Vaadates katsete arvu proportsionaalselt, proovime Montes esialgu nii, et teise ja kolmanda päeva kokku mahutada?
Kui ka laupäev liiga "pikale venib", saame ka pühapäeva eraldi teha...
Postitusi saaks ka oluliselt vähendada kui tekkiks "Like" nupp ja "Unlike" nupp sest neid postitusi on tõenäoliselt igas teemas krt kui palju. Kiitust tahaks ju jagada tublidele ja samuti headele ideedele kaasa kummardada
kala kirjutas:Postitusi saaks ka oluliselt vähendada kui tekkiks "Like" nupp ja "Unlike" nupp sest neid postitusi on tõenäoliselt igas teemas krt kui palju. Kiitust tahaks ju jagada tublidele ja samuti headele ideedele kaasa kummardada
Ei maksa nüüd väga mugavaks ikka minna nende like ja unlikedega .
Räägi ikka rahvaga!
Igati nõus,et päevad eraldi.
Kuna aegajal jõuan arvuti taha harva siis on hea järgi lugeda emotsioone infokilde,tulemusi jne.
Meedia lahutamist ka ei poolda.Kui tead mis päeval miskis sündmus oli siis ju ka eraldi päevade järgi lihtsam leida.
Vot selles ongi jama, et teisel või kolmandal päeval pead juba mitut teemat jälgima korraga. Siis kui pannakse üles eelmise ja üleeelmise päeva videosid või pilte varasematesse teemadesse.
Silwer kirjutas:Vot selles ongi jama, et teisel või kolmandal päeval pead juba mitut teemat jälgima korraga. Siis kui pannakse üles eelmise ja üleeelmise päeva videosid või pilte varasematesse teemadesse.
See ju märksa lihtsam kui lapata läbi a50 lk.
Eraldi meedia teema vähendaks minu jaoks (aegajalt loen tagantjärgi päeva sündmusi läbi)atraktiivsust.
Strike kirjutas:Soca, see, et Kolinil juba Rootsi päevateema tehtud, see ei loe ju. Saab teha uue teema Monte 3.päev, kui vaja ma võin selle ise ka ära teha, peaasi, et sellega nõus oldaks.
Loomulikult minu rootsi teema võib ju teha esimese päeva teemaks. Kaks päeva veel juurde teha pole probleem.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Huvitav - Evans ja Tänak seekord täitsa erinevate rehvidega.
Aga ma ei saa aru - Montes on ju rehvivalik imelihtne - pane samad mis Loeb, ma ei mäleta, et Loeb oleks kunagi rehviga alt läinud