Rallye Monte Carlo 2015 II päev
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rallye Monte Carlo 2015 II päev
Wilson tundub rahulik. Natuke pettunud selles aga rahul Oti lähenemisega kogu rallile ja ütles et Ott hakkas pingutama kui kõik tundus sujuv ja et tähtis on kogemus sellelt rallilt ja lõpetamine. Pigem positiivne kui pettunud.
kas keegi saaks palun uuesti servicepargi kaamera lingi panna. ei leia..
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
papa W loeb raha - niikui nägi et väga palju $$$ ei kulugi taastamisele, siis läks tuju kohe rõõmsamaks:)
ärge väga tõsiselt võtke, se mu oma kiiks papa W suhtes
ärge väga tõsiselt võtke, se mu oma kiiks papa W suhtes
AutoralliSuurSõber
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kuldari süü, tema ju gravel crew-s.Divine kirjutas:Vähemalt seekord ei olnud Raigo süü.

Zigz kirjutas:Kuldari süü, tema ju gravel crew-s.Divine kirjutas:Vähemalt seekord ei olnud Raigo süü.

Keegi peab ikka alati süüdi olema?
Raadiost tuleb segast juttu Otti auto kohta. Loodame, et ikka jätkab.
Becsy küsis üle. Kurvi taga või peal oli kruusa millest ta ei olnud teadlik ja ei suutnud õiget joont tagasi saada ja vajus välja. Kohe peaks Ott Services LIVE tulema.
Krt Ogier jälle lõikas nii seest, et loopis mingit p*ska teele ja Ott oli ohver.Timur_P kirjutas:Zigz kirjutas:Kuldari süü, tema ju gravel crew-s.Divine kirjutas:Vähemalt seekord ei olnud Raigo süü.![]()
![]()
Keegi peab ikka alati süüdi olema?

***** see Kuldar igale poole ette jääb ja p*rse keerab. Kaardilugejana ei saanud hakkama ja nüüd ei saa gravel crew'na ka. Ei saa usaldada ikka seda meest!
See, Kuldari süüdistamine on küll ikka totaalne ulme. Kas gravelcrew peab lisaks reaalsele katse info edastamisele ka ennustamisega tegelema, et missugune võib see konkreetne kurv peale 13ndat masinat olla? Ulme tekst.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Kui keegi peab kindlasti süüdi olema, siis ma vaataks Savisaare poole. Väidetavalt pidi olema, juba ammusest ajast, valitsuse määrus, mis ütleb, et kõiges on süüdi Savisaar. 

Ja kusjuures peabki.Strike kirjutas:See, Kuldari süüdistamine on küll ikka totaalne ulme. Kas gravelcrew peab lisaks reaalsele katse info edastamisele ka ennustamisega tegelema, et missugune võib see konkreetne kurv peale 13ndat masinat olla? Ulme tekst.
süüdistada ei ole siin kedagi.Timur_P kirjutas:Kui keegi peab kindlasti süüdi olema, siis ma vaataks Savisaare poole. Väidetavalt pidi olema, juba ammusest ajast, valitsuse määrus, mis ütleb, et kõiges on süüdi Savisaar.
-
- Rallifoorum 24/7
Keegi on alati süüdi, auto ise teelt välja ei sõida. Kuldari süüdistamine on kõige mõtetum, nemad ainult annavad teada katse oludest, sõidukiiruse valib juht ja raigo süüdistamine samamoodi, ega Raigo üksi legendi kirjuta, ikka koos Otiga. Nii, et tehke omad järeldused kes süüdi või mitte.
-
- Rallifoorum 24/7

Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Ma võin selle süükoorma enda peale ka võtta. Pole hullu midagi..
Söörlöne!