2. Leg
17:28 SS12 Ibarrilla 1 30.33 km
18:46 SS13 Otates 53.69 km
22:19 SS14 Ibarrilla 2 30.33 km
23:37 SS15 Otatitos 43.06 km 01:08 SS16 El Brinco 1 (Live TV) 8.25 km
02:08 SS17 Super Special Stage 3 2.21 km
02:13 SS18 Super Special Stage 4 2.21 km Leg total 170.08 km
Siin võib veel kõike juhtuda, kui praegusel WRC2 esinelikul on samasugune päev nagu eile Tänakul, Fuchsil, Gilbertil ja Bestardil on situatsioon üldse teine.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Eile sai minu poolt kirjutatus Ja eks midagi näitab ka see esimene katse - Prokop oli 15-s! Seega poodiumile tal ilmselt asja ei ole sellel rallil!
Tänase päeva alguses on Prokop 6 kohal. 2 päeva veel minna.
Tuleb endale ikka kõvasti tuhka pähe raputada.
soca kirjutas:Siin võib veel kõike juhtuda, kui praegusel WRC2 esinelikul on samasugune päev nagu eile Tänakul, Fuchsil, Gilbertil ja Bestardil on situatsioon üldse teine.
No kuna täna vähem katseid, siis tänased katkestajad jäävad igal juhul Otist ettepoole.
soca kirjutas:Siin võib veel kõike juhtuda, kui praegusel WRC2 esinelikul on samasugune päev nagu eile Tänakul, Fuchsil, Gilbertil ja Bestardil on situatsioon üldse teine.
No kuna täna vähem katseid, siis tänased katkestajad jäävad igal juhul Otist ettepoole.
Aga homne päev on ka veel ...Ehh, ega ma ei loodagi et Ott nüüd võidab vms, võimalust tõusta ikkagi on olemas.
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Protasovil edu Bertelli ees 4.21. Kas see on piisav rahuliku kulgemisega et siit maksimum punktid koju viia? Kui jah siis on Protasovil kena vundamet hooajaks laotud.
viplala kirjutas:Protasovil edu Bertelli ees 4.21. Kas see on piisav rahuliku kulgemisega et siit maksimum punktid koju viia? Kui jah siis on Protasovil kena vundamet hooajaks laotud.
Seda küll, aga nagu siin on varemgi räägitud, siis kui sa ikka kiirust ei näita, siis pole ka kõrgemale tasemele pürgimist loota (iseasi, kas see on taotluslik). Olgem ausad, Protasov sõidab targalt ja kindla peale, aga kindlasti mitte väga kiiresti, mis muljet peaks avaldama.