[/quote]Mina nii karm ei oleks, sest me ei tea, kui head on selle aastased DMACKid. Kuid kui sarja võidab ta Ketomaa, siis ei pruugi see küll karjäärile hästi mõjuda.[/quote]
Täpselt! Võib see postimehe avaldus küll naljakana tunduda aga on ka seal tõetera sees, Otil oleks vaja ikkagi see sari võita, et 2015 oleks koht WRC sarjas kindel. Samas oleneb ka palju sellest mis tulemusi ja kiirust näitab ta nendel kolmel rallil WRC masinaga.
Elame näeme, pole enam kaua vaja oodata
>
0
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Vaadates WRC2 osalejaid siis ega seal ju väga palju kiireid konkurente polegi. Ketomaa, Chardonnet ja ega muud nimed ei ole kiired sellid ka just. Protasov ja Sohlberg ka ehk
soca kirjutas:Otil oleks vaja ikkagi see sari võita, et 2015 oleks koht WRC sarjas kindel.
lihtsalt ütleks siis, et kindlat pole siin midagi, isegi kui kui ta WRC2 2014. aastal võidaks. Siiski ma usun, et peaksid ka Eesti sponsid talle raha alla laduma, mitte teda ei võeta kandikul kuhugi tasuta sõitma. Aga mine hullu tea.
soca kirjutas:Otil oleks vaja ikkagi see sari võita, et 2015 oleks koht WRC sarjas kindel.
lihtsalt ütleks siis, et kindlat pole siin midagi, isegi kui kui ta WRC2 2014. aastal võidaks. Siiski ma usun, et peaksid ka Eesti sponsid talle raha alla laduma, mitte teda ei võeta kandikul kuhugi tasuta sõitma. Aga mine hullu tea.
Jep, kindlaid asju ei ole ja palju sõltub taustsüsteemist, s.t kuidas esinevad teised otsesed esiletõusvad sõitjad-konkurendid nagu Mikkelsen, Evans, Kubica, Tidemand jms. Sest nemad hakkavad edaspidi omavahel tehasetiimi kohtadele konkureerima.
Aga mis on saanud Oti ja Wilsoni viieaastasest lepingust? Ehk see kehtib ühepoolselt (kui Wilson soovib), et kui Ott nüüd tõestada suudab, et on muutunud ja endiselt kiire, siis Wilsonil on eesõigus Ott omale jätta!? Viieaastase lepingu tegi ju Wilson Otiga, mitte vastupidi:)
MMAL kirjutas:Aga mis on saanud Oti ja Wilsoni viieaastasest lepingust? Ehk see kehtib ühepoolselt (kui Wilson soovib), et kui Ott nüüd tõestada suudab, et on muutunud ja endiselt kiire, siis Wilsonil on eesõigus Ott omale jätta!? Viieaastase lepingu tegi ju Wilson Otiga, mitte vastupidi:)
Hakkab jälle pihta see viieaastase lepingu jutt. Mingit viiest lepingut ei ole olnud. Sellise lepingu puhul oleks eelmine hooaeg ka Otti sõitmas näinud wrc sarjas