Vahepeal pole ju servicet olnud, auto katki, muidugi sõidab aeglasemalt, kui teised.Võsavormel kirjutas:Neuville on kuidagi aeglaselt alustanud. Hirvonenilt hetkel kiireim aeg.
Diagnoos: rallisõltlane

Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

Rallifoorum 24/7

+1Kolin kirjutas:Ei taha küll paha olla. Aga mulle tundub, et Meek sellise kiirusega lõppu ei tule.
Rallijumal
Vahel ma mõtlen, et paljud rallisõitjad ei kurda, kuna nad lihtsalt ei oska inglise keelt nii hästi. Kuulata briti sõitjaid, ükskõik, mis spordialaga tegu, siis nemad kipuvad kiruma kõige rohkem. Mads, Evans, Paddon jne.- need kutid otsivad vabandusi kõige rohkem. Mäletan, kui Ott WRC-ga Walesis 1. korda sõitis, siis kutt ei kurtnud peaaegu üldse, ainult 2. päeval kurtis natuke rehvide üle.

II järgu kommentaator

Rallifoorum 24/7

+11111111111111111111111Protm kirjutas:+1nsa kirjutas:+1Kolin kirjutas:Ei taha küll paha olla. Aga mulle tundub, et Meek sellise kiirusega lõppu ei tule.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
III järgu kommentaator

NB: Mads on Norrakas;)Divine kirjutas:Vahel ma mõtlen, et paljud rallisõitjad ei kurda, kuna nad lihtsalt ei oska inglise keelt nii hästi. Kuulata briti sõitjaid, ükskõik, mis spordialaga tegu, siis nemad kipuvad kiruma kõige rohkem. Mads, Evans, Paddon jne.- need kutid otsivad vabandusi kõige rohkem. Mäletan, kui Ott WRC-ga Walesis 1. korda sõitis, siis kutt ei kurtnud peaaegu üldse, ainult 2. päeval kurtis natuke rehvide üle.

Keeleoskusega pole siin eriti pistmist, ühed otsivadki pidevalt vabandusi, teised sõidavad ja üritavad paremini saada.Divine kirjutas:Vahel ma mõtlen, et paljud rallisõitjad ei kurda, kuna nad lihtsalt ei oska inglise keelt nii hästi. Kuulata briti sõitjaid, ükskõik, mis spordialaga tegu, siis nemad kipuvad kiruma kõige rohkem. Mads, Evans, Paddon jne.- need kutid otsivad vabandusi kõige rohkem. Mäletan, kui Ott WRC-ga Walesis 1. korda sõitis, siis kutt ei kurtnud peaaegu üldse, ainult 2. päeval kurtis natuke rehvide üle.
Muidugi norrakatel on vingumine geenides, kunagi oli Petter alati siis müstiliselt haige, kui sõit ei tulnud päris nii välja, kui oleks võinud.
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
Rallifoorum 24/7