama ma olen aru saanud. teleõigusi arvestades siis.[/quote]
Ei mõju restart ei Firefoxile ega explorerile
hmm. proovi arvutile resa teha või midagi. ilmselt jebib ip-aadressiga. alustuseks võid ka brauseri lihtsalt kinni panna. see plus peaks nüüd ikka pea kõikides euroopa riikides töötama ma olen aru saanud. teleõigusi arvestades siis.[/quote]kaits kirjutas:Eesti, Tallinn, Nõmme
Ei mõju restart ei Firefoxile ega explorerile[/quote]
aga mobiilist laseb lehele wrcplus.com ligi? kahtlane probleem muidugi. võid nenile kirja saata, aga vaevalt sealt täna vastu saad. mobiiliga peaks asi toimima ikkagi.
JONATHAN HIRSCHI sõitis samas kurvis välja kus Tänak
https://www.youtube.com/watch?v=r8THr0o ... Jm1_g#t=16
Proovi ka brauseri küpsise kustutamisega.
Minu kirjale vastasid päris kiirestri kui parooli uuesti küsimine ei toiminud.
Minu kirjale vastasid päris kiirestri kui parooli uuesti küsimine ei toiminud.
-
- Rallifoorum 24/7
Äkki ka browseris asi, mul on chrome ja töötab kõik veatult, firefox ju kipub liiga palju ära blokkima, vähemalt vanasti mingi 10 aastat tagasi kui seda viimati kasutasin 

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Hakkasin mõtlema, et kui Ott on praegu 19 kohal, siis kas ta PS katse pilti saabki sisse? Kuidas PS katsel stardijärjekord seatakse?
Neil pole aega regroupi teha, sama järjestusega tullakse.aix kirjutas:Hakkasin mõtlema, et kui Ott on praegu 19 kohal, siis kas ta PS katse pilti saabki sisse? Kuidas PS katsel stardijärjekord seatakse?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Läks ikka kõvasti õnnelikumalt ja sai ise kohe välja. Oleks a 10 meetrit hiljem läinud siis oleks samas augus ku Tänak oli.(Jan) kirjutas:JONATHAN HIRSCHI sõitis samas kurvis välja kus Tänak
Oleks meie mees ka nii kohe välja saanud siis ....
Aga oleks ei maksa midagi
Viimati muutis viplala, 25 Jaan 2015, 11:43, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
Praegu mahtusid küll kõik wrc masinad pilti pluss isegi mõned wrc2 masinad, aga eks näha. Powerile minnake vist jah jälle hetke üldjärjestuse järgi.aix kirjutas:Hakkasin mõtlema, et kui Ott on praegu 19 kohal, siis kas ta PS katse pilti saabki sisse? Kuidas PS katsel stardijärjekord seatakse?
Ott tegi vea, et peal hoidis gaasi, sõitis ennast sügavamale sisse hoopis, Portugalis 2012, tegi sama vea.viplala kirjutas:Läks ikka kõvasti õnnelikumalt ja sai ise kohe välja. Oleks a 10 meetrit hiljem läinud siis oleks samas augus ku Tänak oli.(Jan) kirjutas:JONATHAN HIRSCHI sõitis samas kurvis välja kus Tänak
Oleks meie mees ka nii kohe välja saanud siis ....
Aga oleks ei maksa midagi