WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
WRC 3
No nii kõik PS 2 omanikud. Varsti saabub see õnne päev, kui me saame mängida järjekordset Evolution Studios WRC mängu sedakorda juba numbriga 3.
Lisan siia lingi, kus saab vaadata pilte.
Markko ja Duval on kord ühe kord teise disainiga eks siis mängus saab näha, mis värvides autod meestel.
Ja veel servis, start jne.. tundub, et asi on kõvasti edasi arenenud.
http://www.evos.net/
Lisan siia lingi, kus saab vaadata pilte.
Markko ja Duval on kord ühe kord teise disainiga eks siis mängus saab näha, mis värvides autod meestel.
Ja veel servis, start jne.. tundub, et asi on kõvasti edasi arenenud.
http://www.evos.net/
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
krt, PC-le oleks sellist mängu vaja GRRRR
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Colin 4 pole veel proovinud. Kuidas tundub teile kes seda juba proovinud on näit. erinevus CMR3? WRC 3 jaoks aga on raha eraldatud juba minu säästudest
Kui see vaid müüki tuleks. Kui nüüd u. arvata siis on see mäng tulemas meile müüki u. dets. alguses. Arvan, et see mäng oma eelkäiale kuidagi alla ei jää ja on kindlasti parim rallimäng taaskord.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
CMR 4 on CMR 3-ega suht sarnane mäng isegi rajad kattuvad kui neid teistpidi sõita. Autade lagunemine on küll vingemaks tehtud. Ainus pluss on see, et saad mm-i kahekesi sõita nii 4 wd-l kui ka 2 wd-l. Autode seadistuse võimalused on ka paremad kui CMR 3-mel. Juhitavus on sama nagu neil CMR-del ikka autod ujuvad ja ei ole stabiilsed. Kokkuvõttes ei ole see mäng seda raha väärt.Strike kirjutas:Colin 4 pole veel proovinud. Kuidas tundub teile kes seda juba proovinud on näit. erinevus CMR3?
See puhtalt minu arvamus

Aga kui nüüd rääkida WRC 2 Extreamist ja väljadulevast WRC 3-est siis paremat rallimängu vist ei tehtagi kui need on. Need mängud on ikka tase omaette

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Aga kui nüüd rääkida WRC 2 Extreamist ja välja tulevast WRC 3-est siis paremat rallimängu vist ei tehtagi kui need on. Need mängud on ikka tase omaette
100% nõus selle väitega. WRC II Extreme sellest mängust lihtsalt pole võimalik ära tüdineda. Ja WRC 3 arvustusi lugedes tekib küll selline tunne, et krt miks see juba siin pole müügil.
Muide Colin kas Expert tasemega suudad võita kõik rallid WRCII?
100% nõus selle väitega. WRC II Extreme sellest mängust lihtsalt pole võimalik ära tüdineda. Ja WRC 3 arvustusi lugedes tekib küll selline tunne, et krt miks see juba siin pole müügil.
Muide Colin kas Expert tasemega suudad võita kõik rallid WRCII?
Viimati muutis Strike, 28 Juul 2004, 14:22, muudetud 1 kord kokku.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Kontakt:
Olen üksikuid rallisid proovinud nt. Soome ,Hispaania ja Austraalia. Nendest kaks ma suutsin küll võita.Strike kirjutas: Muide Colin kas Expert tasemega suudad võita kõik rallid WRCII?

Ma mängin puldiga ja olen proovinud ka rooli ja pedaalidega. Ütleme nii, et mulle meeldib puldiga rohkem. Rooli ja pedaalidega läheb kuidagi see juhitavus väga ebareaalseks vahepeal.tommi kirjutas:Nii soetasin endale ka PS2-e, nüüd mälukaarti ja rooli vaja... selle puldiga ei ole võimalik rallit mängida ju, igatahes WRC II Extreme meeldib mulle rohkem kui cmr3
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kolin - "Soome tuli ikka ülinapilt alla seki kuna ei leidnud õiget seadet"?
Mis tasemega sa soomes napilt võitsid? Ma võidan soomes expert tasemega hea õnne korral 2 minutiga, kui veic kehvem ralli siis 1-1.30
Küpros, Kenya, Argentiina mu jaoks rasked. Olen seal max poodiumi 3ndale astmele jõudnud. Autodest olen vist kõik läbi proovinu ja seadistuste kohta igal rallil mul nö. oma setup raamat koostatud
Soomes on kõige parem auto sõita Subaru.
Mul on võidetud experdiga hooaeg 14 etapist 10 ralli võitu.
Ma olen ka koos sõpradega hooaega mänginud expert tasemega lõpetasime hooaja 1 punktise vahega. See oli tegija sekund sekundis sõita.
Mis tasemega sa soomes napilt võitsid? Ma võidan soomes expert tasemega hea õnne korral 2 minutiga, kui veic kehvem ralli siis 1-1.30
Küpros, Kenya, Argentiina mu jaoks rasked. Olen seal max poodiumi 3ndale astmele jõudnud. Autodest olen vist kõik läbi proovinu ja seadistuste kohta igal rallil mul nö. oma setup raamat koostatud

Soomes on kõige parem auto sõita Subaru.
Mul on võidetud experdiga hooaeg 14 etapist 10 ralli võitu.
Ma olen ka koos sõpradega hooaega mänginud expert tasemega lõpetasime hooaja 1 punktise vahega. See oli tegija sekund sekundis sõita.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Kontakt:
Siis oled sa päris kõva tegija. Need rallid millest ma kirjutasin sõitsin Experdiga.Strike kirjutas:Kolin - "Soome tuli ikka ülinapilt alla seki kuna ei leidnud õiget seadet"?
Küpros, Kenya, Argentiina mu jaoks rasked. Olen seal max poodiumi .

Selles on sul õigus Soomes sõitmiseks on Subaru kõge parem auto
Kõvaks tegijaks ennast eriti ei pea lihtsalt kuidagi hästi tuleb mõni ralli välja
Unepealt tean juba näit Rootsis, et mis seal kiirese kurvi sisselõigates ees ootab ja Soomes et kuhu poole mingi hüpe kannab ja kuidas hüppese minna jne..
Soome,Inglismaa,Rootsi,Austraalia, Monte ja San Remo need on kindlad lemmikud.Eks harjutamine teeb meistriks.
Subaruga suutsin ka kõige rohkme etapivõite koguda 10.
Citroeniga sain vist 8 ja Fordiga on hetkel hooaeg pooleli. Medium tasemega võitsin Fordiga kõik.

Subaruga suutsin ka kõige rohkme etapivõite koguda 10.
Citroeniga sain vist 8 ja Fordiga on hetkel hooaeg pooleli. Medium tasemega võitsin Fordiga kõik.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P