Rally Italia Sardegna 2014
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Rally Italia Sardegna 2014
Pudeneb kõvasti, kordus veel ees!
SAT 11:44 - SS11: WRC 2 DRAMAS
Martin Kangur is stopped in the stage, Bernardo Sousa has lost a wheel from his Fiesta and leader Yazeed Al Rajhi is in trouble. We're hearing he has rolled near the finish and there may be a blockage in the stage.
SAT 11:44 - SS11: WRC 2 DRAMAS
Martin Kangur is stopped in the stage, Bernardo Sousa has lost a wheel from his Fiesta and leader Yazeed Al Rajhi is in trouble. We're hearing he has rolled near the finish and there may be a blockage in the stage.
Ei kaotatud rehvi, lihtsalt polnud rohkem.Divine kirjutas:
niimodi vähemalt raadios nad rääkisid(kommentaatorid). Samuti ka facebookis Ott Tänaku fännileht, Otti enda kommentaarid. https://www.facebook.com/otttanakfanpage?fref=ts
„Esmalt kadus meil sellel katsel Raigoga side ära ja siis läks veel üks rehv, millega oli meil tagavara otsas ja auto oli kolme terve rehviga ja ühe tühja veljega. Sellisel moel aga hooldusesse reeglite kohaselt sõita ei tohi ja pidime katkestama,“ selgitas Tänak katkestamise tagamaid.
Allikas:http://ralli.ee/purunenud-rehvid-jatsid ... aja-aarde/
Viimati muutis Indrek, 07 Juun 2014, 11:54, muudetud 1 kord kokku.
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
Kui sellest tsitaadist on välja loetud, et rehv kadus katsel, siis ma ei tea. Mina loen küll midagi muud välja - et kaasas oli ainult üks tagavara, mis läks käiku juba esimesel katsel. Tsitaat siis järgmine:
„Esmalt kadus meil sellel katsel Raigoga side ära ja siis läks veel üks rehv, millega oli meil tagavara otsas ja auto oli kolme terve rehviga ja ühe tühja veljega. Sellisel moel aga hooldusesse reeglite kohaselt sõita ei tohi ja pidime katkestama,“ selgitas Tänak katkestamise tagamaid.
-
- III järgu kommentaator
Sain ka niimoodi aru et nad vahetasid ratta ära ja sellega oli varu otsas aga nendel oli veel üks purunemine ja teist tervet ratast kaasas ei olnud ja reeglid ei luba servicesse tulla kolmel rattal.hiq kirjutas:Kui sellest tsitaadist on välja loetud, et rehv kadus katsel, siis ma ei tea. Mina loen küll midagi muud välja - et kaasas oli ainult üks tagavara, mis läks käiku juba esimesel katsel. Tsitaat siis järgmine:
neil oli 2 varu kaasas, esmalt oli 1. rehvi purunemine, vahetasid selle ära, siis järgmisel katsel läks pagass lahti ja ratas lendas välja ning siis juba järgmisel katsel oli uus purunemine ja enam polnud ühtegi rehvi mida saaks alla panna. Võtke no oma ajurakukesed kokku.Magnus kirjutas:Sain ka niimoodi aru et nad vahetasid ratta ära ja sellega oli varu otsas aga nendel oli veel üks purunemine ja teist tervet ratast kaasas ei olnud ja reeglid ei luba servicesse tulla kolmel rattal.hiq kirjutas:Kui sellest tsitaadist on välja loetud, et rehv kadus katsel, siis ma ei tea. Mina loen küll midagi muud välja - et kaasas oli ainult üks tagavara, mis läks käiku juba esimesel katsel. Tsitaat siis järgmine:
-
- Rallifoorum 24/7
Tänakul ka jälle midagi või on lihtsalt nii tolmune et ei näe midagi kuna aeglased tüübid ees.
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
No ikka väga kummaline, kui tagavara ratast hoiab autos kinni tagaluuk...nii võib ikka tublisti viga saada
-
- Rallifoorum 24/7
aa, et cancelled siis nagu ?
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Ei ole võimalik, et ratas lendas pagassist välja, asjad on pagassis kinnitatud kindlalt, mitte ei ole seal lahtiselt ja ei lenda seal mööda salongi. Reeglite kohaselt ei tohigi olla lahtiseid asju pagassis.
-
- IV järgu kommentaator
Mismoodi saab ratas välja lennata autost? Kui pagass kinni, siis ratas lendab autos sees ringi?Divine kirjutas:neil oli 2 varu kaasas, esmalt oli 1. rehvi purunemine, vahetasid selle ära, siis järgmisel katsel läks pagass lahti ja ratas lendas välja ning siis juba järgmisel katsel oli uus purunemine ja enam polnud ühtegi rehvi mida saaks alla panna. Võtke no oma ajurakukesed kokku.Magnus kirjutas:Sain ka niimoodi aru et nad vahetasid ratta ära ja sellega oli varu otsas aga nendel oli veel üks purunemine ja teist tervet ratast kaasas ei olnud ja reeglid ei luba servicesse tulla kolmel rattal.hiq kirjutas:Kui sellest tsitaadist on välja loetud, et rehv kadus katsel, siis ma ei tea. Mina loen küll midagi muud välja - et kaasas oli ainult üks tagavara, mis läks käiku juba esimesel katsel. Tsitaat siis järgmine:
Viimati muutis Oliver05, 07 Juun 2014, 12:54, muudetud 2 korda kokku.
-
- III järgu kommentaator
- Kontakt:
Kui leiate selle väite kohta, et ratas lendas välja, ametliku kinnituse, siis usun. Muidu mitte 

-
- IV järgu kommentaator
Raadios räägiti, et ratas kukkus tagant välja. Oti kommentaarist seda jällegi välja ei loe. Kahtlane tõesti, et nad oleks ratta lahtiselt jätnud. Eks varsti kuuleb...
Nad vahetasid ratta ära, siis veel korra ja rohkem rehve ei olnud. Luuk tuli lihtsalt lahti.
Ei tea,kas siin on juttu olnud,aga eile õhtul viimasel katsel startisid ka autod numbritega 100+, ilmselt kohalik MV. Katse sai aga küllalt ruttu kurva lõpu, kuna üks meeskond numbriga kuskil 105 vms.sõitis rajalt välja ja üks meestest olla paraku hukkunud. Nii mulle itaallastest julgestajad väitsid.
Kohalikud MV küll toimuvad jah, aga sellist juttu küll ei ole kuulnud, et keegi seal hukkunud oleks nüüd mingis rämedas avariis.
ewrc-results.com/results.php?e=17336&Rally-Italia-Sardegna-National-2014
ewrc-results.com/results.php?e=17336&Rally-Italia-Sardegna-National-2014
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Vaadates SS11 katse aegasid (meeletud vahed meestel). Kas need on õiged? Korra käis kuskil läbi et katse katkestati. Keegi selgitaks palun.
Peale Sousat oli kollane lipp. Ametnikud joonistavad nüüd aegu
Ralli! Ja kõik muu ununeb...