Gustav kirjutas:Pikalt on olnud jutte, et 207 vahetatakse 208 vastu välja - kas sellest ideest on sootuks loobutud või kasutatakse Fiestat ainult MM-il?
208 juba ammu kokku pannud ja nad saaksid juba Saaremaa rallil teda kasutada, aga viimasel hetkel loobusid sellest ideest, kuna 207 tundub palju töökindlam, kui uus auto.
Fiestat nad plaanivad kasutada terve hooajal, ehk siis MM-rallid + mõni teised võistlused, Arctic ja võib-olla rally Estonial.
MKD pidas ilmselt Paddonit silmas. Kuidagi väga optimistlik tundus selles videolõigus tõesti. Järgmisel aastal poodiumile ja ülejärgmisel aastal võite püüdma.
See oli esimene (poolik) hooaeg Paddonile WRC klassis. Raske öelda, palju tal veel arenguruumi on. Aga näiteks Mikkelsen esines sel aastal märgatavalt paremini kui eelmisel. Neuville oli tunduvalt parem pärast oma debüüthooaega (2012). Seega arenguhüpet ei saa välistada. Ilmselt Citroen näeb ka Paddonis midagi, et on ta oma soovilisti lisanud.
elchukakabra kirjutas:MKD pidas ilmselt Paddonit silmas. Kuidagi väga optimistlik tundus selles videolõigus tõesti. Järgmisel aastal poodiumile ja ülejärgmisel aastal võite püüdma.
Pidasin Paddoni silmas jah, Kruuda suudab päris kindlasti WRC2 sarjas poodiumile sõita, hea õnne korral võidugi võtta nagu ta möödunud hooajal näitas. Paddon aga.. ma ei tea, pole suutnud näidata siiani midagi sellist, mis paneks kulmu kergitama - ei kokkuvõttes ega ka ühel kiiruskatsel. Võibolla ma eksin, ühe kiire mehe lisandumine teeks sarjale vaid head.
Mina tahaks, et ta selle võimaluse saaks. Ma usun, et vähemalt üheks-kaheks eredaks sähvatuseks, mis ka finišiga päädivad, on mees võimeline. Vaatamata senisele järjekindlale kräššimisele, vaatamata poolikule jäsemele.
Kui õigesti mäletan, siis uute reeglitena veel järgmisest aastast see, et ralli kahele esimesele päevale starditakse vastavalt MM-punktitabeli seisule ja viimasel päeval ralli pööratud järjestuses. Eelmisel päeval katkestanud ja Rally2 reegli alusel startivad masinad tõstetakse kõige ette. Lisaks muudetakse Rally2 reeglit, et iga katse, mis katkestamise pärast vahele jääb, nende eest saavad meeskonnad varasema 5 minuti asemel trahvi 7 minutit per katse ja viimasel katsel katkestajad 10 minutit.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
- In order to give greater opportunity to teams entering just one car in the WRC 2 and WRC 3 Championships for Teams, only the best placed car in a team will be taken into account for points.
- It is clarified that a car which has not started from the start line within 20 seconds will be considered as retired and will be able to restart under Rally 2 on the subsequent day.
Oliverk kirjutas:Huupi pakkudes äkki seotud mõne tolmuse ralli ja pika katsega, kus paar minti nö hiljaks jäädes võidab startides hiljem kokkuvõttes rohkem?
Rahvusvahelise foorumitarkade jutu järgi on see reegel kogu aeg olemas olnud, nüüd lihtsalt muudeti seda natuke.