Arvutile on mul igasugust pahna olnud aga kui võib, siis loen uhkusega üles hiljuti muretsetud playstationi mängud
Playstation 2´le:
1. Toca Race Driver,
2. Gran Turismo 3 A-spec,
3. CMR 3
4. CMR 04.
Kõik on nii kõvad mängud, et anna olla.
Green_Day kirjutas:Mul nii parajalt kehv arvuti, et polegi midagi eriti peale panna. Soovitage, mis mäng oleks mulle parim: Celeron 266, 128 mb ram, 4 mb video....
Colin Mcrae 2.0 peaks selle arvuti peal jooksma. Seda soovitakski. Rohkem kahjuks küll norm rallimänge ei meenu, mis seal jookseksid.
Soovitan tõsiselt mõelda uue arvuti ostmise peale. 10000 krooniga saab juba normaalse Pentium4, mis sobilik mängimiseks. Kui see nõiteks järelmaksuga võtta, siis ei tohiks see kellelegi väga ülejõu käia.
mul 1.3 amd duron 320mb ram 64 integreeritud video
sellisel krapil ka colin 2 k2ima l2heb , olen proovind , l88b musta pildi ette ja siis viskab windowsi tagasi , mis kamm on ??
Green_Day kirjutas:Mul nii parajalt kehv arvuti, et polegi midagi eriti peale panna. Soovitage, mis mäng oleks mulle parim: Celeron 266, 128 mb ram, 4 mb video....
Colin Mcrae 2.0 peaks selle arvuti peal jooksma. Seda soovitakski. Rohkem kahjuks küll norm rallimänge ei meenu, mis seal jookseksid.
Soovitan tõsiselt mõelda uue arvuti ostmise peale. 10000 krooniga saab juba normaalse Pentium4, mis sobilik mängimiseks. Kui see nõiteks järelmaksuga võtta, siis ei tohiks see kellelegi väga ülejõu käia.
sellisel krapil ka colin 2 k2ima l2heb , olen proovind , l88b musta pildi ette ja siis viskab windowsi tagasi , mis kamm on ??
Sinu oma peal peaks lõdvaga töötama.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
sellisel krapil ka colin 2 k2ima l2heb , olen proovind , l88b musta pildi ette ja siis viskab windowsi tagasi , mis kamm on ?mis windows sul on?
xaus kirjutas:
Sinu oma peal peaks lõdvaga töötama.
no aga n22d , ei tööta ju mul windows xp professional SP1 aga l2heb m2ngu nagu viskab musta pildi ette ja siis suunab windoesi tagasi , mispull see on krt :Z
Tänu töökohale on mul suht põhjalikud ülevaated sellistest geimidest nagu WRC EXTREME 2, COLIN 3, COLIN 4, V- RALLY 3, WRC, F1 2000... 2003.
Iga hetk peax saabuma siis ka WRC 3.
Rhys Fulber kirjutas:Tänu töökohale on mul suht põhjalikud ülevaated sellistest geimidest nagu WRC EXTREME 2, COLIN 3, COLIN 4, V- RALLY 3, WRC, F1 2000... 2003.
Sul paistab hea töökoht olema
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Rhys Fulber kirjutas:Tänu töökohale on mul suht põhjalikud ülevaated sellistest geimidest nagu WRC EXTREME 2, COLIN 3, COLIN 4, V- RALLY 3, WRC, F1 2000... 2003.
Kui ma õieti mäletan, siis sa vist töötad samas kohas
Kui ma õieti mäletan, siis sa vist töötad samas kohas
Seda küll jah
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi