Ford lahkub WRC-st?
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Delfi t6lge artiklist:
Fordi WRC programmi koordineeriva M-Sporti juht Malcolm Wilson kinnitas, et kui autotootja peaks WRCs osalemisest loobuma, siis ei jaguks ka M-Sportil raha sarjas jätkamiseks.
M-Sportil on küll olemas autod, personal ja vajalik varustus, kuid on praktiliselt võimatu leida sponsorit, kellel oleks välja käia Fordilt saadava toetusega võrdväärne summa. Wilson kinnitas, et M-Sport jätkab tegevust kindlasti ka 2004. aastal, kuid Fordi loobumise korral vaid teenusepakkujana. Wilson ei olnud nõus kinnitama ka noorte soomlaste Mikko Hirvoneni ja Jari-Matti Latvala saatust 2004. aastaks.
Ford on juba kuid lükanud edasi otsust WRC jätkamise osas ning otsust ei olda langetatud senini vaatamata kahele kõrgetasemelisele kohtumisele M-Sporti ja autotootja esindajate vahel. Fordil on 2004. aastaks lepingud nii M-Sporti, Markko Märtini, Francois Duvali kui ka meeskonna sponsori BPga.
Olen mures, kuid ei mõtle sellele, et me 2004. aastal rallidel ei osale, lausus Wilson. Ka Fordilt nõusoleku saades ootavad meid ees muudatused. Usun, et Markko ja Francois on võimelised tulema maailmameistriteks ning meil on olemas infrastruktuur selle teostamiseks.
Fordi WRC programmi koordineeriva M-Sporti juht Malcolm Wilson kinnitas, et kui autotootja peaks WRCs osalemisest loobuma, siis ei jaguks ka M-Sportil raha sarjas jätkamiseks.
M-Sportil on küll olemas autod, personal ja vajalik varustus, kuid on praktiliselt võimatu leida sponsorit, kellel oleks välja käia Fordilt saadava toetusega võrdväärne summa. Wilson kinnitas, et M-Sport jätkab tegevust kindlasti ka 2004. aastal, kuid Fordi loobumise korral vaid teenusepakkujana. Wilson ei olnud nõus kinnitama ka noorte soomlaste Mikko Hirvoneni ja Jari-Matti Latvala saatust 2004. aastaks.
Ford on juba kuid lükanud edasi otsust WRC jätkamise osas ning otsust ei olda langetatud senini vaatamata kahele kõrgetasemelisele kohtumisele M-Sporti ja autotootja esindajate vahel. Fordil on 2004. aastaks lepingud nii M-Sporti, Markko Märtini, Francois Duvali kui ka meeskonna sponsori BPga.
Olen mures, kuid ei mõtle sellele, et me 2004. aastal rallidel ei osale, lausus Wilson. Ka Fordilt nõusoleku saades ootavad meid ees muudatused. Usun, et Markko ja Francois on võimelised tulema maailmameistriteks ning meil on olemas infrastruktuur selle teostamiseks.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
No lepingutest pole mõtet rääkida, kuna need on üldiselt nii tehtud, et lõpetada saab ka ennetähtaegselt.Frank kirjutas:Klege, minu mäletamist mööda on Hirvonenil ju 2+3 leping.
Loodaks, et Ford kärbib kuskilt mitte vajalikult alalt ja siis suunab need summad M-Spordi arvele (Nii palju kui vaja loomulikult). Ei tea kas see nüüd nii moodi lõppeb nagu Hyundai'ga
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kas üldse on võimalik, et Fordi lahkudes M-Spordi tagant, tuleksid asemele Lukoil ja EOS. Ma ei mõtle rahalisi võimalusi, vaid soovi aidata meie tippsõitjat. EOS on vähemalt minu jaoks olnud üks väga positiivse imagoga firma, kes justkui toetab õiges kohas õigel hetkel ja tänutundest. Kuigi jah selle ringraja Marko toetamisega astus ta minusilmis ämbrisse.See oli minu isiklik arvamus.
http://www.btinternet.com/~aaron.edward ... xpand.html
Siin video Hirvose avariist Walesi ralli esimesel päeval. Ei saagi aru täpselt, millest viga tekkis. Tundub nagu vasakul oleks mingi känd või kivi tagumisele rattale ette jäänud ja seetõttu muutis auto sõidusuunda.
Siin video Hirvose avariist Walesi ralli esimesel päeval. Ei saagi aru täpselt, millest viga tekkis. Tundub nagu vasakul oleks mingi känd või kivi tagumisele rattale ette jäänud ja seetõttu muutis auto sõidusuunda.
Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
aix
Tänane õhtuleht kirjutab, et poolikut võistlemist nagu teeb skoda ei tule.
Ford kas osaleb terves sarjas, või ei osale üldse.
Kui sarjast loobutakse, lõpetatakse lepingud praeguste sõitjatega ja nii Markkost kui Duvalist saavad n.ö. vabaagendid.
Polnud iga tahes just kõige julgustavam jutt.
Ford kas osaleb terves sarjas, või ei osale üldse.
Kui sarjast loobutakse, lõpetatakse lepingud praeguste sõitjatega ja nii Markkost kui Duvalist saavad n.ö. vabaagendid.
Polnud iga tahes just kõige julgustavam jutt.
väga nutusex kisub asi ikka, ise lootsin ka vaikimisi et järsku on mingi võimalus siiski peoosse sattuda, lootsin et järsku ikka ostavad rova lepingust vabax, sest rova tase hakkab juba sinna vanameistri taseme poole vajuma ja vaevalt et provera sellele läbi sõrmede vaatama jääb, kuid kui Carlos ytleb et roval juba nii kindel leping alla kirjutatud (et ei saa lepingust vabax osta või kui tulemused langevad pisut nirux- saab teenetest loobuda), siis vist peoosse minek ikkagi välistatud. Kuid ma loodan siiski et peoo on võimeline yhe masina veel kuskilt välja kookima 

-
- Moderaator
- Kontakt:
Delfi pakub, et Ford siiski jätkab ja teatab sellest nädala jooksul, kuid eelarve väheneb 30% võrreldes tänavusega. See põhimõtteliselt tähendab M-sportis olulist kulude kärpimist ja minimaalset testimise programmi.
http://auto.delfi.ee/news/autosport/ral ... id=6669544
http://auto.delfi.ee/news/autosport/ral ... id=6669544