ADAC Rallye Deutschland 2014
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Re: ADAC Rallye Deutschland 2014
Kuskil oli pilt, et ühe VIP autoga (DS3 R3T) sõitsid Yves Mutton - Daniel Elena. Ei pruuga olla sama VIP-auto, mis üle kaela käis.ruus kirjutas:VIP CAR rolled in 17,7km to the stage - unconfirmed
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Esimene split olemas.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
-
- Rallifoorum 24/7
Ogier OFF. Aga sai uuesti liikuma. Umbes 7,5 km peal oli siis off.
Nüüd olevat valel teel hoopis ! Tsirkus täiega
Nüüd olevat valel teel hoopis ! Tsirkus täiega
-
- Rallifoorum 24/7
krdi Ogier, mul oli ennustuse top4 hetkel õiges järjestuses ja nüüd rikkus ära.
Ralli pole ju veel läbi, ta jõuab uuesti esimeseks tõusta.soca kirjutas:krdi Ogier, mul oli ennustuse top4 hetkel õiges järjestuses ja nüüd rikkus ära.
Minu ennustus baseerus sellel, et Ogier on surve alla sattunud ja ei orienteeru selles, tema jaoks uues olukorras.
-
- Rallifoorum 24/7
Teist aastat järjest käkib ära sellel rallil, Wilson laseks küll lahti ja kurdaks veel aastate pärast.
-
- Rallifoorum 24/7
Latvalal on nüüd kohustus võita see ralli. VW koduralli. Kui pinge all murdub siis Meeke suurepärane võimalus.
Ogier oli rajalt välja süitnud ja siis uuesti rajale tulnud, aga see tee kuhu tagasi tuli oli TUPIK! Ja nii ta sinna rajale jäi
Edit: WRC+ mehed ilmselt näinud seda pilti juba aga siin näha kuhu Ogier sattus kui rajalt välja sõitis

Edit: Ja nüüd siis Ogier rajal tagasi, kas ka tuleb lõuni või võtab oma 5 minutit siit
Ogier oli rajalt välja süitnud ja siis uuesti rajale tulnud, aga see tee kuhu tagasi tuli oli TUPIK! Ja nii ta sinna rajale jäi

Edit: WRC+ mehed ilmselt näinud seda pilti juba aga siin näha kuhu Ogier sattus kui rajalt välja sõitis

Edit: Ja nüüd siis Ogier rajal tagasi, kas ka tuleb lõuni või võtab oma 5 minutit siit
Viimati muutis viplala, 22 Aug 2014, 18:20, muudetud 2 korda kokku.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Aga selline asi sobib ju üldjärjestusele ja mm punktiarvestusele põnevust. Ei kurda eriti .....
Latvala kommentaar
EK6: Ogier ajoi ulos kärkipaikalta – Latvala selvään johtoon! -- MTV Sport- Sain viestin autoon, että Ogier on pysähtynyt ja myöhemmin kerrottiin, että Ogier on ulkona. Yhdessä pitkässä oikealle kääntyvässä mutkassa näin jäljet, jotka jatkuivat suoraan, mutta en tiedä, olivatko ne Ogierin tilanteesta, Latvala raportoi ralliradiolle.
-
- Rallifoorum 24/7
Lisaks Latvala juttu: "I have no idea what happened so #Ogier, just saw some tyre rubber on the road in a corner. I lost the rhythmn after that"Timur_P kirjutas:Latvala kommentaarEK6: Ogier ajoi ulos kärkipaikalta – Latvala selvään johtoon! -- MTV Sport- Sain viestin autoon, että Ogier on pysähtynyt ja myöhemmin kerrottiin, että Ogier on ulkona. Yhdessä pitkässä oikealle kääntyvässä mutkassa näin jäljet, jotka jatkuivat suoraan, mutta en tiedä, olivatko ne Ogierin tilanteesta, Latvala raportoi ralliradiolle.
-
- I järgu kommentaator
Kui kellelgi peaks soome keelega olema probleeme, siis olge lahked, siin on Latvala sõnad maakeelde panduna:Timur_P kirjutas:Latvala kommentaarEK6: Ogier ajoi ulos kärkipaikalta – Latvala selvään johtoon! -- MTV Sport- Sain viestin autoon, että Ogier on pysähtynyt ja myöhemmin kerrottiin, että Ogier on ulkona. Yhdessä pitkässä oikealle kääntyvässä mutkassa näin jäljet, jotka jatkuivat suoraan, mutta en tiedä, olivatko ne Ogierin tilanteesta, Latvala raportoi ralliradiolle.

Ma sain sõnumi autos, et Ogier on peatunud, ja hiljem öeldi, et Ogier on läbi. Koos pika kõvera paremale pöörlev nii lugusid, mis jooksis otse, aga ma ei tea, kas nad olid Ogier olukorda, teatas ralli Latvala raadio.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kui nüüd Latvala võidab ja saab veel PS 3 punkti, siis on tal koos 171 punkti.
Ogieri 187 vastu ja sõita veel 4 etappi. Põnevaks läheb...
Ogieri 187 vastu ja sõita veel 4 etappi. Põnevaks läheb...